Reacties voor: iShower: waterbestendige iPhone-speaker voor douche en zwembad

De iShower is een speaker die je in de douche kunt gebruiken. Je legt via Bluetooth verbinding met je iPhone, iPod touch of iPad en speelt de muziek draadloos af. De iShower is waterbestendig en ook geschikt om aan het zwembad te gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Super vet dingetje. Misschien maar eens bestellen. Kan ik ook in de gaten houden hoe lang ik eigenlijk al onder de douche sta.

  2. @joke_name: IKEA eierwekker werkt ook goed. Of je stelt je timer in op je iphone.. kan je ook precies zien hoelang je onder de douche staat.

    Trouwens… Bluetooth en 60 meter? knap.

    Hopelijk is hij ook echt waterdicht.. das wel handig onder de douche.

  3. Kunnen we onder de douche ook al niet zonder lawaai ?

  4. voor 100 dollar excl? Dan kan je beter een doucheradio kopen ofzo…

  5. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Dustin: Bluetooth Class 1 is tot 100 meter en bestaat al vrij lang.

    Normaal gesproken zal het binnen een straal van 1 tot 10 meter functioneren, maar wanneer het zendvermogen wordt opgevoerd, kan de 100 meter worden gehaald. Wel de juiste gegevens gebruiken a.u.b.

  6. En de muziekkwaliteit?

  7. Ik vind het van de gekke en bijna ziekelijk: mensen die overal maar muziek moeten kunnen horen. Wat een onzin, douche lekker even zonder die pokkeherrie en geniet van het moment.

  8. Met verzendkosten 137 dollar. Veel geld, ik ga gelukkig binnenkort even naar New York (jaja…na 21 september -> iPhone5).

  9. (Red.) Verwijderd: onnodig.

  10. Wat is er relaxter dan vanaf opstaan t/m slapen gaan te luisteren naar je eigen favoriete muziek? Slapen misschien, jammer dat je dan niet bewust kunt luisteren 🙂 maar daar zoek ik nog een app voor. Als mooi alternatief voor de iShower heb ik een FM transmittertje voor iPhone daar in China besteld (veel groter zendbereik dan wanneer in NL besteld!). Bedien daar het hele huis mee op ieder apparaat met FM. Ook de uiteraard niet spatwaterdichte klokradio in de badkamer. Heb ‘m wel een beetje hoog en droog staan. Als ik binnenkort niet meer op berichten van de iPhoneclub reageer had ik misschien beter die iShower kunnen gebruiken 🙂

  11. Hmmm met mijn lifeproof case heb ik ook muziek onder de douche en in bad. En die beschermt hem tegen vallen en kan tot 2 meter onder water. 65 euro. Erg tevreden mee

  12. Music Duck is ook een goedkoper alternatief: leuke badeend annex radio en een aparte zender aan mijn iPhone. Werkt al een jaar als een trein…eh….eend dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.