Reacties voor: iShove Wallet: Nederlandse portemonneehoes voor iPhone 5 en iPhone 5s

De iShove Wallet is een portemonneecase voor de iPhone 5s en iPhone 5c ontworpen door een Nederlander. Op Indiegogo zamelt hij geld in.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 14 reacties

  1. Mijn God, niet bulky noemt hij dat. Functioneel is hij wel, maar hij maakt je iPhone een foeilelijk ding naar mijn mening.

  2. @Jan Willem: heb er eentje gehad van een bedrijf en gebruikt. Werkt wel erg prettig 🙂

  3. @MauriceH: ik bedoel getest met een ander soort wallet case

  4. Slap aftreksel van de Safe Wallet….
    Shove It !

  5. Ik vind dit model er juist veel mooier uit zien dan de Safe Wallet. Daarnaast is de iShove Wallet ook verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren, dat is echt wel nice!!

  6. Slap aftreksel gaat wel erg ver. De uitvoering van de iShove wallet is totaal anders, en welk idee is tegenwoordig niet in vele vormen uitgevoerd?

    Ik zie er wel wat in. Ik haat het dragen van een portemonnee en kleingeld 🙂

    Hopelijk lukt het om de funding rond te krijgen.

  7. Wow, erg leuke wallet!
    Ik vind ook vooral de standaardfunctie d.m.v. een pasje erg grappig en handig, dit heb ik nog niet vaker gezien.

  8. Ik vind voor mij persoonlijk de BookBook nog steeds het makkelijkste,mooiste en praktische voor de iphone. Heb er al twee ( incl die ik ook nu nog heb op mijn 4s 64 GB) gehad. Bij mijn volgende Iphone 5s, wordt het toch weer een BookBook.

  9. Origineel geplaatst door Sjraar74
    Ik vind voor mij persoonlijk de BookBook nog steeds het makkelijkste,mooiste en praktische voor de iphone. Heb er al twee ( incl die ik ook nu nog heb op mijn 4s 64 GB) gehad. Bij mijn volgende Iphone 5s, wordt het toch weer een BookBook.

    Inderdaad, book book is voor mij het meest praktische op de markt en degelijk. Nadeel is dat hij wel wat duurder is dan de aangeboden alternatieven, maar is dat zeker waard.

  10. Voor mij ook gewoon de BookBook, is functioneel en ziet er ook nog gelikt uit. En de 5S past gewoon in de BookBook voor de iPhone 5.

  11. Ik vind de iShove Wallet echt een goed idee.
    De aluminium behuizing ziet er strak uit en je kan je iPhone altijd makkelijk gebruiken. Met zo’n BookBook kan je niet eens normaal bellen.

    Ik zag trouwens ook dat je de iShove Wallet naast op Indiegogo ook kan pré orderen op de website uit het filmpje

  12. Ik heb een flauw vermoeden dat hun ‘secret compartment’ geen secret meer is

  13. Ziet er allemaal wel heel mooi uit maar pasjes te dicht bij je telefoon? Oeii ze moesten eens weten.. De pasjes gaan op die manier helaas niet lang mee..

  14. Ik gebruik al wel een half jaar een phone wallet, maar ik heb nog nooit ergens last van gehad.

    Vroeger kon de magneetstrip van een pasje wel eens moeilijk gaan doen, maar daar heb je tegenwoordig geen last meer van aangezien er nu wordt gewerkt met een chip.
    De pasjes blijven nu dus gewoon goed.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.