Reacties voor: Is ‘iTunes Live Stream’ de grote aankondiging van morgen? [Update: The Beatles]

Er wordt druk gespeculeerd over de aankomende iTunes-gerelateerde aankondiging van morgenmiddag, variërend van de cloud-based iTunes tot een verwijzing naar iTunes Live Stream in de laatste iTunes-update.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 118 reacties

  1. ben benieuwd, hoop op iets groots.

  2. Ik hoop echt dat het ook iets te maken heeft met een gratis versie van MobileMe!!

  3. ik denk dat ze met een stream service komen voor concerten en events, dat las ik een paar dagen geleden, tuurlijk is dit het begin,..ze zijn wel gedreven!

  4. Ik zal zeker om 16 uur kijken wat het is, ik hoop cloud!

  5. zul je zien dat het morgen ontzettend tegen valt

  6. The Beatles are coming!

  7. iPad 2????

  8. Origineel geplaatst door matijs
    ben benieuwd, hoop op iets groots.

    Ik vind het persoonlijk ook niet zo erg om daarvoor te betalen. Het is een geweldige dienst en het werkt altijd. Maar gratis is natuurlijk beter (we blijven hollanders).

    Hoop alleen wel dat er dan een verschil komt tussen betaald en gratis.

  9. Dat het iets met streaming muziek te maken heeft lijkt me wel een hele grote waarschijnlijkheid.
    De combi met mobile me lijkt me iets minder waarschijnlijk. Na 3 jaar aankloten met mobile me heb ik mijn dropbox account toch maar uitgebreid. De werking van mobile me niet echt super te noemen! Het is eerder een ramp. Regelmatig sync problemen en als je 12 gig op 3 computer met elkaar synchroniseert kan dat echt heel erg irritant zijn. Ik ben benieuwd en zit klaar om 16:00 uur!

  10. Sorry van deze tekst snap ik niet veel : wat is bv. protocol ‘itls’ ?

  11. Wat dachten we van Appstore voor de AppleTV? Zou toch ook weer een leuke nieuwe markt aanboren…

  12. alles is goed, zolang mobileme maar niet gratis word. ik betaal niet voor niks €80 per jaar.

  13. Nee ik denk dat het de App Store voor de Mac word!

  14. Die stream boeit me geen banaan. Ik wil het liefst iOS 4.2 zien 😛

  15. Is een dergelijke ‘Live Stream’ iets wat ik nooit meer zal vergeten, dan? Ik denk dat het groter gaat worden. Al hoop ik ‘gewoon’ op de App Store voor de Mac en eindelijk een software-update voor m’n iPad.

  16. Pff, ik zit om 16:00 in de trein onderweg naar huis. Gelukkig schonk Apple mij de iphone, blijf ik lekker up-to-date!

  17. Ik hoop inderdaad ook niet dat MobileMe gratis wordt. Blijkbaar willen al die gasten graag betalen, dus ik zou het sneu vinden als die mensen worden teleurgesteld…

  18. Origineel geplaatst door Tijn
    Nee ik denk dat het de App Store voor de Mac word!

    Die kans zit er inderdaad wel in. Het gaat via iTunes dus dat klopt wel.

    Origineel geplaatst door Eple
    alles is goed, zolang mobileme maar niet gratis word. ik betaal niet voor niks €80 per jaar.

    Ik ook, als ze dan maar een verschil maken tussen gratis en betaald. Of je geld omzetten in iTunes tegoed 🙂

  19. Ik gok op: 4.2 en films in nederland andere landen.

  20. @sander: dat is knap. Ik heb er aardig voor moeten werken :p

  21. Als ik inmiddels op mijn iPhone naar iTunes ga staat er een kop “Video”

  22. Mensen die zeggen dat het om 4.2 gaat begrijpen het niet.

    Het is iTunes gerelateerd en zal dus waarschijnlijk een dienst worden. Of de MacAppstore (maar die gaat niet via iTunes zagen we in de keynote)

  23. Die filmen en tv shows daar wacht ik zelf al heel lang op! En ik heb overlaatst een email gestuurd naar de iTunes Support en ze hebben mij terug gestuurd dat ze naar al hun klanten en de suggesties van de klanten luisteren en altijd bezig zijn om iTunes en de content van iTunes te verbeteren

  24. Origineel geplaatst door Lars Nimmegeers
    Die filmen en tv shows daar wacht ik zelf al heel lang op! En ik heb overlaatst een email gestuurd naar de iTunes Support en ze hebben mij terug gestuurd dat ze naar al hun klanten en de suggesties van de klanten luisteren en altijd bezig zijn om iTunes en de content van iTunes te verbeteren

    Maar dat betreft slechts enkele landen, waaronder Nederland. VS, Duitsland en VK hebben bijvoorbeeld al heel lang films en tv-series.

    Ik hoop het meest op een vergelijkbare dienst als Spotify. Ik sta er zo kort voor om een premium-abonnement af te sluiten, maar vind het jammer van de muziek die ik in het verleden heb gekocht en jammer van iTunes, want Spotify zelf moet nog behoorlijk verbeterd worden. Ben echt benieuwd.

  25. Op nu.nl staat een artikel over een akkoord met Apple dat de Beatles nu in iTunes komen. :O

  26. Wall street journal meldt dat de Beatles zullen worden verkocht in de iTunes Store. Zal dat dan de ” grootse” aankondiging zijn van Apple?

  27. mischien komt de idoll ( pop ) uit (A)

  28. Als het maar groot is

  29. Moet bijna wel beattles zijn! Exciting news from iTunes. Nieuws wat gebracht word “van” iTunes. Niet iets nieuws voor iTunes. Wat je bij een nieuwe service als films of cloud zou zeggen. Denk ik.

  30. @Sebastiaan: Dat denk ik ook!

  31. Apple iTunes, at Long Last, Gets Rights to Beatles
    Read more

  32. Elvis is dood, leve Steve Jobs! ( de 2010 trailer )

  33. Ik vind het toch altijd grappig om naar al die debiele speculatie en negatieve reacties te kijken. Het zal niks te maken hebben met een nieuwe iDevice, niks met MobileMe ofzo… Dit is echt iTunes gericht, en zal dus of waarschijnlijk een cloud systeem zijn of zoals iPhoneclub zegt een live-streamingdienst. Het zou heel misschien ook over een abonnementsdienst kunnen gaan. Maar dit zijn echt de enige opties.

    Het zal echt niet echt te maken hebben met de Beatles. Ze zullen dat misschien kort zeggen in hun aankondiging. Ze maken echt niet zulke reclame omdat ze een populaire oude band op iTunes hebben gekregen.

  34. Origineel geplaatst door TutorialPointZe maken echt niet zulke reclame omdat ze een populaire oude band op iTunes hebben gekregen.

    Met Steve Jobs aan het roer kan je van alles verwachten Die vindt altijd alles “amazing, fantastic, revolutionary”, etc. 😉

  35. Ik hoop dat Apple weer een live streaming aanlegt.

  36. @Lars Nimmegeers:

    Ik zal heel erg blij zijn als Apple het na jaren voor elkaar heeft gekregen om content te leveren. Mijn neef en ik hebben een aantal jaar geleden een Apple TV gekocht omdat toen de belofte werd gemaakt via de site van Apple dat er content voor zou verschijnen.
    Ik weet zeker dat het vandaag over content gaat bij de presentatie vanmiddag. Ben alleen erg benieuwd in welke vorm.

  37. Het kan ook zijn dat Apple een geheel vernieuwde iTunes introduceert. Nog niet zolang geleden las ik een artikel waarin critici aangaven dat de huidige iTunes sterk verouderd is en toe is aan een facelift. Nieuwe uitstraling, nieuwe features maar vooral anno 2010. De huidige dateert, wellis waar met steeds een oplap beurt, van de eerste generatie iPods. Weetje wat….we horen het om 16.00 uur. 😉

  38. Suprise me Apple! yeaah

  39. Het zou zomaar wél de beatles kunnen zijn, het is in ieder geval iets waar Jobs al heel erg lang mee bezig is om voor elkaar te krijgen…

  40. Zal wel een nieuwe iPad of iPhone zijn met iOS 4.2 😀

  41. Dat jij uberhaupt over de macappstore denkt bij zo’n release toont ook jou onwetendheid aan. Zoveel mensen hier “weten” het allemaal mooi te vertellen.

    Origineel geplaatst door DonstilMensen die zeggen dat het om 4.2 gaat begrijpen het niet. Het is iTunes gerelateerd en zal dus waarschijnlijk een dienst worden. Of de MacAppstore (maar die gaat niet via iTunes zagen we in de keynote)

  42. Chech nu.nl en je zult zien dat de grote aankondiging de muziek van de beatles is.

  43. Lees net op Nu dat de Beatles collectie beschikbaar komt in iTunes. Zou dat het nieuws zijn?

  44. @Hisense:
    ChecK Twitter en je zult zien dat het niet de Beatles zijn.

  45. Het zullen de beatles wel zijn.. In de aankondiging staan 4 klokken (4 beatles), met oa London en Tokyo (Yoko Ono).

    Weinig bijzonders wat mij betreft.

  46. Origineel geplaatst door Gijs Softijszul je zien dat het morgen ontzettend tegen valt

    Zoals alles van Apple. IOS 4.2 of niet, binnen 24uur is er een nieuwe bug…… Stream of Beatles? Ze kunnen beter eerst de basics gaan ondersteunen zoals FLASH!

  47. Wallstreet Journal meldt overeenkomst EMI ic muziek van de Beatles in iTunes. Het zal denk ik niet iets heel erg groots zijn, of stampt Steve om 06:00 uur(!) een zaal vol aldaar?!?

  48. Jippie, de beatles. Erg spannend.

    Nu even serieus: ik hoop dat ze wel met een dienst komen o.i.d.

  49. Goed voor Apple, daar zat de wereld op te w88888, downloadbare Beatles plaatjes. Whahahaha, wat een waanzin.

    Origineel geplaatst door BramROp nu.nl staat een artikel over een akkoord met Apple dat de Beatles nu in iTunes komen. :O

  50. Iedereen heeft het fout google heeft apple gekocht muhahahaha G O O G L E

    Hoop Ios 4.2

  51. Denk dat er een grote kans is dat de Beatles (eindelijk) naar de iTunes Store komen. Echter denk ik niet dat dit de grote aankondiging is waar Apple het over heeft. Immers, zou een van jullie hier zich over 10 jaar nog herinneren dat op 16 november 2010 The Beatles in de iTunes Store kwam? Ik (een grote fan van The Beatles) zeker niet.

    Verwacht gewoon een soort Spotify, maar dan mooier, simpeler en leuker.

  52. Ik had helemaal de punt in de tekst over het hoofd gezien! Zonder punt zou het betekenen: “Morgen is gewoon weer een dag die je nooit (meer) zult vergeten”, maar met de punt (dus twee zinnen) betekend het: “Morgen is gewoon weer een andere dag. Dat vergeet je nooit.”
    Eigenlijk zegt deze tekst dus helemaal niets bijzonders.

  53. Origineel geplaatst door Sebastiaan
    The Beatles are coming!

    Hoop ik eigenlijk ook…

  54. Yesterday all my troubles seemed so far away and Tomorrow is just another day. That you’ll never forget.

    Ik ben benieuwd..
    Wel humor van Apple!

  55. Waarom hoopt iedereen op the Beatles? Je gaat toch niet wachten tot de cd’s in iTunes komen? Koop ze in een echte winkel en rip ze in iTunes. Klaar! Jaren wachten tot je ze kan downloaden snap ik dan niet….

  56. Iets groters dan de Beatles in iTunes kan ik me niet voorstellen. Dan huurt Apple echt wel een zaal af voor een persconferentie. Een streaming-dienst introduceren enkel en alleen via de website, dat gaat niet gebeuren.

    Overigens, kijk naar de grote wijzers op de klokken en vergelijk die met de armen van de Beatles op de cd ‘Help’: zelfde positie.

  57. Hopelijk clouddienst die streaming mogelijk maakt en daarmee wereldwijd beschikbaarheid van alle iTunes content (muziek, films, tv programma’s, apps etc.).

    Oh sorry, ik zat te dromen..

  58. The Wall Street Journal: Beatles te koop in Itunes

  59. Ik kwam gister ‘iTunes Live Stream’ tegen in een plist van de nieuwste versie van iTunes.

  60. In het WSJ artikel staat:

    The Beatles have remained one of the most reliable franchises in the business. In 2009, 39 years after breaking up, they sold the third-highest number of albums of any act in the U.S., according to Nielsen SoundScan, with 3.3 million copies sold.

    Vrij groot dus 🙂 En aangezien Apple hier al jaren mee bezig is, denk ik dat dit de aankondiging wordt.

  61. Nou waar wachten we allemaal op , !!
    IOS 4.2 natuurlijk .
    de link naar Itunes en IOS 4.2 is overduidelijk , tenslotte wordt de update met Itunes uitgevoerd.
    moet me zwaar vergissen als het anders is.
    Jan.

  62. Volgens mij wordt e.e.a. met korting aangeboden in de store ivm de feestdagen.

  63. Origineel geplaatst door Mark
    …Overigens, kijk naar de grote wijzers op de klokken en vergelijk die met de armen van de Beatles op de cd ‘Help’: zelfde positie.

    Lol. Ik weet niet wat voor hoes jij hebt, maar het lijkt er zelfs niet op.

  64. Origineel geplaatst door Karel-Willem
    Origineel geplaatst door Mark…Overigens, kijk naar de grote wijzers op de klokken en vergelijk die met de armen van de Beatles op de cd ‘Help’: zelfde positie.Lol. Ik weet niet wat voor hoes jij hebt, maar het lijkt er zelfs niet op.

    http://www.geardiary.com/wp-content/uploads/2010/11/Beatles-Help.jpg

    Ik had toch even dezelfde associatie.

  65. IK ZEG GRATIS MOBILE ME

    PLEASE

  66. Ik hoop dat ze iTunes opdoeken 🙂
    Gewoon een simpel programma.
    Nieuwe map maken, muziek foto’s en filmpjes van en naar je computer slepen. Eenvoudig.

  67. Nou waar wachten we allemaal op, ?!!
    IOS 4.2 natuurlijk.
    de link naar Itunes is overduidelijk, tenslotte wordt de update uitgevoerd met Itunes.
    Moet me zwaar vergissen als het anders is.
    En Beatles , nou ja een Beatles fan Heeft al alle songs.

  68. Het worden The Beatles in iTunes. En het zou mij niks verbazen als dat het enigste is. Steve Jobs is een grote fan van The Beatles blijkbaar. En hij heeft schijnbaar veel moeite gedaan om de muziek in de store te krijgen.

    Ik zou het jammer vinden, maar ik denk dat dit ‘t gaat worden.

  69. Beatles zit in de sectie “We’ve got one more thing”
    Verw8 idd ook fraaie update iTunes met streamingdienst.

  70. Ook leuk: Steve Wozniak is straks in ons land! Misschien maakt hij het wel om 16:00 uur bekend! Cool.

  71. Misschien iets teveel van het goede maar de achtergrond van de iTunes pagina is anders dan de andere. Misschien toch ook iets cloudsachtig?

  72. Origineel geplaatst door Jelle
    Denk dat er een grote kans is dat de Beatles (eindelijk) naar de iTunes Store komen. Echter denk ik niet dat dit de grote aankondiging is waar Apple het over heeft. Immers, zou een van jullie hier zich over 10 jaar nog herinneren dat op 16 november 2010 The Beatles in de iTunes Store kwam?

    Daar gaat het natuurlijk helemaal niet over. Dit is typisch Apple. Grote geheimzinnigheid creëren over iets zodat zowat de hele wereld begint te speculeren. En of het nadien dan voor velen een teleurstelling is, doet er niet toe. Er is zoveel gratis reclame gemaakt dat iedereen zal geweten hebben dat Apple iets nieuws heeft, en daar gaat het over… 

    Voor diegenen die grote verwachtingen hebben : berg ze snel op, want het zal enkel en alleen over de toevoeging van the Beatles gaan en niets meer. (Trouwens : de banner is nu ook toegevoegd in de iTunes Store…) En de hele wereld zal het geweten hebben en dus onmiddellijk veel verkochte nummers via iTunes en dus een goede omzet en dito winst…

  73. Omdat voor Steve The Beatles zo belangrijk zijn, zijn ze dat voor mij en vele anderen nog niet. Dus ik hoop niet dat het dat zal zijn!

  74. jeroen…..ik hoop ook niet dat het de beatles zijn maar bij nader inzien denk ik toch dat het de beatles gaan worden. maar aan de andere kant wellicht is steve jobs zo blij met de komst van de beatles in de itunes store dat hij een combi doet van twee lanceringen in de itunes store. de beatles en nog een dienst.

    beatles zal zoiezo het geval zijn:

    http://www.nu.nl/tech/2379880/beatles-eindelijk-in-itunes-store.html

  75. Mijn god zeg, als het alleen om de Beatles gaat dan staan ze toch goed voor paal zeg..alsof dat de meeste mensen wat kan schelen.
    Zul je zien dat dan opeens miljoenen mensen de Beatles gaan downloaden..doe toch normaal..als dat het enige is lach ik me rot en Apple een beetje uit.

  76. Er gaan zoveel mensen teleurgesteld worden vrees ik!
    Iedereen heeft van die hoge verwachtingen…

  77. Uuuuuh, ik denk dat ze met alles gaan stoppen want de zakken zitten helemaal vol inmiddels!! Lol

  78. Ik ben op dit moment in Florida en heb de NY Times hier voor me liggen en zij hebben het over “Beatles Songs Expected to Go On Sale Online”.

    Dus het lijkt mij idd alleen maar over de Beatles te gaan.

  79. Denk dat het de Beatles worden + streaming, Beatles wordt wel op gewacht 🙂 heel veel mensen hebben nog platen thuis liggen maar geen digitale versie. Gezien de schare fans die de Beatles hebben getrokken in de jaren 60 70 denk ik dat Apple hier hele goede zaken mee gaan doen. Denk niet alleen aan winst in iTunes maar ook de verkochte iPad en ipods zullen toenemen. Mensen van een jaar of 50 à 60 zullen over de streep worden getrokken om er 1 aan te schaffen alleen voor deze collectie van de Beatles we praten niet over 2 fans maar denk meer richting 50 mil Beatles fans.

  80. Vind het altijd zo bijzonder dat iedereen meteen begint te klagen…. Als het alleen over de beatles gaat dan lach ik ze uit! etc…….

    Er lopen miljoenen fans op deze planeet van de beatles en er word al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeul lang over gepraat. Het zou dus daadwerkelijk wel groot nieuws zijn. Voor zowel fans als apple zelf (apple is namelijk een bedrijf die positieve resultaten moet behalen en die door hebben dat het allemaal draait om geld).

    Bijzonder dat mensen niet begrijpen dat apple geld moet verdienen en als ze dan niet met iets komen wat jullie willen/ verwachten dan is het ineens een stom/raar/rot bedrijf.

    Niemand weet 100% zeker wat het gaat worden om 4 uur. Als je teleurgestelnd bent om 4 uur dan is dat voledig je eigenschuld! Te hoge verwachtingen die je zelf uit de hoge hoed getoverd hebt!!

  81. @Jeroen:

    Voor jou en vele andere niet….. Maar voor Steve Jobs en heul veul meer andere mensen wel!!

    (ben zelf geen fan trouwens)

  82. @martijn:
    En toch vind ik dat Beatles-gedoe niet belangrijk genoeg om het op dergelijke manier aan te kondigen.

  83. The Beatles via de Apple (!) ITunes is zeker wel een big thing hoor!

    Misschien niet in Nederhouseland maar wel in elk ander geciviliseerd land.

  84. Het zou ook nog wel eens 3D films kunnen zijn

  85. Ik zou het teleurstellend vinden moest dit enkel over die beatles gaan.

  86. Denk ook dat het om de beatles gaat, en geloof me ze staan dadelijk allemaal in de top 10(passen ze niet allemaal in maar toch)

  87. Nog minder dan een uur 😉

  88. Origineel geplaatst door Abry
    Ik zou het teleurstellend vinden moest dit enkel over die beatles gaan.

    Same here. De Beatles hebben wel genoeg aandacht gekregen de afgelopen 50 jaar. Meer dan genoeg. Ik hoop dat ze het gaan hebben over leuke dingen.

  89. Nog een half uur spannend, ik ga er niet vanuit dat de beatles het hoogtepunt zullen zijn…
    twitter en ping?

  90. Ik hoop op een cloud based iTunes. iTunes, en tegelijk je hele bibliotheek, in the cloud. Altijd en overal toegang tot je volledige bibliotheek, overal syncen. Maar ik denk het niet.

  91. Volgens mij moeten we nog een dag wachten: er is MORGEN pas een aankondiging…

  92. ja itunes staat vol met beatles dat was het dan……

  93. ga maar weer slapen, de aankondiging is de Beatles, leuk maar niet heel erg leuk, jammer van de hype

  94. Er stond btw vandaag nog steeds “Check back here tomorrow…”

  95. De aankondiging is er nog steeds niet geweest voor zover ik weet… waarschijnlijk zullen The Beatles wel vermeld worden, maar er is misschien meer.

  96. En zijn veel mensen dus teleurgesteld…

    Maar wacht! Het is nog geen 4uur geweest. Er komt nog wat aan.

  97. Beetje goedkoop dat de site nog steeds verwijst naar morgen… “Tomorrow”

  98. THE Beatles now on iTunes

  99. Geweldig! 🙁 the beatles…

  100. Volgens mij was dit het? 🙁 Melding staat nu ook op de website. Vanaf 16u.

  101. I wanna hold my hand now…

  102. Nou de beatles, spannend! :S

  103. The Beatles, goh revolutionair… HELP! Ik heb de hele collectie al.
    Mijn dag kan niet meer stuk… als alsnog IOS 4.2 vandaag uitkomt!

  104. Als je door klikt op de Apple Site krijg je een andere taal op de site dan Nederlands…

    Beetje jammer…

  105. Van een anti-climax gesproken zeg. ‘It’s a day you’ll never forget’ zeggen ze dan. Nou vergeten zal ik het niet. Ben blij voor hun dat ze eindelijk hun Beatles deal rond hebben, maar om het op zo’n manier aan te kondigen. Het is niet alsof je eerder nergens iets van de Beatles kon vinden. Serieus Steve, de Beatles??

  106. Wat een flop.
    Meer worden wil ik er niet aan vuil maken.

  107. @Joost: FAIL! Toch wel grappig dat iedereen dacht dat het om iets anders ging dan The Beatles hahah!

  108. Het enige wat ik hier over kwijt wil: Yesterday, all my troubles seemed so far away.

  109. Veel mensen hebben zich, net als ik, gewoon heel erg verkeken op de punt in de tekst. “Tommorrow is just another day.” Punt, einde eerste zin. Gewoon iets wat een feit is. En dat feit is inderdaad iets wat iedere dag zo is en iedereen dus weet en ook nooit vergeet. Uiteindelijk hebben we alleen elkaar allemaal op lopen jutten en gek lopen maken. 🙂

  110. @Ruben.cc:
    Tja, wat wil je? Apple heeft de laatste jaren zoveel wonderbaarlijke aankondigingen gedaan dat je gewoon verwacht dat je van je sokken wordt geblazen als ze weer met iets nieuws komen. Eigenlijk hadden we het wel kunnen weten. Als ze iets echt groots aankondigen is dit altijd op zijn minst via een press-release ofwel een event waar Steve komt vertellen hoe ‘magical’ en ‘awesome’ het wel is.

  111. @HANS – Dat is net zo logisch als “Gratis iPods voor iedereen”. Ik zie het verband tussen Apple’s iTunes-aankondiging en jouw conclusie over MobileMe nog even niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.