Reacties voor: De nieuwe iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger leegt zichzelf

Geen vieze handen meer
De iRobot Roomba i7+ robotstofzuiger is vanaf 15 februari in Nederland verkrijgbaar. Bijzonder aan deze stofzuiger is dat je geen vieze handen meer krijgt omdat het stofreservoir automatisch wordt geleegd. Ook kan de Roomba je huis gedetailleerd in kaart brengen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik heb laatst de nieuwste Roomba E5 gekocht wat een top apparaat. 2 keer per week zet Ik hem boven op vloerbedekking en rijd mooi onder bedden door en van kamer naar kamer. Zelf de bak legen is een seconden kwestie. Ik ben echt tevreden 🙂

    “Ok Google clean my house!”

  2. Xiaomi robotstofzuiger voor 230€ doet hetzelfde als deze nieuwe iRoomba, behalve het automatisch legen van het vuil. Maar om daar dan bijna 1000€ voor te betalen ….

  3. Wanneer deze stofzuiger mijn vrouw belt en ook nog zo gek krijgt om de zak te legen, dan koop ik hem direct

  4. Die map maakt de Neato connected al jaren (is sowieso een betere stofzuiger)

  5. Als ik mij niet vergis is homekit integratie licentieloos…waarom zou je je apparaat niet homekit compatible maken. Echt snap het gewoon totaal niet. Op naar homebridge plugin!

  6. Geen HomeKit integratie omdat waarschijnlijk de veiligheidsprotocollen niet door de fabrikant ondersteund worden Deze stofzuiger klinkt voor mij dus als een echte doe-het-zelver, waarbij ie zijn eigen zak ook nog eens leegt! Ideaal!

  7. Dat doen ze bij ecovacs toch beter, daar leegt het laadstation ook je stofzuiger, maar die is ook nog meteen een handstofzuiger en dat voor bijna de helft van de prijs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.