Reacties voor: iRig presenteert nieuwe microfoon, mixpaneel en voetpedaal voor de iPhone #CES2012

Accessoiremaker IK Multimedia heeft op CES 2012 de iRig Mic Cast, iRig Stomp en iRig Mix gepresenteert. Deze accessoires maken het mogelijk om op de iPhone geluid op te nemen, je gitaar te besturen en muziek te mixen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 6 reacties

  1. Jammer dat je twee iPhones nodig hebt voor het mengpaneel, anders had ik misschien nog wel een mengpaneel willen aanschaffen.

  2. Ik neem aan dat twee iphones ook tweemaal iPod touch kan zijn (of een mix van beide). Dan wordt het al een stuk aantrekkelijker…

  3. Hoewel ik technologie bewonder en de vooruitgang die deze boekt de laatste jaren, moet ik toch wel zeggen dat ze de laatste tijd toch vooral aan geld denken ipv vooruitgang..
    Een apparaat waar je 2iphones/itouchs nodig voor hebt?
    Ieder rationeel wezen heeft dit niet.. Ik bedoel wie heeft er 2 iPhones of
    1 iTouch en 1 iPhone die alles kan wat de iTouch kan bellen, sms’en en mailen! (itouch kan dit niet zonder wifi)
    Etc..
    En dat van de microfoon bestaat al langer, kan ik niet echt iets wonderbaarlijk noemen en verdient geen plek naast al die vele andere,toch meer vernieuwende, technologische producten/..

  4. Nou, in tegenstelling tot bovenstaande reactie zou ik het aantal gezinnen waarin meerdere idevices aanwezig zijn niet willen onderschatten. Ben zeer benieuwd naar de intro van de iMix. Denk dat 100 euro een aantrekkelijke prijs is. Hoop op een review tegen de tijd dat ie uitkomt!

  5. ik heb op de site van ik multimedia gelezen dat je ook met 1 iphone ipad 2 songs kunt mixen
    check this out

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.