Reacties voor: iReply herinnert je op SMS te reageren (jailbreak)

iReply is een app voor mensen die vaak SMS-berichten krijgen en snel lezen, maar daarna vergeten om erop te reageren. Bij ongelezen berichten waarschuwt je iPhone automatisch opnieuw, dat je nog berichten hebt staan. Maar als je eenmaal een bericht hebt gelezen, is het daarmee afgehandeld, wat de iPhone betreft. iReply is een nieuwe tweak […]

Reacties: 20 reacties

  1. 1ste handig ff downloaden voor de grap

  2. Handige tweak! Hopelijk dat de JB voor 4.3 er snel aan komt anders maar een downgrade naar 4.2

  3. Hier heb ik vaak last van, vooral bij mijn vriendin en mensen waar ik even geen zin in hebt;)

    Bij berichten waar ik echt op moet reageren, reageer ik gelijk of onthoudt ik het gewoon. Voor mij heeft het geen zin om deze tweak te kopen.

  4. @dannyy:

    Dat is juist het hele principe van deze tweak, je denkt “ik herinner me het wel”, maar toch wordt het vergeten.

    ps: Let op je t. Ik-vorm heeft geen t. nodig.

  5. Haha! Ik herken hier echt mezelf in ;p Ik vergeet dat ook altijd!

  6. Haha, naamgenoot! 😀

  7. @Joost:
    Ik krijg voor zover ik weet geen cijfer voor mijn grammatica bij comments.. Ik vind het dan ook erg irritant dat mensen hierover een opmerking maken;)

    En nee ik denk niet ‘ik herinner me het wel’ en vergeet het daarna. Als ik echt denk doe ik over 5 minuten wel, dan onthoud ik het wel. Anders krijg je bij elk smsje wat je niet beantwoord zo’n irritante pop-up.

  8. Origineel geplaatst door Joost: @dannyy:

    ps: Let op je t. Ik-vorm heeft geen t. nodig.

    Let op je comments. Iphonclub heeft geen taalpurist nodig.

  9. @dannyy:

    Ok post morgen op dit item dan nog eens iets en dan kijk ik of je het onthoud 😉 (ik schrijf het voor de zekerheid even op)

    On topic: hier heb ik ook vaak last van, handig

  10. Is dat bericht van die screenshot van mij?

  11. Werkt niet op de iPhone 3G

  12. Waarom dan niet direct BiteSMS gebruiken?

  13. Eigenlijk best raar als je erover na denkt. Maar als ik zit te gamen bijv. Leg ik m’n nokia (nu op iTouch) gelijk weg.. Later komen er mensen naar me toe waarom ik ze negeer… :p

  14. Origineel geplaatst door alwin
    Eigenlijk best raar als je erover na denkt. Maar als ik zit te gamen bijv. Leg ik m’n nokia (nu op iTouch) gelijk weg.. Later komen er mensen naar me toe waarom ik ze negeer… :p

    Dan is een autoreply beter in jouw geval:
    “ik ben aan het gamen, sms later nog maar een keer;) “

  15. Taalpurist ? Volgens mij is dit wel nodig als jij commentaar geeft en iPhoneclub niet goed spellen kunt.
    Deze App kan handig zijn als je slecht bent in het onthouden van een vergeten sms bericht.Ik hoef hem niet -:) heb al genoeg push meldingen die ik vaak uitzet .

  16. hoe download ik dit? ik kan de app niet vinden in met de zoekfunctie in cydia, moet ik eerst een andere source installeren oid?

  17. Voor zover ik weet zit er al een vergelijkbare functie standaard in het OS. Bij instellingen SMS kun je een herinneringstoon laten afspelen wanneer je een bericht niet leest.

  18. @JoeriW: Dit is niet belangrijk om te doen. Al zou ik er €100 euro voor krijgen, dan had ik gisterenavond en vanochtend hele tijd aan die €100 euro gedacht en het echt niet vergeten.
    Als het echt belangrijk is, dan zit je er constant aan te denken, ookal ben je dan even ergens anders mee bezig. Ach, misschien ben ik wel een uitzondering op de regel.

  19. Nee ben je niet ik ben het helemaal met je eens.

  20. Origineel geplaatst door thomas1: Taalpurist ? Volgens mij is dit wel nodig als jij commentaar geeft en iPhoneclub niet goed spellen kunt.

    O,o,o… Soms weet ik niet of ik moet huilen of lachen :/

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.