Reacties voor: iProxy: iPhone-tethering voor ontwikkelaars

Met iProxy is het mogelijk om als ontwikkelaar een oplossing te maken, waarmee je kunt tetheren op je iPhone, zonder daarvoor een jailbreak uit te voeren.
Lees het complete artikel → iProxy: iPhone-tethering voor ontwikkelaars
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Haha, eigenlijk wel slim 🙂 Als je nu niet 100 euro/jaar moest betalen om ontwikkelaar te zijn was het zelfs handig 😀

  2. Confirmed. Net gedownload, en dit bericht is via iProxy Tethering geplaatst.

    Bedankt voor deze tip!

  3. Zeg Paul, volgens mij kennen wij elkaar niet maar als ik een vriend was dan zou jij mij ook kunnen laten tetheren met jouw download? vriend @Paul van Dijk:

  4. Hoe spreek je dat eigenlijk uit tetteren of tefferen?

  5. Paul
    als je de Paul bent van de UM houd ik me als je collega aanbevolen!!

  6. Iemand die mij van een adhoc versie kan voorzien:P

  7. Dit werkt perfect. Inderdaad effe werk om in te stellen. Maar precies wat ik zocht!

    Thanks for sharing.

  8. @HJI: op het moment dat je met een jailbreak gaat tetheren ben je dan ook illegaal bezig. Het mag namelijk niet zonder het abonnement dat je dan zou moeten afsluiten.

  9. Werk het net zo als Netshare?

  10. Te snel rijden mag ook niet…

  11. Origineel geplaatst door alpacatje
    Te snel rijden mag ook niet…

    Daarom worden daar ook boetes voor uitgedeeld.

  12. Iemand die mij hier in kan voorzien als niet ontwikkelaar? BVD

  13. Volgens mij is het nog steeds makkelijker om gewoon een jailbreak te doen. Misschien zou je dan wel eenmalig 5 euro moeten betalen voor een tethering programma, maar dan ben je daar gelijk van af (inplaats van 5 euro per maand).

  14. Origineel geplaatst door maxyi
    Volgens mij is het nog steeds makkelijker om gewoon een jailbreak te doen. Misschien zou je dan wel eenmalig 5 euro moeten betalen voor een tethering programma, maar dan ben je daar gelijk van af (inplaats van 5 euro per maand).

    Nu nog wel ja, maar als T-Mobile opeens verkeer voorbij ziet komen wat niet van software op de iPhone kan komen, dus van je laptop, dan weten ze dat je thetert en dan kunnen ze je afsluiten natuurlijk.
    De truuk die ik toepas is of over SSL browsen of via een RDP sessie.

  15. als ik dat getether ooit aan de praat krijg (3GS) en ik browse met m’n laptop op internet, dan gebruik ik de UA-faker addon voor Firefox gewoon. Zou T-Mobile niks (of niet veel) van moeten merken 🙂

  16. Origineel geplaatst door sNicker
    als ik dat getether ooit aan de praat krijg (3GS) en ik browse met m’n laptop op internet, dan gebruik ik de UA-faker addon voor Firefox gewoon. Zou T-Mobile niks (of niet veel) van moeten merken

    Ja en dan ?
    Dr gaan nog steeds firefox pakketjes over je lijn.

  17. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat nou de beste/goedkoopste oplossing is, voor een niet-ontwikkelaar, die ook geen ontwikkelaar kent…

  18. Als ik het goed begrijp (mijn duits is niet zo goed) zijn de abbonements tarieven sowieso al hoger dan bij ons.

    Dit zou kunnen betekenen dat de prijzen in NL wat lager zullen uitvallen. Laten we het hopen, want vind dit wel erg veel voor die enkele keer dat ik het zou gebruiken.

  19. Als het net zoals Netshare werkt kun je wel internetten vanuit je browser, maar zal Mail, iCal en dat soort apps niet syncen. Die hebben geen verbinding dan (tenzij ook dit weer in te stellen is)..

  20. Werkt prima! Simpel opgezet in OS X, werkte best soepel in de auto. Is inderdaad niet zo makkelijk als echt tetheren (je moet de app open laten staan nu), maar het is beter dan niets. Bij mijn pa op zijn windows 7 laptop kreeg ik het trouwens niet werkend, omdat die de proxy niet leek te pakken. Als iemand daar meer over weet hoor ik het graag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.