Reacties voor: iPods krijgen minder prominente plaats in de Apple Store

De iPod degradeert naar het accessoire-rek in de Apple Store. Het is de zoveelste verandering die Apple doorvoert om de Apple Store simpeler en toegankelijker te maken.
Lars Paymans -

Reacties: 12 reacties

  1. En die domme Apple watch neemt z’n plaats in

  2. Als jullie daar met een geodriehoek gaan staan wil ik daar foto’s van terug zien hahaha

  3. Wat een schande. Geen woorden voor.

  4. @sun: Waar zit op technologisch gebied nou wel toekomst in voor de lange termijn. Over 25 jaar lopen we misschien niet meer met smartwatches. Maar de komende jaren groeit het ontzettend.

  5. @goedzo: Vreemd, als er nou iets niets meer is dan een (iPhone) accessoire is het de watch wel. 😉 De iTouch is wèl een zelfstandig iDevice…

    Lijkt wel of ze ‘m moedwillig de nek om willen draaien, met de hoge prijsstelling, lage updatefrequentie, beperkte updateondersteuning ‘oude’ touches in iOS versies, enkele ‘oude’ schermmaat, etc.

    Misschien moeten ze een 4,7″ en/of 5,5″ versie uitbrengen onder de naam iPad nano resp. micro, krikken ze meteen (iig op papier) de iPad verkoop cijfers omhoog 😏 (En eventueel de 4″ Touch omdopen tot iPad pico om het effect te maximaliseren)

  6. Mens eigen, verandering gaat altijd gepaard met weerstand en ontkenning

  7. Niet zo negatief over de Apple Watch…. 🙂
    Nu is het vooral nog speelgoed, maar als het ding straks écht belangwekkende informatie via z’n sensors kan meten, interpreteren en doorgeven, wordt het echt interessant. Dat gaat komen!

  8. @Frits: Gelukkig zijn er ook mensen die (het) beter weten, altijd bereid om anderen de les te lezen 😇

    Nou vooruit dan, omdat je erom vraagt nog zo’n ‘levenswijsheid’: niet elke verandering is een verbetering. Maar sommige mensen willen dàt niet onder ogen zien. Over weerstand en ontkenning gesproken … 😝

  9. Origineel geplaatst door sun: @goedzo: Waarschijnlijk voor niet lang. Ik zie in smartwatches weinig toekomst op lange termijn.

    Jij voorzag waarschijnlijk ook weinig toekomst voor de iphone en ipad….

  10. Slechte zaken dat de iPod niet door ontwikkeld word. In ieder geval heeft mijn iPod classic al jaren een permanente plaats in de woonkamer. 😉

  11. De manier hoe Apple je met apparaten om laat gaan in de winkel is sowieso heel slim, je wilt zulke apparaten elke dag gebruiken zoals in de winkel.

  12. Ik heb nog steeds een Classic 160 GB. Maak ik nog veel gebruik van. Schande dat er nooit een goede opvolger is gekomen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.