Reacties voor: ‘iPod touch krijgt ingebouwde gps en nieuwe kleuren’

De iPod touch krijgt een gps-ontvanger en verschillende kleuren. Dit stelt analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Hij beaamt ook andere geruchten, over onder andere een 4-inch display.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Ik zit nog steeds in dubio of de Ipod Touch geen toegevoegde waarde meer heeft, of dat het juist de toekomst gaat worden (ipv de Iphone). Wat is het nu het grootste verschil tussen Ipod Touch en Iphone, behalve dat je met de iphone nog op de ouderwetse manier kan bellen? Als bellen via het internet de toekomst wordt, waarom willen we dan nog een iphone?

  2. @hansie: Er is niet overal wifi bijvoorbeeld?
    Ik lees nu overal dat er een nieuwe accessoire genaamd “Loop” komt voor de iPod Touch in verschillende kleuren… Zou dat niet een soort keychain achtig ding zijn die je kan klikken in dat gat wat ergens een paar maanden geleden opdook in tekeningen?

  3. ‘Op de iPod zou je bijvoorbeeld bepaalde handelingen kunnen uitvoeren, terwijl je op de televisie het effect hiervan ziet’

    Altijd mooi hoe de journalistiek gauw een artikel kan vullen.

  4. @hansie: Ik zit een beetje met dezelfde gedacht, maar Boelshit heeft een terecht punt. iTouch heeft geen 3G/4G. Als dit wordt toegevoegd, pas ik mijn oude Nokia 6110 terug en koop een iTouch voor onderweg.

  5. @Flieps: Dus de missing link is 3g/4g. Als dat wordt toegevoegd, dan kan je het de Ipad (s)mall noemen. Ik denk dat de Ipod touch definitief aan mij voorbij zal gaan. Ga binnenkort weer voor de nieuwe iphone

  6. @Flieps: @hansie: Is een iPod Touch met 3G/4G niet gewoon een iPhone?

  7. Als dat waar is, prachtig! Ik ben meer en meer benieuwd naar de iPod touch 5 dan iPhone 5, want de iPhone koop ik toch niet.

  8. @BoelShit: Nee want je kunt er niet mee bellen…

  9. Ik ben benieuwd naar de nieuwe iTouch. Mijn derde generatie iTouch die ik elke dag gebruik, doet het nog als een zonnetje, maar ben wel voor een upgrade in de markt. Voor mij geen iPhone met die belachelijk dure abo’s. Ik heb het er niet voor over. Een iPod met een prepaid telefoontje en klaar ben ik.

  10. Een iPod touch met gps? Wat word dan nog het grote verschil met de iphone? Het prijsverschil blijft gelijk, terwijl de iPod touch steeds meer functies van de iphone krijgt! Als Apple ook nog Siri uitbrengt voor de iPod touch. Zullen denk ik, veel meer mensen overstappen op een iPod touch yosion apple Peel 520 II. Is dan precies hetzelfde….

  11. ik kan je zegen: ik heb een ipod touch 1e generatie en eentje 4e generatie.
    de 4 is is een van mijn beste aankopen ooit geweest maar hij is o zo dun.
    je kan wel zeggen ik doe er een hoesje omheen blablabla: ik heb er een goede omheen en NOG is hij uit m’n handen gevallen, heeft de achterkant krassen (al voor hij was gevallen) en het scherm krijgt nou al gemakkelijk krassen.

    nee sorry voor mij hoeftie niet nog dunner hoor..

  12. @Timon Bakker: Ik heb keertje getwijfeld of ik zo’n apple peel wou kopen maar ik hoorde dat het een slecht ding is en niet goed werkte ?!

  13. İk zit ook te twijfelen om een ipod touch te halen en een nokia sim-only telefoon. Bijna overal heb je tegenwoordig Wifi. Hoef je niet zo’n belachelijk duur abbo te nemen..

  14. @hansie:

    Dat vraag ik me nu ook af!

  15. Kan dus een heel goed plan zijn om telcom providers buitenspel te zetten. Een iTouch met 3G waarmee je kunt bellen met andere Apple devices (iMessage en Facetime doen dit natuurlijk al).

  16. Ik speel af en toe FIFA 12 op de iPad met een iPod touch 4 als controller en dan via AirPlay Mirroring op de Apple TV maar de verbinding is wel heel traag. Ik probeer zvm bedraad te verbinden maar WiFi is toch de bottleneck. Hopelijk gaan ze met Bluetooth 4 de data verdelen ofzo.. Bijvoorbeeld alleen het beeld via WiFi en het geluid en de user input via bluetooth. Ik ga iig de iPhone 5 halen en misschien dan de iPod Touch 5 als hier verbetering in komt. Ik vind het namelijk echt waar voor je geld. Mijn eerste iPod Touch werkt ook nog perfect.

  17. Interresant wordt het als ze de ipod nano aanvullen met bluetooth en connectie maakt met je iphone. Berichten er op lezen, agenda, bellen en facetime. Dus inclusief camera.

  18. @M. Ruttuh: Inderdaad, gewoon een iPod Nano upgrade, met 320×320 scherm (oude breedte van iOS), en dan een koppeling met je iPhone à la pebble, alleen veel beter. En dan wel draaiend op iOS-6.

    En de iPod Touch… wat mij betreft komt die te vervallen.

    Een iPad mini, met een 6½” 16:9 beeldscherm 1136×640, dat is dan mogelijk géén retina meer, maar wel goedkoper om te maken, zodat de prijs uit komt op $249. Eventueel 4G als optie.
    Dan heb je toch een schitterende pocket-agenda of game-device.

  19. Dat is mooi … dan kan je met RitMeister en RitCloud ook gewoon op je iPod touch je ritregistratie doen.

  20. Wie weet of de nieuwe iPod Touch nu de ingebouwde gps heeft, ik kan geen juiste info vinden.

  21. Wat zou de nieuwe ipod touch 5 dan ongeveer gaan kosten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.