Reacties voor: Hoe krachtig is de nieuwe iPod touch? De eerste benchmarks zijn binnen

Hoe krachtig is de nieuwe iPod touch met A8-processor? Nieuwe benchmarks laten nu alvast zien waar de iPod touch toe in staat is.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 12 reacties

  1. Hoezo is de nieuwe iPod touch het snelste 4 inch apparaat dat je bij Apple kunt kopen?! De iPhone 5s heeft net iets hogere benchmark resultaten dan de nieuwe iPod.

  2. Dit zijn nog net wat lagere resultaten als de A7 😐 Waarom hebben ze dan de A8 erin gedaan als die tov de A7 niks qua snelheid toevoegt?? Of is de underclocked A8 zuiniger dan de normale A7?

  3. Zit er gps op een ipod? Handig voor muziek en navigatie in de auto.

  4. Zolang er geen simkaart en dus een mobiele internet verbinding gemaakt kan worden kan er niet worden gesproken over een fatsoenlijk GPS signaal, Johan. Dus nee, helaas..

  5. Origineel geplaatst door Sander
    Zolang er geen simkaart en dus een mobiele internet verbinding gemaakt kan worden kan er niet worden gesproken over een fatsoenlijk GPS signaal, Johan. Dus nee, helaas..

    Gps heeft niks te maken met een mobiel datanetwerk of simkaart…

    Kijk naar je TomTom of sporthorloges deze hebben ook gps zonder dat daar een simkaart in gaat. Het is dus wel degelijk mogelijk door een chip extra in te bouwen, snap niet dat Apple dat niet doet!

    Lijkt me zeker voor de touch een hele mooie toevoeging! Ook in de Apple watch zou ik zo’n chip gestopt hebben maargoed, dat kan natuurlijk een nieuwe functie in de tweede generatie zijn!

  6. De iPhone 5s is een betere koop, en goedkoop te krijgen. Snap het nut niet van een iPod touch anno 2015.

  7. Correctie: iPad Air 2 is de enigste met 2Gb geheugen. Ipad Air heeft 1Gb geheugen.

  8. Origineel geplaatst door Jop
    GPS heeft niks te maken met een mobiel datanetwerk of simkaart…Kijk naar je TomTom of sporthorloges deze hebben ook gps zonder dat daar een simkaart in gaat. Het is dus wel degelijk mogelijk door een chip extra in te bouwen, snap niet dat Apple dat niet doet!Lijkt me zeker voor de touch een hele mooie toevoeging! Ook in de Apple watch zou ik zo’n chip gestopt hebben maargoed, dat kan natuurlijk een nieuwe functie in de tweede generatie zijn!

    Technisch heb je gelijk, maar Apple legt het verband ook. Naast de iTouch vs iPhone zie je dat nog het beste bij de iPads, waar altijd al de versies met 2/3/4G wèl en de alleen-wifi versies géén GPS hebben (gehad). Weet ook niet waarom, kan met gecombineerde chips en/of antennes te maken hebben.Overigens kun je ook heel compacte losse iOS compatibele bluetooth GPS-ontvangers met eigen accu kopen voor (minder dan) ongeveer het prijsverschil dat Apple hanteert tussen vergelijkbare iDevices mèt en zònder GPS. Zoek bv maar ‘s op GNS met je favoriete zoekmachine 😊. Ik gebruik die zelf bv de GNS 2000 met een iPad (mini), werkt prima. (Al waren er geloof ik wel wat problemen met iOS8 – maar waarmee eigenlijk niet 😕)

  9. Origineel geplaatst door Marc: De iPhone 5s is een betere koop, en goedkoop te krijgen. Snap het nut niet van een iPod touch anno 2015.

    echt he

  10. Ik ga m gewoon weer overklokken met een batterij hoesje eromheen 😎

  11. Origineel geplaatst door abc: Ik ga m gewoon weer overklokken met een batterij hoesje eromheen 😎

    Huh?

  12. Origineel geplaatst door Marc
    De iPhone 5s is een betere koop, en goedkoop te krijgen. Snap het nut niet van een iPod touch anno 2015.

    iPhone 5s is een fijne koop, heb er ook één enkele maanden geleden weliswaar 2e hands gekocht voor 300 euro (32GB model). Nieuw vond ik m echt nog te duur voor 620 euro voor 32GB model (530 16GB model).

    Voor veel kids die weinig bellen, maar die wel willen chatten/internet/e-mail/facetimen/bellen (facebook, hangout,facetime) via WIFI thuis, vrienden, school en willen gamen (de Gameboys zijn uit de tijd) is een nieuwe iPod Touch een prima oplossing voor een scherpe prijs naar mijn idee. 279 euro voor 32GB model nieuw wel te verstaan of 229 voor 16GB model, meer kan ook, maar dan loopt de aanschaf prijs weer aardig op.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.