Reacties voor: iPod touch (2012) krijgt EarPods zonder microfoon en knopjes

De iPod touch en iPod nano worden geleverd met simpele EarPods, zonder microfoon en afstandsbedieningsknopjes. De EarPods worden geleverd in een niet-afsluitbaar doosje.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. * 30 euro, voor de btw verhoging waren ze 29 euro.

  2. Ja dat kan ook niet natuurlijk voor die lage prijs vanaf 325 euro whahahahha.

  3. licht het aan mij of vind ik dit als enige,: het lijkt net een ding van de bart smit, die ipod nano

  4. Origineel geplaatst door ryan
    t het aan mij of vind ik dit als enige,: het lijkt net een ding van de bart smit, die ipod nano

    helemaal met je eens! daarom ook de iTouch aangeschaft, en nog wachten opde levering..

  5. Gelukkig zaten er bij mijn iPod touch 3gen 32GB wel oortjes met mic. en afstandsbediening. Ik vind die iPod ook nog steeds perfect! Dus er komt voorlopig geen nieuwe…

  6. Origineel geplaatst door Davernl
    Ja dat kan ook niet natuurlijk voor die lage prijs vanaf 325 euro whahahahha.

    Je bent denk ik in de war met de touch?

  7. @Harry: Het bericht gaat over de touch?

  8. Op het forum hebben we een Ervaringen topic (draadje) geopend.

  9. Ik snap btw trouwens niet wat er nu nog zo nano is aan de iPod nano…

  10. Als je de technische specificaties en de inhoud van de verpakking in de App van de AppleStore vergelijkt van de iPhone 5 en de IPod touch 5 zie je het verschil tussen de EarPods ook. Toch jammer dat ze dat verschil tussen de 2 zo maken, met die prijzen van de nieuwe Touch…

  11. Origineel geplaatst door ryan
    licht het aan mij of vind ik dit als enige,: het lijkt net een ding van de bart smit, die ipod nano

    Nou, ik zou graag willen zien met welke ding van de bart smit je nieuwe nano kan vergelijken! Ik was niet bepaald fan van de laatste pak weg 3 generaties van nano, maar deze vind ik echt beeldschoon. En ook nog kwaliteit die je van Apple gewend bent. Tja, jij hoeft het natuurlijk niet kopen, hoor! Het blijft kwestie van smak.

  12. Lekker muziekje om mee wakker te worden…

  13. Hoewel groot Apple-fan begrijp ik de keuzen van Apple soms totaal niet. Neem de iPod Nano:
    Was een mooi klein (= nano) handig apparaatje die je zelfs met een bandje tot geweldig hitec horloge kon transformeren. Er kwamen geruchten dat door de nieuwe bluetooth techniek de nano als sateliet van de iPhone 5 gebruikt zou kunnen worden. De ideale combi: iPhone in je broekzak en nano om je pols voor alle meldingen etc. Maar waar komt Apple uiteindelijk mee op de proppen: met een groot lelijk en goedkoop ogend (idd Bart Smit-look) ‘ding’. Wie zit daar op te wachten? Binnen de Chineze MP3-markt zijn er zoveel leukere, kleinere en betere alternatieven. Er is niets ‘des Apples’ meer aan en het voordeel van design mis ik volledig. Daarbij komt dat ik vnl. Spotify als muziekbron gebruik en deze app niet op de nano geinstalleerd kan worden (leve de iPhone). Nee Apple, de nano is één grote misser!!

  14. Origineel geplaatst door Kevin
    Ik snap btw trouwens niet wat er nu nog zo nano is aan de iPod nano…

    De eerste Nano was: 89x41x6.9mm
    Deze is: 76×39.6×5.4mm.
    Oftewel op elk vlak kleiner, dus mag met recht de naam Nano dragen. Ja hij is groter dan de vorige, maar dat was dan ook een uit de kluiten gewassen Shuffle. Niet voor niets zie je dat apparaat bijna niet. Hij is overigens ook kleiner dan de vijfde generatie. Dus je opmerking raakt kant noch wal.

  15. Of het kant noch wal raakt weet ik nog net zo niet…Zoals iNick het beschrijft zou de 6e generatie Nano om je pols o.i.d. kunnen worden gebruikt, iets dat met de nieuwe Nano dus niet zal lukken. In vergelijking met de eerste generatie is er natuurlijk niet veel veranderd qua afmeting; met de 6e generatie natuurlijk wel.
    Niet dat ik überhaupt geïnteresseerd ben in een Nano, kan ik me toch goed voorstellen dat deze variant toch relatief aan de grote kant is. Hierdoor zullen sommige doelgroepen minder interesse hebben in dit product.

  16. @Davernl: idd, beetje flauw van ze dat ze dat gewoon niet doen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.