Reacties voor: Hoe de eerste iPod in minder dan een jaar ontwikkeld werd

Voormalig Apple-werknemer Tony Fadell laat weten hoeveel tijd Apple nodig had voor de ontwikkeling van de allereerste iPod. Uit de tijdlijn blijkt wel hoe snel de ontwikkeling destijds ging.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Persoonlijk denk ik ook dat er een grote factor is waar door dit soort dingen vroeger veel sneller gingen. Steve Jobs. Er zijn veel verhalen dat als hij iets wilde dat het in een sneltreinvaart geregeld werd.

  2. Origineel geplaatst door Maarten
    Persoonlijk denk ik ook dat er een grote factor is waar door dit soort dingen vroeger veel sneller gingen. Steve Jobs. Er zijn veel verhalen dat als hij iets wilde dat het in een sneltreinvaart geregeld werd.

    Denk ik persoonlijk niet, gezien de ontwikkeling van de iPad en de iPhone vrij lang duurde. Nee, ik denk dat Apple geen keuze had. De kleine harde schijf die ze als bij wonder in handen kregen (weet even niet meer welk bedrijf Apple contacteerde of ze er iets mee konden doen) moest heel snel geïmplementeerd worden voor er kapers op de kust kwamen.

    Steve Jobs zijn aandeel hierin was dat hij héél erg goed wist dat deze opportuniteit goud waard was. Dat was wat mij betreft wat Steve zo waardevol maakte. Hij voelde héél goed aan waar de technologie naartoe zou evolueren in de komende jaren.
    En hij wist dat de iPod een enorm potentieel had voor Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.