Reacties voor: iPod en iTunes voor Windows zijn te danken aan Walt Mossberg

Walt Mossberg was de man die groen licht gaf dat de iPod en iTunes op Windows zouden werken. Het blijkt uit een nieuw opgedoken anekdote over Steve Jobs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Heel gaaf om te lezen. Ook goed om weer te lezen dat Jobs echt geen God was die de ene geniale beslissing na de andere nam en dat eigenwijze engineers tegen hem ingingen en gewoon Windows versies ontwierpen tegen zijn zin in. Wat wel weer voor Jobs spreekt dat hij uiteindelijk weer bij zinnen komt en de juiste beslissing neemt. Door zijn engineers en managers tegen te werken en te zeggen “alleen als het echt goed is gaan we ermee door” worden die extra geprikkeld om iets goeds af te leveren. Wel bizar dat Jobs dan de beslissing laat afhangen van de mening van een buitenstaander en journalist.

  2. Beetje overdreven bericht niet? Walt heeft alleen ernaar gekeken en gezegd; ja doen. Dat wilde meerdere mensen in die tijd dus hij sprak alleen maar uit wat anderen wilde. Het is uiteindelijk te danken aan de volharding van bepaalde personen -binnen- Apple dat we het nu hebben.

    …en wat een prachtig programma is het toch hé 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.