Reacties voor: iPhoto en Aperture niet langer verkrijgbaar in Mac App Store

iPhoto en Aperture zijn niet langer te downloaden via de Mac App Store. Apple heeft beide apps weggehaald nu OS X 10.10.3 beschikbaar is.

Reacties: 14 reacties

  1. Plug-in van pixelmator en de schaduw-bewerking zouden prettig zijn. Verder vind ik het prettig werken en iCloud werkt perfect! Altijd alle foto’s op alle apparaten, en: eindelijk volledige resolutie mogelijk op de iPhone en iPad :)!

  2. maar de belangrijkste vraag; kun je iPhoto zonder problemen verwijderen?

  3. hoe importeer ik de fotostream in foto-app? Ik moest een abo nemen van 4 euro p.m. omdat ik teveel foto’s heb voor icloud. Heb er voor gekozen om het handmatig te blijven doen. Voorheen importeerde iPhoto mijn photostream in een gebeurtenis. Maar foto-app importeert niets 🙁 hoe importeer ik de fotostream?

  4. Origineel geplaatst door MoBieler
    Maar de belangrijkste vraag; kun je iPhoto zonder problemen verwijderen?

    Yes, heb de oude bibliotheek ook gewoon verwijderd.

  5. “De wat proffesionelere gebruiker” is al lang over gestapt naar lightroom.
    Apple wil op fotogebied de massa en niet de serieuze gebruikers.

  6. Origineel geplaatst door Thomas
    Plug-in van pixelmator en de schaduw-bewerking zouden prettig zijn. Verder vind ik het prettig werken en iCloud werkt perfect! Altijd alle foto’s op alle apparaten, en: eindelijk volledige resolutie mogelijk op de iPhone en iPad :)!

    Superhandig… Voor 4 euro per maand

  7. Kun je Aperture verwijderen? Ik neem aan dat de bibliotheek gebruikt wordt door Photos en dus moet blijven??
    Bedankt voor de hulp

  8. Hoe nu photostream importeren in photo’s??

  9. Ik ben opzoek naar een mogelijkheid om Foto’s te verwijderen. Op mijn werklaptop doe ik helemaal niets met foto’s… Zonde van ruimte op een Macbook Air

  10. Origineel geplaatst door PJMacM< br />
    Kun je Aperture verwijderen? Ik neem aan dat de bibliotheek gebruikt wordt door Photos en dus moet blijven??

    Als je Aperture gebruikte, ziet Foto’s bij het opstarten meteen dat er een bestaande Aperture-bibliotheek is. Geef aan dat je die wilt importeren. Als het importeren achter de rug is, moet je even controleren of alles naar wens is. De oude Aperture-fotobibliotheek blijft op de Mac aanwezig, voor het geval je alsnog iets met Aperture wilt doen. Maar alle aanpassingen die je op een later moment nog via Aperture doet, worden alleen toegepast op de Aperture-bibliotheek en niet overgenomen in Foto’s. Er vindt geen onderlinge synchronisatie van fotobewerkingen plaats.

    Ga je Aperture nooit meer gebruiken en ben je tevreden met de manier waarop alles in Foto’s geïmporteerd is, dan kun je de Aperture-app en de Aperture-bibliotheek weggooien.

  11. Kan iemand mij helpen?Als ik foto’s wil bewerken in deze nieuwe app, retoucheren en verbeteren wilt niet werken?Ben ik de enigste of doe in gewoon iets verkeerd?

  12. May those best programs rip in peices

  13. Na de update is Aperture niet meer op te starten. Had het eerder via pakket geïnstalleerd (eerlijk gekocht) en kan nu niet meer downloaden. Naar, ik gebruik graag Aperture. Hoe krijg ik het terug?
    Mijn bibliotheek stond op de Ans, heeft foto kennelijk niet gezien. Kan ik bibliotheek ook achteraf nog importeren? Er werd niet naar gevraagd.
    Dank.

  14. Na het opstarten van Foto’s krijg ik meteen de melding dat Photo’s moet stoppen:

    “Foto’s moet stoppen omdat de fotobibliotheek niet meer beschikbaar is of omdat de gegevens ervan beschadigd zijn. “

    Wat kan ik eraan doen om dit weer goed of werkend te krijgen…?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.