Reacties voor: iPhoneSIMfree, 48 uur later

iPhoneSIMfree blijft maar beloven dat ze binnen 48 uur een software-hack voor de iPhone gaan aanbieden, maar inmiddels is het al 2 weken later en blijven ze beloven dat het 48 uur is.
Lees het complete artikel → iPhoneSIMfree, 48 uur later
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. hmm ik hou het inderdaad ook al enige dagen in de gaten.
    heb dus sinds vrijdag een iphone, uit amerika laten invliegen.
    met in mn achterhoofd dat iphonesimfree snel tot actie zou overgaan.
    nu zie ik echter dat de hele site niet meer in de lucht is.
    wat is er loos?

  2. Site is niet offline, hij is er nog steeds.. dus er is niks loos.
    Er is wel iets loos trouwens, het feit dat het allemaal zo langzaam duurdt, en er maar weinig mensen zijn die ff een paar duizend gaan neerleggen voor die licenses, ik wacht op een nederlander die het doet…

  3. Het nieuws is dat iPhoneSIMfree niet direct gaat verkopen aan particulieren. Ze verkopen aan resellers, op de site staat dat je als reseller nu kunt kopen – vanaf 50 licenties – en dat ze morgen worden gelverd. De site is momenteel overbelast, belangstelling genoeg dus. Als iPhoneSIMfree haar belofte dit keer wel kan waarmaken zullen we morgen hopelijk via eBay een licentie kunnen kopen. Ik ben benieuwd wat ze op eBay voor één licentie gaan vragen, ik denk een dollartje op 50.

  4. hopelijk duurt het nu echt niet meer te lang

  5. @ Joris,

    mijn iphone is dus ook onderweg en zit net als de meeste te wachten op de software unlock! Heb jij jou iphone al wel geactiveerd? zo ja hoe>? met iactivator? Let me know…….

  6. @ mike
    vroeg me dat ook af. Heb een ander programma gevonden dat hetzelfde doet iNdependence, maar ik wacht ook nog op mn iPhone om dit te proberen.

    weet er iemand verder wat het verschil is tussen activeren en unshackle van ifuntastic?

  7. Heb zojuist mijm softwareunlock gekocht bij een Australisch bedrijf (pre-order)!! Hij zegt binnen 24 uur te kunnen leveren en heeft zelf gekocht bij iphonesimfree. Ben benieuwd, hoop niet dat ik mn geld kwijt ben, ik houd jullie op de hoogte.

  8. Ik heb zojuist een unlock lecentie gekocht in een pre-order bij een Australisch bedrijfje. Hij zegt binnen 24 u te kunnen leveren, hij heeft er zelf 100 in bestelling staan bij iPhonesimfree. We spannend hoor, ik heb al betaald en nu maar hopen dat die code ook daadwerkelijk komt en werkt.. Ik houd jullie op de hoogte!

  9. ik hoop dat ze werkt, er gaan geruchten de ronde dat verdeler en koper op hetzelfde wifi netwerk moeten zitten opdat de unlock zou werken. Geloof daar zelf weinig van.
    Ik heb de unlock zelf nog niet gekocht omdat ik mn iPhone nog niet heb, maar laat gerust iets weten Freek!

  10. Laat dit toch in NL doen, weet je ook zeker dat je service krijgt.
    In Arnhem.

  11. @mike:
    Ja ik heb m inderdaad geactiveerd, en dat viel me nog niet mee. was er wel even zoet mee voor ik het n btje door had. ik heb iasign en iactivator geprobeerd. iasign is niet zo gebruiksvriendelijk. iactivator is wat duidelijker in zn beschrijving. met ifuntastic heb ik daarna wat gepersonaliseerd. nu kan ik m gewoon op itunes synchroniseren. hij werkt nu helemaal, kan alleen niet bellen. duss…

    @freek:
    wat kostte die licentie dan? en ben je niet bang dat de iphonesimfree unlock helemaal niet komt? ik vind het nogal n gok. maar als het echt werkt hoor ik dat graag van je. heb je een leverdatum gekregen?

    @alain:
    service voor wat, het is software-matig. dus als het niet werkt gooi je in itunes een reset erover en begin je weer opnieuw.

  12. @mike 1e keer activeren (met een mac) is best te doen. zeker met iActivator. Wel even de read me file lezen. Daarna met ifuntastic ervoor gezorgd dat youtube draait. (als een zonnetje 😉

  13. bij iActivator staat dat het werkt met iPhone firmware 1.0 en 1.0.1 Werkt deze ook met de laatste versie 1.0.2? Of is het niet meer nodig iActivator te verwijzen naar de firmware bestanden.
    Er staat namelijk “Download the iPhone firmware zip file from Apple which corresponds to the version of the firmware you have on your phone:” en dan de keuze tussen 1.0 en 1.0.1, maar dus niet 1.0.2 …
    Thx

  14. Werkt (bij mij) in iedergeval wel met 1.0.2

    No Probs dus!

  15. ok bedankt, en je moet dus in je “activiteitenweergave” iTunes handmatig stoppen als dit opstart na de jailbreak, of enkel de help file?

  16. Peter… heb je ichat? AIM: kleinevis… dan help ik je wel even

  17. @maikel ja ik heb ook versie 1.0.2 en dat ging zonder problemen.

    @peter ik heb m inderdaad uitgezet in de activiteitenweergave. ifuntastic schakelt m volgens mij zelf uit, maar iactivator niet…

  18. Het is inmiddels 5 september en ik heb nog niets gehoord van iphonesimfree, deze zouden toch op 4 sept gaan uitleveren?

  19. inderdaad. Ze zeggen nu dat ze wat technische problemen hebben. Ik wacht alvast tot de software echt uit is en werkt om ze te bestellen. Ik wacht trouwens ook nog op mn iPhone 🙂

  20. Inmiddels heb ik er 2 besteld vai een jongen in australie die zeer betrouwbaar overkomt. Heeft regelmatig updates via z’n blog en rekent niet zo heel veel. omgerekend 36 euro per software pakketje.
    gekocht via ebay overigens dus er is een weg terug als hij niet kan uitleveren.

    Het wachten is op iPhonesimfree ze leveren nog niet uit.

    Persoonlijk denk ik dat ze wachten tot na de presentatie van Steve vanavond. Wellicht dat ze aan de hand zijn eventuele commentaar de risico’s inschatten.

  21. @maikel

    kun je t linkje dr even bij zetten want ik kan m niet vinden.
    er zit veel nep werk bij namelijk.

    thnx

  22. O Sorry,… ik vond het plaatsen van een linkje zo’n verkoop ding… Alsof ik aandelen zou hebben of zoiets…. maar als er behoefte aan is dan bij deze: http://aussieiphoneunlock.com/

    Een artikel over deze Aussie staat ook op iphoneclub.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.