Reacties voor: iPhones met Nederlandse interface te koop

Telefoonwinkel GSMtrack.nl verkoopt de iPhone nu ook met Nederlandstalige interface. Volgens de winkel is er geen sprake van hacken, maar van zichtbaar maken wat er toch al in zat.
Lees het complete artikel → iPhones met Nederlandse interface te koop
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 32 reacties

  1. waar in godsnaam halen ze dan die files vandaan:P
    aangezien de telefoon gedeelte engels is en niet in de ipod touch zit..

  2. Is dit dan ook met de Nederlandse woordaanvulling in de SMS-functie?
    Dit is namelijk 1 van de redenen dat ik er nog geen een heb.

    Grtz

  3. Wie koopt er 1 en zet even de Nederlandse file ergens neer.
    Dit zou toch moeten werken dan, en wat Vectra zegt; is er
    dan ook Nederlandse SMS functie?

  4. Als de SMS-functie Nederlands is koop ik hem en mogen jullie de Nederlandse files hebben…
    Ik heb zojuist ook GSM-Track dezelfde vraag gesteld, nu wachten op het antwoord.

  5. Ze hebben gewoon de NL files is gejat op het forum. Veel gebrukers van de iPhone hebben al een NL interface door de inspanningen van forumgebrukers. Dat is voor GSM Tracks pronken met andermans veren……

  6. Dus de conclusie is dat de SMS-functie niet optimaal werkt?

  7. ik gok dat michael gelijkt heeft ja… laat ze de opbrengst van die iphones ook maar deels naar ons sturen:D

  8. Ja misschien even een mail sturen voor de donaties 😉

  9. Wat denken jullie. Kopen?

  10. ik vind het maar een stel nare ventjes daar bij gsmtrek

  11. Zeg… hebben die gasten nu “onze” Martijn zijn vertaling gejat? Ik hoop dat ie er ergens wat “sporen” in heeft achter gelaten. Zal ze leren, de lutsers…

  12. Hmm… was even abuis 😉 Uiteraard was Die Hard Freek het vertaalbeest.

  13. Maar ehh, ze vergeten nog wat te vermelden: als je um koopt kun je hem niet updaten naar een latere versie. Want meneer Apple is niet helemaal gek. Elke update beschermt de telefoon tegen eerdere hacks. (Maar niet tegen nieuwe dus da’s weer een uitdaging voor diegene die er verstand van hebben….)

  14. hmm kdacht dat dit ook eerder al bekend was want als chinees weet ik dat ze in china al reeds chinese iphones verkopen en ook echte die ook van amerika komen maar met een chinese interface en etc ook ik weet nie hoe maar daar ist al zkr toch een 3-tal weken hoor 🙂

  15. De iPhone bevat standaard wel de mogelijkheid om de Nederlandse taal aan te zetten (via wat gepruts in een bestandje), maar de werkelijke bestanden + het SMS woordenboek ontbreekt. Op de iPod touch staan voor een heel aantal dingen wel de nederlandse files, het SMS woordenboek mist ook op de touch. O.a. het telefoongedeelte, google maps etc. mist, dus die hebben ze gejat of eventueel ‘zelf gemaakt’.

  16. Op z’n minst hadden ze even “dankjewel” kunnen zeggen voor de Nederlandse bestanden. Bovendien ben je de bestanden na een restore kwijt. Uiteraard kunnen de kopers wel de Nederlandse files via deze site opnieuw downloaden en erop zetten.

  17. Beste Freek & iPhoneclub, hoe komen we aan deze Nederlandse bestanden? Linkje voor download alstublieft :-)?………

  18. Ik hoop dat ze genaaid worden door apple zelf of iig hun onbewuste klanten!

    Helaas is de wereld oneerlijk vaak!

  19. Ok en dan nu een leek-vraag. Wat zijn de risico’s van deze aanschaf? Is dit hetzelfde als mensen die gekocht hebben in US en software hacken?

  20. “Hetzelfde verhaal gaat overigens op voor de unlocksites die nu tegen betaling “als servicepakket” ook je iPhone Nederlands maken. Allemaal geld verdienen over de rug van een ander.”

    Hoezo geld verdienen over de rug van iemand anders?? Ze bieden een “service” aan.. Het woord zegt het al toch? Het is een dienst en voor een dienst betaal je.. Het is niet dat ze claimen dat ze de vertaling zelf hebben gemaakt of jou licentie kosten laten betalen..

    Je betaald voor unlocken en de telefoon nederlands maken en daar zijn ze volgens mij vrij helder in. Ik zie niet over wie zijn rug hier nu precies wordt verdiend?!

  21. ‘simlockvrij’? Lees ik dat goed?

  22. Dus als ik er een koop, dan kan ik niet updaten naar latere versies? Jammer dat het allemaal zo wazig is, dus ze hebben die iPhones ingekocht, uitgepakt en 1 voor 1 allemaal gekraakt? Mensen geef eens wat uitleg…

  23. Daarom moet je hun bellen David, en niet ons vragen 😛

    Hun verkopen het.

  24. maar hij wordt in het nederlands geleverd.. betekend dit dat je hem ook weer gemakkelijk terug kan zetten in het engels?

  25. Ik vind wel dat ze mooi taalgebruik bij GSMTrack hebben.(Niet dus.)

  26. ik vind het wel lekker stoer om een amerikaanse iPhone te hebben 🙂
    waarom iets maken wat niet stuk is 🙂

  27. Ik heb er gister al 1 besteld op GSMTRACK maar nog geen legitimatie en bankgegevens opgestuurd…wat is jullie advies? bestelling niet door laten gaan en wachten op de juiste versie of kan het niet zo’n kwaad..?????? groetjes

  28. ik ben sinds september in het bezit van een iphone 4 gb en ik heb geen problemen met smsen in het nederlands,in het begin wel,toen heb ik een progamma gedownload ( noorse hacker) en het werkt. Bob

  29. Hallo ik ben een leek met telefoons. Nu heb ik een ipfone uit amerika. Kan dat ook nederlands gemaakt worden of zeg ik nu gekke dingen. Wie kan mij helpen.????

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.