Reacties voor: Deze iPhones zijn volgens Apple antiek

Apple heeft een aantal producten als 'verouderd' bestempeld, zoals de iPhone 3G en 3GS. Die repareren ze niet meer.
Lees het complete artikel → Deze iPhones zijn volgens Apple antiek

Reacties: 13 reacties

  1. Hij blijft leuk, die 3G, in die plastic behuizing. Denk er met heel veel plezier aan terug!

  2. Fijnste iPhone. Ronde vormen waren erg prettig! Nu een iphone 6 en moet na tijdje gebruik toch echt vaststellen dat dit voor mij te groot is. Hoop echt dat ze met een 4 inch versie komen.

  3. Toch wel te begrijpen dit, je gaat toch geen decennia lang onderdelen produceren voor producten. Helemaal telefoons worden vanzelf vervangen.

  4. Mooi! Even onderdelen inkopen en jaartje wachten.

  5. De 3G wordt hier nog gebruikt door m’n dochtertje van 8. Puur om tijdens buiten spelen (prepay) te kunnen bellen als er iets aan de hand is. Prima nog om daarvoor te gebruiken. En gaat hij kapot dan laat je ‘m toch niet meer maken en koop je een ander goedkoop apparaatje.

  6. Die van mij staat nog steeds in de kast bij de rest van de verzameling repareren doe ik toch nooit bij Apple veel te duur

  7. Origineel geplaatst door Sil
    Fijnste iPhone. Ronde vormen waren erg prettig!

    HELEMAAL mee eens! Ik mis nog steeds wel eens m’n 3G maar werd met komst van iOS 4 te traag om nog te kunnen gebruiken. Volgens mij is de 3GS met iOS 6 nog wel aardig te doen voor dagelijks gebruik.

    Wat ik vooral zo goed vond; de glasplaat van het scherm lag in een rubber bedje. Heb ‘m vaak laten vallen maar nooit het glas kapot gehad!

    Verder vind ik de serie 1e gen en 3G/Gs de mooiste qua uiterlijk. De 4 en de 6 doen me niks (zelfs lelijk) de 5 gaat nog net….

  8. In ieder geval doet Apple het op dat vlak beter dan Android want na nog geen 2 jaar is je Android hopeloos verouderd en krijg je praktisch geen updates meer. Inmiddels mijn scherm iPhone 6 laten vervangen na valschade en gelukkig viel de prijs reuze mee.

  9. M’n eerste 3GS gebruik ik nog dagelijks samen met de 4S. Voornamelijk voor internetradio waar ik de hele dag naar luister via de Bluetooth Jambox. Als ik de ene gebruik, hangt de andere aan de lader, want na paar uur is de accu leeg uiteraard. 3GS valt moeilijk meer normaal te gebruiken, want is supertraag (6.1.6). Zal m eens naar fabr. instellingen resetten. De 6 gebruik ik voor dagelijks gebruik. (Nog) supersnel en erg tevreden. Ook het formaat is net goed. Wat ontwerp van de 6 betreft (rondingen) vind ik deze toch lichtelijk neigen naar het ontwerp van de 3GS. Heb de 6 nu een week of drie en ernstig tevreden mee! Had mijzelf plechtig beloofd nimmer de 6 aan te schaffen vanwege de absurde prijs, maar toch overstag gegaan…😎

  10. Toch maar eens een nieuwere versie behouden als backup dan :X . Ik heb de 2g nog steeds als backup :X .

  11. Origineel geplaatst door ronny1967
    In ieder geval doet Apple het op dat vlak beter dan Android want na nog geen 2 jaar is je Android hopeloos verouderd en krijg je praktisch geen updates meer. Inmiddels mijn scherm iPhone 6 laten vervangen na valschade en gelukkig viel de prijs reuze mee.

    Ooit gehoord van custom Roms ? Door dat te gebruiken is je Android veel langer te gebruiken dan wat Apple ooit doet. Bijvoorbeeld mijn oude htc hd2 uit 2009 draait nu nog op Android 5.1….

  12. Wat was die 17″ MacBook pro toch prachtig.. Met zo’n extra mat scherm, best memories!

  13. dat is jammer , moet kijk als mijn oude iphones werkt goed

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.