Reacties voor: Gerucht: ‘2019 iPhones dunner en lichter dankzij Y-Octa-technologie’

De 2019 iPhones worden dunner en lichter dankzij geïntegreerde touchfuncties in het OLED-scherm. De schermpanelen heten Y-Octa en worden gemaakt door Samsung.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. In de iPhones van 2017 en 2019 gebruikte Apple nog een aparte aanraakgevoelige module,

  2. Nog lichter, wat een winst. Zijn ze nu dan bijna niet te tillen?

  3. Geef mij maar een dikkere iPhone, voor meer ruimte voor een grotere batterij.

  4. Laten ze eerst maar eens de toestellen kleiner in oppervlakte maken, dan krijg ik weer interesse in dit product.

  5. Goed nieuws, laat maar komen, ben al wel heel erg uitgekeken op de saaie Xs. Snel de 2019 modellen op de markt met gaarne een zichtbaar(!) moderner design. Prijs ca 1400 euro en de xr zichtbaar anders laten. De top range modellen 2019 moeten weer exclusiviteit uitstralen. Anders kunnen we net zo goed de nieuwe s10 van Samsung halen tzt. Voor de nieuwe watch zou ik ook graag het keramisch model met exclusief bandje terug zien in 2019.

  6. Nog dunner is een nog dunnere batterij nee dankje, telefoons zijn al dun zat tegenwoordig.
    En nog dunner betekent zeker ook nog duurder, dus nog duurder dan de xr/ xs nu is.

  7. Ik snap deze dwangmatige zoektocht naar dunheid niet. De telefoons zijn al volop dun, en vind ze nu al niet meer lekker in de hand liggen daardoor. En dan heb je ook de batterij nog….

  8. Gaan we dan weer telefoons krijgen die buigen?
    🙂

  9. Maak ze toch twee maal zo dik met een grote batterij er in… Zolang die techniek niet verbetert blijft het anders tobben.

  10. Persoonlijk zie ik geen toegevoegde waarde van nog dunner. Althans iPhone X zonder hoesje voelt al te dun, gelukkig qua gewicht prima in balans (gewicht maakt toestel ook meer premium).

  11. Nog dunner en gladder vallen ze nog sneller uit je hand, apple zou aandacht moeten geven om het toestel beter vast te kunnen houden, je bent nu verplicht om een hoesje te kopen anders ligt je peperdure gadget op de stenen

  12. Dunner=Comfort

  13. Ik heb liever dat ze wat aan die foeilelijke notch doen.

  14. Wens van gebruikers is dat toestellen nog lichter en dunner worden??. Waar komt die gedachte, statistiek vandaan. Op fora wordt alleen wens geuit dat toestellen juist dikker en zwaarder mochtenworden ivm zwaardere batterij. Dat is grootste euvel tegenwoordig. Ik gebruik mijn iPhone over de dag erg intensief, dan bijna leeg.

  15. Als ik naar de iPhone XR kijk, dan mag ik hopen dat de iPhone weer dunner wordt. Wat een dikke telefoon!

  16. Als dunner betekent dat die lelijke camerapuist van iDevices nog groter wordt, laat dan maar. Maar omdat het hier (kennelijk) om de schermdikte gaat: prima, maar gebruik die gewonnen extra ruimte dan liever voor (idd) accu en een netjes ingebouwde camera bij gelijke bruto dikte van phone/pad/pod.

    En svp niet alleen icm OLED, het succes van de XR toont wel aan hoeveel kopers ook daar helemaal niet op zitten te wachten en moderne LCD goed genoeg of zelfs beter vinden. (#OokIk😉)

  17. Origineel geplaatst door Steve
    Gaan we dan weer telefoons krijgen die buigen?

    🙂

    Dat gaat de nieuwe trend toch worden? Buigbare telefoons

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.