Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone krijgt dit jaar ingebouwde simkaart’

Volgens geruchten gaat Apple dit jaar een iPhone met dualsim uitbrengen. Die zal voorzien zijn van een ingebouwde simkaart en een apart simkaartslot, zo beweren Chinese bronnen.

Reacties: 8 reacties

  1. Het werkt volgens Apple in meer dan 180 landen en regio’s wereldwijd, maar dan zit je wel vast aan een beperkt aantal providers

    De wens is de moeder van de gedachte. Áls er dual Sim komt, welke providers doen er aan mee?

  2. Tot nu toe wil geen enkele provider de Apple Watch 4G ondersteunen, dus moeten we dit ook nog maar even afwachten.

  3. Het lijkt me best ingewikkeld om een versie met 2 simkaart sloten te maken. Het is nu niet dat ze even nog wat vrije ruimte overhebben in een iPhone waar ze een extra simkaart slot in kunnen zetten. Is naar verhouding ook niet echt klein.

  4. Origineel geplaatst door Appeltaart
    Het lijkt me best ingewikkeld om een versie met 2 simkaart sloten te maken. Het is nu niet dat ze even nog wat vrije ruimte overhebben in een iPhone waar ze een extra simkaart slot in kunnen zetten. Is naar verhouding ook niet echt klein.

    Dual sim kan ook software matig en dus niet zozeer een fysieke sim 😉. Maar goed dit komt dan in de VS uit en wij moeten weer 3 jaar wachten voordat het in NL komt :/

  5. Oplaad poort er uit, sim slot er uit, meer ruimte voor innovatie👌🏼

  6. @Mike: ik denk dat appletaart dit stuk uit het artikel bedoelt:

    In China zou Apple van plan zijn om een toestel met twee fysieke simkaartsloten in te bouwen, omdat in dat land geen Apple SIM beschikbaar is.

  7. Origineel geplaatst door Mike
    Dual sim kan ook software matig en dus niet zozeer een fysieke sim 😉. Maar goed dit komt dan in de VS uit en wij moeten weer 3 jaar wachten voordat het in NL komt :/

    Optimist.

  8. Ik hoop echt dat ze eindelijk 2 simkaart slots gaan maken in de nieuwe iPhone, telkens 2 iPhones op zak is gewoon heel hinderlijk, als je zoals mij in het buitenland woont.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.