Reacties voor: ‘Toestellen van 2018 krijgen functies van de iPhone X, maar dan goedkoper’

Apple zou in 2018 dezelfde technieken van de iPhone X willen gebruiken, maar de toestellen worden goedkoper. Dat zeggen Chinese bronnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Precies de reden waarom ik een jaar wacht. Apple loopt op een aantal punten met de iPhone achter bij Samsung. Met de iPhone X hebben de achterstand behoorlijk ingehaald.
    Maar met hun volgende toestellen kan Apple niet meer terug in techniek. Ik denk dat er opvolgers komen voor de 8 en 8 plus, niet voor de X. Die opvolgers hebben alles wat de X nu heeft en waarschijnlijk meer. En dan gaat Apple weer terug naar meer “normale” prijzen. Ik veronderstel dat dit meer dan 100 euro goedkoper is dan de X; eerder weer rond de 800.

  2. Ik blijf het nieuwe model toch zo … innovatief is niet het juiste woord denk ik … ander design. Het spreekt me gewoon aan. Vooral omdat de 7 en de 8 (7s) niet zo heel veel schokkende vernieuwingen hebben in het “normale” model.

    De plus vind ik voor hoe ik mijn mobiel gebruik, gewoon te groot. En omdat die groter is past er natuurlijk weer meer in. I know, logic.

    Gelukkig is de iPhone X maar een fractie groter.
    Alhoewel ik een iPhone 6(s)/7/8 soms net te groot vind, om bij me te dragen, terwijl op andere momenten een Plus veel fijner zou zijn.

    Keuzes en afweging. Maar er is maar 1 X model, en mijn 6s met 64 GB is net de klein.
    Dus dit is voor mij dit jaar gelukkig een no brainer! 😀
    (En voor het eerst een iPhone op preorder, SPANNEND!)

  3. maar wanneer horen we nou weer eens wat over de opvolger van de SE? Alweer een paar maanden geen geruchten. Hoop dat het wel goed komt…..

  4. Op dit bericht zat ik precies te ‘wachten’. De X is belachelijk duur. Eigenlijk hoort het duurste model niet duurder te zijn dan 1000 euro. Dat is al veel geld maar begrijp dat kwaliteit en goed winst maken een grote rol speelt. Ik ga nog maar een jaartje door met mn 6S. Die werkt nog perfect.

  5. Heb nu een iPhone 6,en had laatst een iPhone 8in mijn handen. Is gewoon precies hetzelfde, allen beter natuurlijk. Ben na 3jaar echt wel toe aan een andere iPhone. Dus voor mij wel de X. En wat ze volgend jaar uitbrengen, dat is voor volgend jaar!!

  6. Ik heb nu de 7 met 256GB en die houd ik voorlopig nog even.
    Ik vind het design van de X niet zo mooi (vooral die twee ‘oortjes’ in het scherm bovenin vind ik lelijk) en ruim €1300 voor een smartphone gewoon een absurde prijs.

  7. Ik moest en zou de X halen, maar ik twijfel nu enorm. Denk dat ik mijn 7+ gewoon nog lekker een jaartje hou. Vind namelijk de hap uit het scherm zeer storend bij alle handson’s die ik heb gezien.

    En zo heb ik meer geld over om mijn iMac Pro te upgraden naar 18 cores 😎

  8. Origineel geplaatst door Patrik
    Heb nu een iPhone 6,en had laatst een iPhone 8in mijn handen. Is gewoon precies hetzelfde, allen beter natuurlijk. Ben na 3jaar echt wel toe aan een andere iPhone. Dus voor mij wel de X. En wat ze volgend jaar uitbrengen, dat is voor volgend jaar!!

    Waarin schiet je huidige 6 tekort? Of is het toch meer het gevoel dat je wat nieuws moet? Zou niet raar zijn hoor, Apple is hier rijk mee geworden…

  9. Dit idee heb ik dus ook al volgend jaar Iphone 8s of Iphone 9, en dan gewoon de zelfde functies als de X.
    Dus mensen betalen nu een paar 100derden euro’s te veel, voor wat je volgend jaar in de normale iphone ook krijgt.

  10. Origineel geplaatst door Eric
    Ik heb nu de 7 met 256GB en die houd ik voorlopig nog even.

    Ik vind het design van de X niet zo mooi (vooral die twee ‘oortjes’ in het scherm bovenin vind ik lelijk) en ruim €1300 voor een smartphone gewoon een absurde prijs.

    Ben het helemaal met je eens.. ik blijf ook nog met Mn plus 128gb.. werkt nog prima en is snel genoeg..

  11. @Harko: Vreemde reactie (imo) dus alleen Oled en 3d facecamera bepaalde de achterstand ?

  12. @Patrik: idd hetzelfde, ik had een 6+ en nu een 8+ en met uitgeschakeld scherm vanaf de voorzijde gezien, zie je verschil echt niet 🙂
    (Maar je merkt het tijdens het gebruik wel terdege en continue (moet zeggen: het scherm is ook met sprongen vooruit gegaan (terwijl ik daar bij mijn 6+ geen aanmerkingen op had …)

  13. Ik weet niet of ik kan gaan wennen aan die verschrikkelijke notch in het scherm. Ik wacht nog ff met bestellen, wil eertst het toestel een aantal keren in mijn handen hebben gehad en de gebruikerservaring van andere mensen afwachten. Ik heb namelijk zo’n voorgevoel dat deze iphone wel eens een note 7 debacle kan gaan worden en veel toestellen defect zullen gaan. Aangezien het toestel waarschijnlijk pas rond februari 2018 geleverd kan worden, kan ik nog wel ff afwachten.

  14. Ik denk dat met de iPhone x Samsung denkt van shit daar gaat me marktaandeel Apple wint weer met het meeste verkochte telefoons en dat de iPhone x veel gaat opbrengen voor Apple

  15. Ik houd het nog wel even bij mijn iPhone 7. De iPhone 8 vind ik een te kleine overstap. En de iPhone X vind ik lelijk door de hap in het scherm. Al vanaf het eerste moment dat ik mockups in die richting zag verschijnen. Spuuglelijk vind ik dat, zelfs.

  16. Origineel geplaatst door Kervin
    Ik denk dat met de iPhone x Samsung denkt van shit daar gaat me marktaandeel Apple wint weer met het meeste verkochte telefoons en dat de iPhone x veel gaat opbrengen voor Apple

    Ik denk dat Samsung daar niet zo wakker van ligt hoor. Samsung loopt nu éénmaal vaak wel voor op Apple. Alleen jammer dat ‘t allemaal op Android draait.
    En Apple ziet ook dat de marges in de markt én qua ontwikkeling steeds kleiner worden. Het ‘wauw’-effect van de iPhone is er al jaren niet meer. Zowel Apple als Samsung hebben een flink marktaandeel en dat is redelijk constant. Maar ongetwijfeld zal de X weer als warme broodjes over de toonbank gaan.

  17. @Kervin: De iPhone X gaat Samsung meer omzet opleveren dan haar eigen Galaxy S8 dus ik denk niet dat je ze gaat horen klagen. Denk hierbij aan het beeldscherm, flashgeheugen en DRAM-chips.

    Er wordt geschat dat dit Samsung $110,- omzet per verkochte iPhone X gaat opleveren. Dit kan oplopen tot ruim 14 miljard dollar. Not bad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.