Reacties voor: ‘iPhones van 2017 niet in populaire kleur matzwart’

Apple zou de populair matzwart wel eens met pensioen kunnen sturen. Er zouden drie kleuren zijn gepland: zilver, goud en zwart, dat door het glimmende glas niet meer mat is.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. Het is echt elk jaar het zelfde met die productie problemen.
    Zorg gewoon dat het voor elkaar is ipv elke keer dat rekken om het toestel te hypen. De mensen willen hem toch wel hebben.ik denk niet dat het zoveel verschil zou maken.of ik moet er ver naast zitten

  2. Jammer! Wordt ook weer een ritje naar Duitsland dit jaar weer, dan. Alleen niet met een slaapzak, maar 5 dagen later.

  3. Tja… Ergens logisch als de achterkant van glas word. Glas is glimmend en als je mat zou willen, dan moet het matglas zijn. Beetje omslachtig om speciaal voor 1 kleur ‘n matglas achterkantje te maken toch?

  4. Helaas begint er steeds meer op te lijken dat de kleur spacegrey zijn weg naar nieuwe modellen niet terug vindt. En we het moeten doen met lelijke glimmende kleuren. Voor mij persoonlijk wordt het geld zo wel makkelijk in de zak gehouden, mocht de camera er echt zo uitzien op de iPhone 8 sla ik deze ronde sowieso over.

    Misschien toch maar hopen op een SE upgrade.

  5. Helaas, vind de camera van de iPhone 8 echt spuuglelijk op deze manier. Nog steeds niet netjes in de dikte van het toestel verwerkt en daardoor nog altijd even lomp om te zien… Jammer

  6. Gaan we weer even richting Duitsland, heeft ook z’n charmes. ๐Ÿ™‚

  7. Wacht gewoon september af.

    Het is redelijk logisch dat de toestellen glimmend worden, want de achterkant wordt van glas vanwege draadloos laden. Met glas krijg je nooit het matte effect wat iedereen mooi vindt.

    Overigens hadden ze dat van mij weg mogen laten, tenzij het echt draadloos laden is.

  8. @Berry: Heeft niks met hypen te maken. Men houdt verschillende opties open voor een nieuw toestel tot ‘zo laat mogelijk’. Men neemt vervolgens een beslissing voor uiteindelijk design en dan gaan ze de productie in. Is een heel normaal, veelvoorkomend probleem dat je bij het opstarten met een nieuw product problemen hebt met de productie.
    Wij willen ook graag al onze klanten de kans geven ons product op dag 1 te kopen en gebruiken maar door onvoorziene problemen binnen de productieketen kan dit nou eenmaal niet.
    Sterker nog, dat ‘hypen’ verhaal van je. Mensen zullen eerder geneigd zijn om uiteindelijk niet het product te kopen vanwege veel te trage levertijden, in tegenstelling tot steeds ‘geiler’ worden tot hij/zij hem eindelijk kan kopen.

  9. Was er ook al bang voor dat Nederland niet in de eerste golf zal zitten, ben in gedachten al een reisje Keulen aan het plannen, hopelijk kan je hem dan net zoals bij de 6s gewoon reserveren en ophalen. Keulen is maar 45 minuten dus zo erg is het niet ;).

    Twijfel alleen nog tussen zilver en zwart. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat die “notch” bij de zilveren niet zwart zal zijn. We gaan het over een paar weken zien in ieder geval ๐Ÿ™‚

  10. Ik geloof er niks van dat er deze keer geen zilver-witte iPhone zou zijn. Die is er altijd en er zijn best veel mensen die deze graag hebben. Bij iCulture lezers misschien wat minder, maar in de ‘echte wereld’ zie je hem best veel. Dat gaat Apple niet veranderen. De zogenaamd meer donkere goud/koper kleur klopt niet. Je kunt zien dat het een erg slechte foto is en dat de schaduw van degene die de foto maakt (meneer Kuo?) over de iPhones valt waardoor ze donkerder lijken. Wat is die iPhone linksonder voor een afwijkend ding met lelijke en grote camera? (En degene die de foto maakt doet dat met een Samsung of ander lelijk ding :)).

    @Nando: ik vind het helemaal niet normaal als Apple elke keer blijkbaar weer paniekvoetbal speelt op het laatste moment en daardoor steeds tegen productieproblemen aan zou lopen. Wanneer leren ze daar eens behoorlijk plannen?!

  11. @MacaanZee: Ik denk dat geen enkele producent die aantallen in zo korte tijd kan produceren tov de “introductie” vraag, laat staan de onderdelen boeren.
    Toch krijgt Apple het voor elkaar om zeer grote hoeveelheden te leveren bij introductie tov de concurrentie.

    Apple is een apart bedrijf qua leveringen maar een levering van 20k in de mix is niet vreemd. Dit heb ik de laatste jaren mogen ervaren toen ik nog voor een van de Nederlandse telefoonboeren werkte .

  12. Origineel geplaatst door AW
    Wacht gewoon september af.

    Het is redelijk logisch dat de toestellen glimmend worden, want de achterkant wordt van glas vanwege draadloos laden. Met glas krijg je nooit het matte effect wat iedereen mooi vindt.

    Overigens hadden ze dat van mij weg mogen laten, tenzij het echt draadloos laden is.

    Helemaal mee eens.

  13. Ik heb liever een aluminium iPhone dan een glazen

  14. Ik heb een rode iPhone 7 ๐Ÿ™‚

  15. Komt een koper versie toch

  16. @Macaanzee: We liggen vaak op een lijn maar heb je de voorbeelden van een wit frontje al gezien?
    Ik mag toch echt hopen dat ze alleen maar zwarte frontjes gebruiken icm het OLED scherm.

  17. @Richard: Ik heb heel veel foto’s gezien; kan me niet herinneren dat me iets raars is opgevallen van een witte iPhone. Waarom zou die minder mooi zijn in combinatie met een oled scherm?

  18. Dan krijg je dit idee.
    De terugtrekkende haarlijn van de โ€˜8โ€™ is dan wel heel duidelijk ๐Ÿ˜‰

  19. Matzwart was voor mij de tweede keus. Vond Gitzwart het mooiste maar zat niet te wachten op een telefoon die zo snel zou krassen.

  20. “iPhone 8 niet onmiddellijk beschikbaar in Nederland”

    Tja, dat lost dan ook meteen een probleem op. Dan maar (gedwongen) even wat langer wachten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.