Reacties voor: iPhoneclub Prijsmonitor: de aanbiedingen van februari 2009

Het prijzenoverzicht voor de iPhone is bijgewerkt. Deze maand stunten veel iPhone-winkeliers met T-Mobile Relax-abonnementen en met een goedkoop abonnement van Vodafone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Ik heb gisteravond een Vodafone 35 (28,-) verlenging besteld via 2Call.nl met een iPhone 8GB.
    Ik was inderdaad ook al erachter dat Bestelmaar opeens alleen nog maar via T-mobile de iPhone aanbiedt. Dat is trouwens wel raar, hoe zou dat opeens komen ?

    Ik heb zelf al alle webshops na gelopen om zo goedkoop mogelijk aan een iPhone te komen, 2call.nl kwam altijd al beste uit de bus gerold. En de snelle service is alleen maar mooi meegenomen. Morgen heb ik m in huis 🙂

  2. dit is toch niet interessant meer, er komt in juni of juli een nieuwe iphone volgens de geruchten.
    Ik gok hier liever op dan die 3g die toch *** is. XD

  3. Origineel geplaatst door Koen Visser
    dit is toch niet interessant meer, er komt in juni of juli een nieuwe iphone volgens de geruchten.Ik gok hier liever op dan die 3g die toch *** is. XD

    Blijf in de geruchten geloven en dat je de 3G minder vind is jouw mening, maar minder dan wat vraag ik me af??
    Minder dan het nieuwe toestel die volgens de geruchten gaan komen??
    Dan mag jij me vertellen wat er volgens de geruchten beter is dan de huidige 3G..

  4. Vraagje ik heb een verzekering genomen bij mn iphone abonenment maar mn iPhone is best wel erg beschadigd, zou ik dan een ander achterkant op kunnen laten zeten? Een ander kleurtje ofzo

  5. Origineel geplaatst door Leroy
    Vraagje ik heb een verzekering genomen bij mn iphone abonenment maar mn iPhone is best wel erg beschadigd, zou ik dan een ander achterkant op kunnen laten zeten? Een ander kleurtje ofzo

    Even de kleine letters van je contract goed doorlezen!!!

  6. Ik heb mijn iPhone met yellowsn0w bewerkt.
    Wat is op dit moment de beste sim-only-met-data aanbieding? Volgens mij is die variant niet terug te vinden in het overzicht

  7. Hoe zit het met zo’n relax abbo als je ook veel smst? Is het dan bijvoorbeeld als je relax 300 hebt dat je bijvoorbeeld 100 smsjes verstuurd en 200 minuten belt? Of is het zo dat je een smsbundel erbij moet afsluiten?

  8. Origineel geplaatst door Sjakelien
    Ik heb mijn iPhone met yellowsn0w bewerkt.Wat is op dit moment de beste sim-only-met-data aanbieding? Volgens mij is die variant niet terug te vinden in het overzicht

    Ik zou gaan voor de super sim only van vodafone!!
    € 13,50 voor 150 belminuten/sms incl internet (ruim 3mb/s)

  9. Nu velen de Iphone al een tijdje hebben zijn losse simkaaarten met internet ook interessant.
    Welke sim only levert hoogste snelheid voor lage prijs?

  10. Origineel geplaatst door Markon
    Origineel geplaatst door SjakelienIk heb mijn iPhone met yellowsn0w bewerkt.Wat is op dit moment de beste sim-only-met-data aanbieding? Volgens mij is die variant niet terug te vinden in het overzichtIk zou gaan voor de super sim only van vodafone!!€ 13,50 voor 150 belminuten/sms incl internet (ruim 3mb/s)

    Voorwaarden

    Je hebt een unlocked Apple iPhone 3G
    Je gebruikt de Super Sim alleen in je Apple iPhone 3G
    De Vodafone Super Sim is alleen te verkrijgen in een Vodafone winkel
    Lees hier meer over de voorwaarden van Vodafone Super Sim en Vodafone Super Bundel

  11. ja maar dat abbo kun je alleen krijgen voor 2 jaar, ik heb liever een 1 jarig abbo. Voor de rest is het natuurlijk wel een perfecte aanbieding

  12. Via gsm-eindhoven is de iPhone 16GB 589 euro. Toch weer 73 euro goedkoper dan jullie goedkoopste 2call. Website ziet er niet professioneel uit, maar je zou gewoon langs de winkel kunnen gaan als je het niet vertrouwd.

  13. Ik gebruik telfort sim-only op mijn iPhone 2g..
    Voor 15 euro heb ik: internet, 300 belminuten en 90smsjes.. Best goede deal al zeg ik het zelf :p

  14. Telfort kan natuurlijk ook maar dan is de afweging. Wil ik een beter bereik, sneller internet of dubbel zoveel belmituten EN 90 smsjes.
    Er zijn vast meer van dit soort goede deals bij andere aanbieders.

  15. Geloof mij: je wilt altijd liever een betere dekking dan het allergoedkoopste abonnement. Ik heb in praktijk vrij weinig aan de 3G functie met T-Mobile. Ik heb spijt als haren op mijn hoofd dat ik niet gewacht heb tot andere aanbieders zoals hier genoemd op de markt verschijnen.

  16. De moraal van dit verhaal: als je een losse simlockvrije Iphone wilt kopen sluit je nergens een betere deal dan bij onze zuiderburen….

  17. TIP: Als je een abo van KPN Flexibel neemt, kan je na 3 maanden je belbundel verlagen!! 🙂

  18. Klopt, ik mag dat binnenkort doen, kan je volgens mij zeker 5 euro of meer schelen, das wel voordeel bij vele andere kun je alleen omhoog.

    Ik betaal nu 32,50 per maand bij kpn, maar smsen naar buitenland enzo valt allemaal buiten je bundel.

    En smsen en bellen betaal je uit de flexibel bundel.

  19. Origineel geplaatst door Yash
    Origineel geplaatst door LeroyVraagje ik heb een verzekering genomen bij mn iphone abonenment maar mn iPhone is best wel erg beschadigd, zou ik dan een ander achterkant op kunnen laten zeten? Een ander kleurtje ofzoEven de kleine letters van je contract goed doorlezen!!!

    Als je het antwoord weet post even, zelfde hier..

  20. Re: Waar moet je op letten?

    In dit stukje mis ik eigenlijk de verschillen in de databundels van de providers. Met name de downloadsnelheden (kbps) verschillen enorm. KPN/Hi (max 128 kbps) is in de praktijk onwerkbaar voor de iPhone. Bij Vodafone (max 3600 kbps!) en T-mobile (max 2048 kbps) werkt het prima.

  21. Origineel geplaatst door Stephan
    Origineel geplaatst door Koen Visserdit is toch niet interessant meer, er komt in juni of juli een nieuwe iphone volgens de geruchten.Ik gok hier liever op dan die 3g die toch *** is. XDBlijf in de geruchten geloven en dat je de 3G minder vind is jouw mening, maar minder dan wat vraag ik me af??Minder dan het nieuwe toestel die volgens de geruchten gaan komen??Dan mag jij me vertellen wat er volgens de geruchten beter is dan de huidige 3G..

    Het is niet dat de nieuwe beter is, maar juist de oude…

    De First Gen. roeleert nog steeds over de 3G…

  22. Origineel geplaatst door benk
    Re: Waar moet je op letten?In dit stukje mis ik eigenlijk de verschillen in de databundels van de providers. Met name de downloadsnelheden (kbps) verschillen enorm. KPN/Hi (max 128 kbps) is in de praktijk onwerkbaar voor de iPhone. Bij Vodafone (max 3600 kbps!) en T-mobile (max 2048 kbps) werkt het prima.

    Eerlijk gezegd werkt de 3G met kpn surf en mail prima, alleen zit ik zelf op de grens dus ik zit me streepjes en dat terwijl ik 500 ongeveer van grens zit.

    Maar het kan sneller maar ik heb niet te klagen, het echte internet gebruik ging laatst in bus prima.

    oh en ik betaal nu 27,50 ik heb mijn bundel omlaag gezet je kunt dat elke maand makkelijk aan passen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.