Reacties voor: iPhoneclub op Twitter vanaf nu te volgen via @iCulture

iPhoneclub gaat verhuizen op Twitter. Het account @iPhoneclub wordt ingeruild voor @iCulture, waar je voortaan nieuws over iPhone, iPod touch, iPad, Apple TV en andere iOS-onderwerpen vindt.

Reacties: 17 reacties

  1. ik zeg goed bezig!

  2. Ja idd! Lijkt me handig!

  3. Goeie zet, hou er niet van alles dubbel te lezen.

  4. Alleen dat culture is voor mij altijd al een beetje misplaatst gebleven. Ik zie een iPhone of iPad e.d. echt niet als culture.

  5. Wordt de nieuwe app ook universeel?

  6. De titel van dit nieuws-itempje dekt de lading ook niet. Het twitter verhaal is maar een klein onderdeel van alle veranderingen. Ik denk dat er menig gebruiker dit artikel misschien niet eens leest omdat het (volgens de titel) alleen om twitter gaat. En het klinkt raar, maar ik lees elke dag meermaals de iphoneclub, maar twitter interesseert me zeer weinig. Zo zullen er vast meer zijn. Dus de titel zou een stuk algemener kunnen zodat meer mensen worden getriggered dit item te lezen. (ik vertel dit omdat ik werk in een winkel waar we mobiele telefoons, dus ook veel iphones, verkopen. Daarbij hebben wij speciaal mensen op de vloer rondlopen die mensen helpen bij het instellen en in gebruik nemen van hun telefoon en wij adviseren of installeren bij al onze klanten de ipc app, om op de hoogte te blijven. Veel van die klanten doen (nog) weinig met twitter, en zullen dus niet getriggered zijn om dit item te lezen, terwijl de info hierin toch erg van belang kan zijn.

  7. Zou de app dan iCultureclub gaan heten? 🙂 ‘ iKarma chameleon’ 😉

  8. Dan ben ik dus nog de hele tijd aan het kijken en scrollen ook voor nieuws waar ik niet in geinteresseerd ben?? Maak dan iets van een filter voor in de app dat ik bijv de apple TV gewoon eruit kan filteren

  9. Een filter zou inderdaad nog een goede toevoeging zijn zodat je zelf kan bepalen welke nieuws-items je wel of niet wilt zien. Daarbij hoop ik vooral op de optie “pull to refresh” en dat de app ook geoptimaliseerd zal zijn voor de ipad.

  10. Ik geloof niet dat ik hier blijer van wordt. Apple TV nieuws is totaal niet boeiend voor mij. Net als iPad en alle andere producten die hier dan behandeld worden, naast de iPhone.

    Nu staat mijn Twitter vol met nieuws van iCulture wat ik NIET wil. En moet ik zelf gaan kijken wat relevant is.

    Daarnaast vind ik persoonlijk de naam iCulture niet echt passend voor zo’n community. Maar daar zal wel over nagedacht zijn. 😉

    Kortom: ik zal de site iPhoneclub.nl maar weer gaan bezoeken in plaats van Tweets volgen. Zolang die site los blijft bestaan dan.

  11. Goed idee, eigenlijk moeten jullie dan net als bij Tweakers.net de onderdelen, misschien met behulp van kleurtje of wat dan ook, scheiden zodat je makkelijk kan zien waar het over gaat en ook kan filteren, iedereen blij lijkt mij. Ik lees zelf het liefst alles maar een ander wil misschien alleen over iPhone lezen. Het zou ook tof zijn als jullie over de Mac gingen schrijven!

  12. Hopelijk zal de nieuwe app universeel worden. Ik heb de iPC app nu draaien op mijn iPad en het ziet er niet uit…

  13. Lijkt me een goede move.

  14. Goede ontwikkeling! Ik mis nu soms nieuws over iOs apps op de iPad omdat die op iPadclub staan. Ik ben heel benieuwd naar het nieuwe platform iCulture. Succes!

  15. Goed bezig!

    … als jullie trouwens nog een beta-tester zoeken voor de app 😉

  16. Goede ontwikkeling want inderdaad komen nu artikelen vaak (lees: soms 😉 dubbel voor (iPhone/iPad), maar de reacties zijn dan echter wel gescheiden. Ook leest de iPhone app ‘lekker weg’ terwijl iPadclub.nl toch wat minder ‘smooth’ is door het lezen vanuit een browser.

    Ook sluit ik me aan bij andere lezers om per iDevice (was misschien een betere keuze geweest dan iCulture, maar mogelijk bleek dat domein of trademark reeds in gebruik) een tag in te voeren zodat je hier bv middels tabbladen op kunt filteren.

    Verder een goed initiatief, vol spanning klopt mijn hart! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.