Reacties voor: iPhoneclub op Radio Rijnmond

Radio Rijnmond had een interview met Gonny van der Zwaag, medeoprichter van iPhoneclub. Het interview ging onder andere over de mate waarin de iPhone nog hip blijft en de bedreiging van Google Android.
Lees het complete artikel โ†’ iPhoneclub op Radio Rijnmond
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Radio Rijnmond? Ik ontvang het niet… ๐Ÿ˜‰

  2. iphoneclub is het best te meten, qua bezoekersaantallen met foksuk.nl
    iPhoneclub staat al boven onemorething.nl

  3. Eigenlijk is iPhoneclub te meten met Dag.nl
    En met een stijgende lijn gaat iPhoneclub op zoek naar Webwereld.

  4. Leuk! Ik ben het nu aan het luisteren ๐Ÿ˜‰

  5. Noem me racistisch maar ik had niet verwacht een vrouw te horen… Wel leuk hoor :p

    Fijne muziek ook tussendoor ๐Ÿ˜‰ Lekker modern.

    Verder wel een goed interview alleen voor ons “kenners” natuurlijk niks nieuws

  6. cool item

    Wie weet is het een ppdcast waard

    Kunnen jullie het item plaatsen aan het eind van de eerst volgende iPhone club podcast?

  7. @Rob – Ik vond het eerlijk gezegd een beetje oubollige muziek. Van die wachtmuziek als je aan de telefoon even moet wachten. Maar goed: wat me eigenlijk meer verbaasde waren de inleidende opmerkingen van de presentator: “We hebben veel 50-plussers en het moet niet te technisch zijn” met vervolgens de vraag: “Blablabla… early adopers… waar zit de iPhone in de productlifecycle?” Je hoort me twijfelen: “Huh, het moest toch noobtaal zijn, zal ik nou early majority zeggen of is dat te moeilijk?” En hoeveel 50-plussers kennen Bright eigenlijk?

    Oh, en ik verbaasde me ook wel dat de confrontatie met “020” blijkbaar nog steeds een issue is onder Rotterdammers. Dacht dat elke weldenkende burger die fase (en de ‘grapjes’ daarover) wel een beetje heeft gehad.

  8. zo te horen heb je niet echt van het interview genoten gonny:)… kan ik wel begrijpen, ik vondt dat radio rijnmond het raar aanpakte…:s @iPhoneclub (Gonny)

  9. Vond het interview ook niet echt lekker vlotjes verlopen, maar nu ik zo lees wat Gonny hier nog even over schrijft begrijp ik dat volkomen. En die interviewer… tja, die hoorde zichzelf ook wel erg graag praten… (maar daar zit ‘m dan ook voor bij de radio ๐Ÿ˜‰ )

  10. Lame!

  11. Vond Gonny het leuk vertellen, maar dit was toch wel het aller slechtste, afgrijselijkste interview ooit met wat voor 100% voor rekening kwam voor di behoorlijk slechte interviewer die op totaal verkeerde moment een beetje grappig probeerde te zijn.

    En wat was dat stukje over de HTC diamond!!! :S !!!

  12. @Rob

    Goed commentaar …

  13. 35:20 om precies te zijn.

  14. Het wordt hoog tijd dat Radio Rijnmond via de iPhone te beluisteren is. Ook na een mail van mij met een vraag naar een stream in een geschikt bestandsformaat voor bv een Streamitall radio app kreeg ik het niet voor elkaar. Ze leveren geen goede streams. Heel jammer voor de trouwe fans. Ik luister heel vaak naar Rijnmond Sport ivm Feyenoord.

  15. Offtopic:
    Wat ik persoonlijk erg goed vind aan iphoneclub is de hoeveelheid nieuws. Elke dag staat er wel wat nieuws bij waardoor je elke dag wel terug komt.

    Ontopic:
    Ik vond de interviewer wel erg dom klinken.

  16. Wat een vreemde vragen stelt die DJ, iedereen wist denk ik al de antwoorden op de vragen die hij stelde,

    Sorry voor die DJ, maar het is niet voorbereid, en hij had zelf ook wel wat informatie mogen inwinnen, en daar vragen over kunnen stellen, Ik had het gevoel als of tie gewoon niet wist waar tie over praatte

    Mijn mening,

    Gonny, goed opgevangen !!

  17. @iPhoneclub (Gonny)

    Over die muziek was ook sarcastisch bedoelt. Inderdaad erg oubollige muziek. :s

    De interviewer zal wel een poging hebben willen wagen om over te komen of hij er veel verstand van heeft. Hij zei overigens “early adapters” en niet “early adopters” en dat HTC grapje? Zal wel een inside joke zijn geweest want de luisteraar begreep daar niks van. Verder begreep ik ook de opmerking over de lifecycle niet, tja waar zit de iphone in zijn lifecycle? Ook zijn vraag of Apple de naam iPhone zal verder zetten… Nu ik er zo over nadenk, wat een slecht interview eigenlijk. ๐Ÿ˜‰

  18. Oooh, jullie zijn wel hard voor die man! Was ‘ie echt zo erg? Nou ja, het is natuurlijk ook een programma voor een mainstream publiek dus het is logisch dat er alleen maar voor de hand liggende vragen aan bod komen.
    Ik had in de voorbespreking gezegd dat ze in principe alles konden vragen en had ook een lijstje gekregen van onderwerpen waar ze het over wilden hebben. Alleen die vraag over de naamgeving van de iPhone kwam onverwacht. Dat van die HTC Diamond zullen ze wel vanwege mijn enthousiasme hier of daar hebben bedacht. Maar HTC is sindsdien alweer 5 toestellen verder.

  19. Ja dat zijn de exploit-the-gap questions van het type “Feyenoord trainer wat zou je doen als je een aanbieding van Ajax kreeg?”.
    Daarvan gaan de harten van de doelgroep kloppen, zo leren de interviewers op hun school. En dan maar hopen op een uitglijder (“nou dan zou ik het wel weten”) in dit politiek correcte landje heb je dan een scoop op de voorpagina…
    Maar je bent er dus niet ingetrapt.
    Nu maar hopen dat die 50 ers uit 010 hun early gehoor adapters er niet voortijdig uitgetrokken hadden!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.