Reacties voor: iPhoneclub-borrel België: vanavond om 20:00 uur in café Vooruit in Gent

De iPhoneclub-borrel België vindt vanavond 13 november 2010 plaats in Gent. Vanaf 20:00 uur ben je welkom café Vooruit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Gezellig, wou dat ik erbij kon zijn. Een ander keer iets dichter bij huis, zou wel fijn zijn. Wellicht iets organiseren in Rotterdam met de jongens van OMT. Toevallig woon ik daar 😉
    Een ieder die wel gaan, veel plezier. Aangezien ik verwacht dat een groot aantal bezoekers voorzien is van een goed foto en HD video camera van het merk Apple, verwachten wij trouwe IPC bezoekers natuurlijk wel een foto en video impressie (nadat jullie weer helemaal nuchter zijn).

  2. 100 man in de Vooruit? Sterkte.

  3. 100 man moet kunnen. Als ik op tijd terug ben van namen spring ik eens binnen uit nieuwsgierigheid om de nu-even-niet-werkende ipc mensen eens te zien.

  4. Zijn er laders beschikbaar, of iig stopcontacten :D?

  5. Wanneer doen we dit in NL? Ik kan wel een aan geschikte lokatie komen. Bij interesse stuur maar een mailtje

  6. Tot Vanavond!

    😀

  7. Jaa…! Leuk! Dit moesten ze in Nederland ook eens doen. Ik stel voor het centraal gelegen Helmond?

  8. Origineel geplaatst door Chytin
    Een ander keer iets dichter bij huis, zou wel fijn zijn. Wellicht iets organiseren in Rotterdam met de jongens van OMT. Toevallig woon ik daar

    Altijd zoooo typisch dit… wel naar een meeting willen maar er vooral niet veel voor hoeven te doen. Al eens in Australië geweest? Daar staan bordjes met next town: 800km! Hier hebben we het over Rtd – Gent = 149km, ofwel 1 uur en 48 minuten met de auto. ‘t Is maar net hoe je het bekijkt denk ik dan…

    [back on topic]Ik kan helaas niet maar wens jullie allen uiteraard een hele toffe borrel toe! Jammer dat ik de airplay discussies en nieuwe ipad launchdatum speculaties moet missen. Graag tot de volgende borrel en have fun!

  9. Ook eens Groningen?

  10. NEEM EEN ZWEMVEST MEE !!! … HET REGENT HIER NOGAL 😉

  11. @HCHybrid:

    Je gaat voor het gemak maar vanuit dat ik een auto hebt? Een suggestie voor een nieuw locatie betekent niet dat ik kritiek hebt op het gebeuren in Gent.
    Rotterdam is voor mij dichtbij huis, zo ook voor de jongens van One More Thing. Aangezien IPC ook vaak samenwerkt met hun, bv. de iPhone 4 review en Apple Keynote (video) verslagen, zou het een keer wel leuk zijn dat ze een keer in Rotterdam deden of een ander stad in NL. Het zou toch wel fijn zijn als na Belgie, ook Nederland een keer aan de beurt kwam?

  12. Over Rotterdam en ‘de jongens van One More Thing’ kan ik als moderator daar wel iets vertellen:

    One More Thing wil zeker vaker wat met meetings gaan doen, ook vanuit de site zelf en niet alleen vanuit de Lounge daar. Ik kan alvast verklappen dat OMT begin volgend jaar in Antwerpen zal neerstrijken, waarvoor -net als hier- voor gekozen is omdat wij ons ook op Belgische (forum)bezoekers richten. Rotterdam zal zelden het uitgangspunt zijn bij toekomstige meetings.

    Ik zou niet zo klagen over Gent, het is een mooie stad en met de trein ook binnen twee uur vanuit Rotterdam te bereiken voor een geeltje. En ik weet zeker dat het vanavond gewoon gezellig is en dat je een enorme netwerk-kans hebt!

    Veel plezier toegewenst vanavond daar in het Gentse!

  13. Ik wel! Ik haal die 20 borrels per jaar wel. 😉

  14. Mag je ook komen als je 14 jaar bent?

  15. bedankt voor het initiatief,wij belgen willen ook wel eens wat;ipod,iphone,en ipad zijn hier geweldig populair,ikzelf heb een iphone en ipad !

  16. Wel leuk!
    Kon ik er maar bij zijn 🙁

    Antwerpen zou echt beter zijn 😀

  17.  Volgende x Alkmaar  

  18. Balen!!! Wil graag komen maar ik ben met vrienden al om 19:00 in i love techno :S

  19. idem hier :s om 19u wordt ik aan de flanders expo verwacht.. :s mr misschien dattek tg wat later zal gaan 🙂 trouwes,, voor geinteresseerden,, kan ng altijd aan kaarten geraken van i love techno 😉

  20. gaetan.vdb@hotmail.com is mn email trouwes,, voor die kaarten 😉

  21. @Gonny van der Zwaag: Ik ben wel te vinden voor een borrelcommissie, mss een plan voor de toekomst? 😉

  22. @Gonny van der Zwaag:
    Hallo Gonny en J.P.,

    Blij dat jullie dit ook in België organiseren.
    Ik kan er alleen spijtig genoeg niet bij zijn.
    Ik volg jullie al van toen ik nog met een Palm in mijn handen zat (en jullie ook :-))).
    Ben een paar keer naar een event geweest in Nederland maar nu het in België is kan ik niet.
    Alleszins veel succes in de Vooruit in Gent !

    Bottekes* meebrengen, het begint hier stilaan onder te lopen.

    *laarzen

    Cheers,
    Dim

  23. 11-11 bal@bier

  24. Blijft grappig dat mensen nu sirieus een iPC Borrelcomissie willen beginnen.

  25. Origineel geplaatst door Richard
    Blijft grappig dat mensen nu sirieus een iPC Borrelcomissie willen beginnen.

    Lol @Richard, probeer een beetje de humor ervan in te zien hè :p

  26. De locatie is een beetje ongelukkig gekozen me dunkt. Het café van de Vooruit zit altijd vol met socialisten en clochards. Als je daar met allerlei dure iDevices gaat afkomen moet je dus niet schrikken van enkele afgunstige blikken.

    Toch een leuke avond gewenst! Ik zal helaas niet aanwezig kunnen zijn.

  27. Jammer dat ik vanavond moet werken..

  28. Ik zou gekomen zijn, mocht niet zo een snertweer zijn hier in België. Te gevaarlijk op de weg. Veel plezier aan iedereen daar!

  29. @Nick:

    Reactie is een Apple-gebruiker onwaardig, plaatsvervangende schaamte!
    Je zou verschieten hoeveel hoogopgeleiden daar gaan tafelen. Alleen heeft niet iedereen de behoefte om met z’n Apple-gadget te lopen pronken.

  30. Balen dat ik pas 14 ben, en in NL woon. In ieder geval veel plezier, en ik zie vast nog wel wat foto’s? 😉

  31. Nou ik ben erg benieuwd, doe een onderzoek over de applicatie markt voor mijn afstudeer scriptie, werk hiervoor ook bij een iPad ontwikkelaar..

    See you later!!

  32. @Nick

    grappig. Ik ben al veel in het Vooruit café geweest, en het zit net vaak vol acteurs, theatermakers, en andere creatievelingen. En altijd meer Mac’s dan PC’s…

  33. Ik ga ook naar de vooruit, maar wist niet dat iPhoneclub daar ging zijn. Er is daar een New Wave fuif die start om 22:00 😉 en ik verjaar vandaag. Tof van jullie om ook in belgië samen te komen. 🙂

  34. @Jean-Paul Horn, jarig zijn is nie gemakkelijk tussen zo’n bende hier in de voorruit om weg te geraken, ben je daar nog, of zijn jullie daar nog.?

  35. Jean Paul Horn, bedankt voor het aangenaam gesprek, we blijven jullie verder volgen 😉 keep on the good work!

  36. Ik kon helaas niet aanwezig zijn op deze meeting. Heeft er iemand een lijst met alle (Belgische) aanwezige iPhone/iPad developpers die er waren? Startende developpers mogen me altijd een mailtje sturen via steven.roesbeke @gmail.com

  37. @Chytin – We hebben nog nooit een borrel in België gedaan (en al meerdere in Nederland), dus dit leek ons wel aardig richting de Belgische bezoekers (waarvan we altijd maar verwachten dat ze ónze kant op komen).
    Ik heb al geluiden gehoord van mensen uit heel Nederland, die het vervelend vinden dat we ‘altijd’ maar in België dingen organiseren. Tja, zo zie je hoe dingen vertekenen.

    Overigens verwachten we helemaal niet van mensen dat ze uren gaan reizen om bij deze borrel aanwezig te zijn. Het is leuk als je in de buurt woont en tijd/zin hebt, het is geen verplichting om te komen. Als we 20-30 borrels per jaar organiseren, kunnen we zorgen dat iedereen aan z’n trekken komt. Maar we zijn een website, geen borrelcommissie, dus ik vrees dat die 20 borrels per jaar niet gaan halen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.