Reacties voor: Eerste iPhone XS teardown laat L-vormige accu zien

Uit de eerste iPhone XS teardown blijkt dat het toestel is voorzien van betere verzegeling tegen binnendringend water. Ook zit er een nieuwe L-vormige accu in die bestaat uit één cel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Het aantal cellen in een accu staat compleet los van het aantal delen waaruit hij bestaat. Cellen kunnen ook gesplitst zijn zonder dit te zien aan de “buitenkant”

  3. (Red.) We hebben het artikel iets aangepast, nadat het reparatiebedrijf een foutje uit persbericht heeft weggehaald. Batterij bestaat aan de buitenkant gezien uit één deel (zoals we eerder meldden) en niet uit twee delen (zoals het persbericht meldde). Verder hebben we meer verduidelijkt dat een accu aan de buitenkant eruit kan zien als één stuk, maar dat er intern nog steeds sprake kan zijn van twee of meer componenten. We wachten af tot iemand de batterij zelf uit elkaar sloopt 🙂

  4. Dit geldt bijvoorbeeld voor de camera’s: het ziet er allemaal nog hetzelfde uit, alleen het kan veel meer en het werkt veel vlotter omdat Apple onder andere een verbeterde Neural Engine heeft toegepast. Daardoor is deze teardown eigenlijk minder interessant dan die van vorig jaar van de iPhone X.

    Dit wekt de indruk dat dezelfde hardware gebruikt is zoals de X, waaraan alleen softwarematig en via NeuralEngine een aantal exclusive functies toegevoegd zijn.

    Is dat wat je bedoelt te zeggen ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.