Reacties voor: iPhone XS teardown door iFixit: dit zijn de 6 opvallendste punten

iFixit heeft een iPhone XS teardown uitgevoerd en daarin vinden we een aantal opvallende punten. De nieuwe L-vormige accu blijkt bij de iPhone XS Max nog steeds uit twee delen te bestaan. En iFixit ontdekte geen aanwijzingen dat Apple het toestel waterbestendiger heeft gemaakt - al is op papier de waterbestendigheid wel omhoog gegaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Er wordt voor de kleinere accu tov de concurrentie steeds gewezen op de efficiëntie van iOS en dat de accuduur daardoor het zelfde is. Wat mij veel interessanter lijkt is wat Apple allemaal voor extra’s in de behuizing stopt wat de andere niet hebben. Volgens mij wil Apple namelijk ook een maximaal grote accu plaatsen maar er is simpelweg geen plaats meer voor 4000 mAH.

  2. Waarom heeft de zilveren die antenne streep niet (nodig) en de goude wel waardoor je minder speaker gaatjes hebt?

  3. Wacht even.

    Als ik het goed lees is een van de verkooppunten dus dat hij beter waterdicht is niet waar…. dus afgelopen jaar was hij al net zo, maar houden ze dit bewust achter om zo het jaar erop een “amazing” usp hebben?

    Als serieus fan begin ik echt af te haken op dit soort steeds vaker voorkomende grappen van Apple…..

    Maar goed het alternatief is ook niet best!

  4. Origineel geplaatst door Tja
    Wacht even.

    Als ik het goed lees is een van de verkooppunten dus dat hij beter waterdicht is niet waar…. dus afgelopen jaar was hij al net zo, maar houden ze dit bewust achter om zo het jaar erop een “amazing” usp hebben?

    Als serieus fan begin ik echt af te haken op dit soort steeds vaker voorkomende grappen van Apple…..

    Maar goed het alternatief is ook niet best!

    Als ik het zo lees zitten er gewoon alle componenten van de X in alleen een iets andere cpu/batterij/beeldsensor. Maar die waren al niet slecht (behalve de A12 ook niet super trouwens) dus waar nu die duizenden patenten elk jaar goed voor zijn (…)

  5. Origineel geplaatst door Swen
    Waarom heeft de zilveren die antenne streep niet (nodig) en de goude wel waardoor je minder speaker gaatjes hebt?

    Die zilvere is iphone x, ondersteund ook geen betere 4g

  6. @Tja: hmz er zullen vast wel weer youtubers zijn die het uittesten

  7. Natuurlijk heeft een Galaxy Note meer batterij capaciteit nodig. Die heeft nog een SoC met grote stroom vretende transistors. 😉

    Rechtsboven zit trouwens ook nog een antenneband. Dus links-onder en recht-boven zijn er antennes bijgekomen.

    Minder gaatjes bij de microfoon zorgt natuurlijk ook voor betere waterbestendigheid. En misschien heeft die grotere camerabult wel te maken met de verbeterde waterbestendigheid. Want qua camera’s is er niets nieuws. Of willen ze gewoon een nieuw hoesje verkopen aan die paar klanten die upgraden van een X naar een Xs?

  8. Wat ik mijzelf afvraag, is of dat de camera beschadigd kan raken als de camera tegen de rand aandrukt van een iPhone X hoesje. Ik heb een iPhone X hoesje om de iPhone XS gedaan, die paste wel, maar ik zie wel dat hij echt tegen de rand aan drukt. Kan dit schade veroorzaken? De camera is dan wel groter en beter, en dit zal zo wel blijven gaan, maar dit zorgt wel continue voor hoesjes-drama’s.

    Voor de zekerheid heb ik de Otterbox Strada besteld, zoals aangeraden in het iPhone XS hoesjes artikel. Iets wat mij dan wel te binnenschiet, is de vraag of dat de ruimte rondom de camera bij dat hoesje de licht inval niet kan storen, aangezien de achterkant toch best fors is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.