Reacties voor: De 7 meest voorkomende iPhone XS problemen (en oplossingen!)

Zoals bij elke nieuwe smartphone zijn er ook bij de iPhone XS en iPhone XS Max ook weer enkele mensen met problemen. In deze round-up proberen we de belangrijkste klachten te verzamelen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 80 reacties

  1. Iphone XS. Gelukkig nog geen enkel probleem😇

  2. Tot nu geen fysieke problemen met de XS. Wel merk ik op dat een app eens sneller vast zit.
    Instagram, camera, facebook, heb bij allen al wel eens een zwart scherm gehad dat er niet door komt. iOS 12 neem ik aan?

  3. Krijg nou… zonder dit artikel had ik niet eens geweten dat er ruim 1mm tussen het scherm en het frame van m’n XS zit…
    Dat kan nooit waterdichtheid betekenen, sterker nog, er zit al stof tussen.
    Vanmiddag maar even inruilen bij Apple dus, helaas!

  4. Heeft iemand problemen met langere stukken filmen? Bij mij stopt die vaak na een paar minuten…

  5. Benieuwd! iPhone XsMax gebruikers. Screenprotector ja of nee?! Bij normaal gebruik.

    • @Pappa: Lastig, ik zit met hetzelfde probleem, bij de X is het altijd goed gegaan, hij is verzekerd, dus ik denk dat ik het niet doe.

      Ik had op de X in het begin 2 weken een screenprotector (aangebracht door de apple store) waar na een paar weken al vuil onder kwam door het omhoog swipen.. Ik denk dat ik het niet meer doe. Overigens altijd wel heel voorzichtig voor mijnt telefoon.

  6. iPhone XS hier. Gelukkig ook geen problemen. Batterij gaat ook hele dag mee.

  7. 21-9-19 de XS Max ontvangen,een uur later deed het scherm het niet meer dus kapot terug ingeleverd! Nu wachten op een nieuw toestel.

  8. Gelukkig geen van de bovengenoemde problemen met mijn iPhone XS Max. Het enige vervelende is dat de autocorrectie/spellingscontrole suggesties voor het grootste gedeelte onder het toetsenbord vallen bij bv Whatsapp. Je kan dan hierdoor niet zien wat er voorgesteld wordt. Maar goed, dat is softwarematig en zal hopelijk snel opgelost worden door een update. Verder bevalt de iPhone uitstekend en is FaceID razend snel. Tot nu toe erg tevreden.

  9. Tot nu toe geen enkele problemen met de x max.
    Batterij duur is beter ten opzichte van mijn gewone x.
    Al is deze nu al een jaar oud.

    Ben zeer tevreden met de x max.

  10. Op mijn iPhone XS MAX verschijnen de berichten niet meer in News: artikelen kunnen niet worden geladen. Op mijn eerdere iPhone X met iOS 12 was hier geen sprake van. Alles deed het toen goed.

  11. Telkens ik online iets aankoop en wil betalen, lukt dit niet. Ik word doorverwezen naar mijn bank app en daar loopt het vast. De app blijft gewoon laden en reageert niet. Ik heb dit bij Belfius en KBC. Het lukt me dus niet op online iets aan te kopen of te betalen.

  12. Hier ook last van dat er een randje tussen het frame en de backplate zit.. wat kan ik nu het beste doen? (Dichtst bijzijnde Apple store is 140km..)

  13. Ik heb bij het intypen van berichten op mijn XS Max in WhatsApp en Facebook dat de autocorrectie de voorgestelde woorden achter het toetsenbord weergeeft zodat het niet te lezen is.

  14. Mijn probleem, komende vanaf een iPhone 6s, ik krijg pijn in mn ogen van het scherm. Als eerste viel het mij op dat het scherm tijdens scrollen nier soepel liep. Daarna kreeg ik ineens koppijn, en merk dat ik na een paar minuten Mn telefoon weer weg leg omdat het niet fijn voelt. Na wat Googlen kwam ik er achter dat er meer mensen dezelfde klacht hadden met een iPhone X en dat dit een bekend probleem kan zijn met OLED schermen.

  15. Ik kan niet zoeken in de instellingen. Zoekfunctie doet niks. Snap er niks van. Verder dik tevreden.

  16. Iemand een idee hoe je kan zien of je alarm aan staat? Was bij oude iPhones wat eenvoudiger namelijk. Het alarmklokje is nu echter weg, waardoor je teveel handelingen moet verrichten i.v.m. vroeger…

  17. Ik moet zeggen dat ik hem ook scherp vind. Heb al drie keer de haren uit mijn baard getrokken met de onderkant…. maar wat te doen? Denk niet dat de hem omruilen…..

  18. Origineel geplaatst door Pappa
    Benieuwd! iPhone XsMax gebruikers. Screenprotector ja of nee?! Bij normaal gebruik.

    Het voelt voor mij wel veiliger om een screenprotector op zo’n duur apparaat te hebben… daarom heb ik het wel gedaan.

  19. De batterij van de xs gaat snel leeg! Ios12.1 kan dat misschien oplossen. Voor de rest super phone

    • @Gerard: Heb ik ook last van. En ik kan opeens niet meer bellen. Ook niet na toestel uit en weer aangezet te hebben. Hoe kan dat?

  20. @Cgold: Vanuit rechterbovenhoek omlaag swipen.

  21. Origineel geplaatst door Cgold
    Iemand een idee hoe je kan zien of je alarm aan staat? Was bij oude iPhones wat eenvoudiger namelijk. Het alarmklokje is nu echter weg, waardoor je teveel handelingen moet verrichten i.v.m. vroeger…

    1 handeling:control center omlaag swipen

  22. Had mijn XS vrijdag middag in huis. Alles gaat soepel en snel. Snel gewend aan vegen. Voor het eerst zonder home knop!!!! Screenprotector en bumper hoes. Dik tevreden. Batterij gaat zeker twee dagen mee tegen 1 dag (soms dat niet eens) met de 7!!!

  23. Een prima toestel, geen problemen op alle punten die hier genoemd worden op mijn 64GB XSMAX.

    Waar ik wel echt last van heb zijn de zgn slowdowns in het bekijken van video’s op mn Netflix en iTunes, gaat opeens stotteren, en loopt dan niet soepel.

    Lijkt wel een soort thermal throttling wat niet echt goed gaat. Veel meer mensen hebben hier last van.

    Mn op Netflix bij lost in space te zien .

    Let op, soms gaat het een tijdje goed, dus om te testen, laat het een tijdje draaien.

  24. @Gertjan: Verminder witpunt
    Scheelt je ook nog eens batterij

  25. Mijn XS Max werkt naar behoren, erg blij mee!

  26. @Bonnie:
    Het kan zijn dat je nieuw toestel eerst moet geïdentificeerd worden door uw bank(-apps)
    Vraag dit aan de bank

  27. @Pappa: Ook hier een screenprotector aangebracht i.v.m. het voorkomen van eventuele krassen. Voelt toch net wat fijner met zo’n duur toestel. Screenprotector werd via iPhone-cases.nl gratis meegeleverd vanaf een orderwaarde van 34 euro.

  28. Hier ook een scherpe rand aan de achterzijde. XS Max omgeruild bij Apple Stire Den Haag. Gelukkig hadden ze mijn versie nog.

    Ik ben ook niet helemaal tevreden met de ontvangst, hoop dat dit met een software update te verhelpen is…

  29. Bij mijn XS Max is de GPS positie regelmatig onnauwkeurig. Bij mijn oude 6S wordt de positie redelijk nauwkeurig weergegeven. De XS Max zit er regelmatig enkele tientallen en soms honderden meters naast. Nauwkeurige navigatie is dan uitgesloten.
    Triest voor zo’n duur toestel. O ja, opnieuw opstarten helpt niet…

  30. Origineel geplaatst door Gertjan
    Mijn probleem, komende vanaf een iPhone 6s, ik krijg pijn in mn ogen van het scherm. Als eerste viel het mij op dat het scherm tijdens scrollen nier soepel liep. Daarna kreeg ik ineens koppijn, en merk dat ik na een paar minuten Mn telefoon weer weg leg omdat het niet fijn voelt. Na wat Googlen kwam ik er achter dat er meer mensen dezelfde klacht hadden met een iPhone X en dat dit een bekend probleem kan zijn met OLED schermen.

    OLED schermen zijn sowieso niet goed voor je ogen, zo zijn er onderzoeken geweest die aantoonden dat OLED schermen bepaalde aandoening zoals maculadegeneratie kunnen veroorzaken (nog meer dan bijv LCD schermen, die ook blauw licht uitstralen—> night shift kan helpen dit te filteren DUS DOE DIT DAN OOK AAN ‘S nachts (eigenlijk hoor je dan überhaupt niet op je telefoon te zitten maarja)).

    • @Matt12: Nightshift, True Tone, het maakt allemaal vrij weinig uit. Het minst last heb ik als ik hem op volle helderheid zet, maar dat voelt dan op een andere manier weer niet fijn aan de ogen.
      Ik heb aardig wat gezocht en het blijkt toch echt een bekend probleem te zijn wat een aantal gebruikers van de X of de XS heeft.
      Op macrumours forum is er een 64 pagina tellend topic.

      En in dit Youtube filmpje wordt het ook goed uitgelegd.
      Balen, want verder een prachtige telefoon! Ik denk dat ik hem ga terugbrengen en kijk of het met de XR beter gaat. Zoniet, dan misschien switchen naar de 8 🙁

  31. Origineel geplaatst door Paul
    Bij mijn XS Max is de GPS positie regelmatig onnauwkeurig. Bij mijn oude 6S wordt de positie redelijk nauwkeurig weergegeven. De XS Max zit er regelmatig enkele tientallen en soms honderden meters naast. Nauwkeurige navigatie is dan uitgesloten.

    Triest voor zo’n duur toestel. O ja, opnieuw opstarten helpt niet…

    Interessant om te weten! Datzelfde probleem doet zich reeds voor bij de (mijn) 8 Plus, terwijl ook mijn 6 Plus de GPS-positie uitstekend weergaf. Dat is vooral voor wandelaars (zoals ik) erg irritant! Inmiddels neem ik zelfs m’n oude 4s mee; die werkt beter! Schandelijk eigenlijk.

  32. @Pappa Ik wil dat mooie toestel niet verhullen in een hoesje en zweer daarom bij een transparante full body wrap van BestSkinsEver, zonder screenprotector: je ziet en voelt t bijna niet zitten en de schermweergave wordt zo niet gefilterd. Verder geen harde materialen erbij in de broekzak en je blijft nagenoeg krasvrij!

  33. Ik mis de landscape mode (bij de max) van beginscherm (en ook van sommige apps) zoals de plus wel heeft!
    Waarschijnlijk ivm faceid, maar met zo’n groot scherm vind ik dit belangrijk.
    Waarom geen iPad mode knop?

  34. Allemaal redenen om je iPhone rechtstreeks bij Apple te kopen, dat geeft de beste kans op vervanging bij problemen.

  35. Wat de batterijduur betreft heb ik alleen maar goede ervaringen met mijn nieuwe iPhone Xs Max, die ik intussen 6 dagen heb. De eerste dag – waarop je hem toch enorm intensief gebruikt – duurde het maar liefst 29 uur voordat de batterij (bijna) leeg was. En gisteren, toen ik ‘m extreem vaak gebruikt heb en ook het schermdimmen op 5 minuten had gezet omdat ik steeds ermee bezig was, ging de batterij 16 uur mee. Lijkt me een prima score.

    Vergelijken kan ik alleen met mijn vorige iPhone, een 7 Plus, die in het begin 16-20 uur batterijgebruik had en na twee jaar nog ongeveer 10 uur.

  36. Wat me wél opvalt is dat het scherm van mijn nieuwe iPhone Xs Max minder fel is dan van mijn iPhone 7 Plus (na twee jaar gebruik). Ik vind het scherm van de Xs Max niet echt scherper. Als ik bij beide de schermverlichting voluit zet, is de iPhone 7 Plus veel feller en helderder.

  37. Vanochtend tegen een probleempje aangelopen met mijn Xs Max….de speakers weigerden dienst.
    Op het scherm werd aangegeven dat mijn wekker ging, maar geen geluid.
    Spotify geprobeerd, Youtube, van beltoon wisselen…niks, alleen maar stilte.
    Boel opnieuw opgestart en voila, alles doet het weer…2,5 uur nadat ik op mijn werk had moeten zijn 😅

  38. Ik heb de XS nu een week. Als ik mijn camera open en wil gaan filmen hoor je een soort van ratel (ook in je film) lopen, zo hard dat hij trilt. ik heb hem al uit en aan gezet maar dat mocht niet baten.
    Meer mensen met dit probleem?

  39. Ik heb gisteren de xs max ontvangen maar ik voel ook wel degelijk de scherpe randen rondom mijn beeldscherm.

  40. Beetje triest, al die klachten, voor een toestel van zo’n kaliber?
    Waar zijn al die verhalen gebleven van Apple controleert alles, en is feilloos.
    Lijkt erop dat alles wat fout gaat, tegenwoordig bij Apple standaard goed gepraat word.

  41. Wat mij opvalt is dat als ik mijn toetsenbord op Engels heb staan ik wel auto aanvulling en suggesties heb maar staat hij op Nederlands dan weer niet. Is dat een instelling die ik moet aanpassen?

  42. Ondervind veel problemen met bellen. Dit had ik met mijn iPhone 8 Plus niet. Dus ligt niet aan mijn provider. Als ik iemand bel, hoor ik niks. Telefoon gaat niet over, blijft stil. Ook zijn de telefoongesprekken die wel lukken, niet duidelijk en slecht verstaanbaar. Ik ervaar dit op mijn iPhone Xs Max

  43. Exact. Gesprekken zijn blikkerig en onduidelijk. Vallen weg en verbindingen blijven hangen. Toestel gaat morgen terug. Met de 8 Plus geen enkel probleem voorheen

  44. Spontaan begint Sire op te starten. Iemand daar ook last van?
    Voor de rest nog slecht bereik en ik heb het idee dat telefoongesprekken haperen.

  45. (Red.) Bluetooth-probleem toegevoegd.

  46. Heb de max in gebruik vanaf de releasedatum, ik ondervind geen enkel van de genoemde problemen.
    Erger mij alleen als je bv in WhatsApp zit dat bij de autocorrectie het voorgestelde woord half onder het toetsenbord valt

  47. Is het niet een idee om eens een poll aan te maken ICulture? Dan kan je ook een beetje zien hoeveel procent er wel en geen problemen hebben?

  48. Ach ja allemaal zaken die je kan verwachten als je zo’n duur toestel koopt toch? :S O nee! Je mag niks over de prijs zeggen want dan moet je maar naar Android overstappen….

  49. Gister ging mijn iPhone Xs ook niet meer aan… toen ik ‘m aan de oplader hing herstarte die. Meerdere hier last van of last van gehad?

  50. Origineel geplaatst door Kotter
    Ach ja allemaal zaken die je kan verwachten als je zo’n duur toestel koopt toch? :S O nee! Je mag niks over de prijs zeggen want dan moet je maar naar Android overstappen….

    Weinig constructieve bijdrage.. Problemen bij Apple worden altijd groot uitgemeten bij release, over een 2 maanden blijkt weer dat elke scheet als “gate” werd uitgeroepen. En altijd dat gezeur over de prijs, ga toch ook niet bij een Ferrari forum zitten zeuren dat ie zo duur is en dat de kofferbak zo klein is🤣. Ja hij is duur, daar is iedereen het wel over eens. (heb daarom ook de x ipv xs gekocht. Wilde eerst de xr halen, want dat verschil in scherm is zwaar overdreven. Maar die is me toch iets te groot.) persoonlijk vind ik een Android van€700-800 veel te duur,ivm hun beleid.

  51. Hebben jullie dit probleem ook? Ik heb een iPhone xs MAX. Als je de beltoon en de volume helemaal uitzet en je doet een YouTube filmpje kijken dat je gewoon het geluid nog heel zachtjes kunt horen? Vooral als je je gsm naast je oor houdt kan je alles duidelijk horen. Dit had ik niet met de oude iphone’s. Terug gaan naar de winkel voor een nieuwe 🤔?

  52. Mijn iPhone Xs geeft allemaal weerspiegelingen op fotos! Met mijn iPhone 7 heb ik deze vage weerspiegel niet

  53. Hoi, hier een xs max aangeschaft. Blijkt na een week dat de 4G internet functie steeds slechter werkt, bellen geeft echter geen problemen. Daardoor geen mogelijkheid om tekst inspreken (ongeacht taal), geen siri contact en internet als ik buiten ben. Binnen op wifi werkt alles perfect. Contact met Apple gezocht en die hadden van dit probleem nog niet gehoord. Ze voor hebbende mij een afspraak gemaakt met engineering om terug te bellen. Ben tijdens het wachten zelf gaan nadenken over een oplossing. Reset werkte niet. Nadat ik een “harde”reset heb gedaan is het probleem voorbij. (“harde reset”, volume up dan down dan alleen powerknop vasthouden tot restart). uiteraard waren Apple en ik blij dat ik zelf de oplossing heb gevonden maar ze hebben toch voorgesteld nog even een weekje te wachten met het sluiten van het incident, je weet maar nooit… tot nu toe, 2 dagen later, werkt alles nog steeds als een zonnetje.

  54. Origineel geplaatst door Kotter
    Ach ja allemaal zaken die je kan verwachten als je zo’n duur toestel koopt toch? :S O nee! Je mag niks over de prijs zeggen want dan moet je maar naar Android overstappen….

    Helemaal eens. En daarom overgestapt naar Android. Bevalt prima overigens.

  55. Hoi, hier een xs max aangeschaft. Blijkt na een week dat de 4G internet functie steeds slechter werkt, bellen geeft echter geen problemen. Daardoor geen mogelijkheid om tekst inspreken (ongeacht taal), geen siri contact en internet als ik buiten ben. Binnen op wifi werkt alles perfect. Contact met Apple gezocht en die hadden van dit probleem nog niet gehoord. Ze voor hebbende mij een afspraak gemaakt met engineering om terug te bellen. Ben tijdens het wachten zelf gaan nadenken over een oplossing. Reset werkte niet. Nadat ik een “harde”reset heb gedaan is het probleem voorbij. (“harde reset”, volume up dan down dan alleen powerknop vasthouden tot restart). uiteraard waren Apple en ik blij dat ik zelf de oplossing heb gevonden maar ze hebben toch voorgesteld nog even een weekje te wachten met het sluiten van het incident, je weet maar nooit… tot nu toe, 2 dagen later, werkt alles nog steeds als een zonnetje.

  56. Hier last van een scherp opstaand randje bij de simkaarthouder, vandaag gebeld en krijg morgen een nieuw toestel opgestuurd, waarna ik dit toestel binnen 5 dagen kan terugsturen. Goeie service! (Mag ook wel voor die prijs :-))

  57. Vorige week een XS gekocht, 2 dagen later teruggebracht vanwege de bekende connectiviteitsproblemen. Gekozen voor een 8plus en dat is een perfecte keuze.
    Jaartje wachten en dan meteen voor een iPhone met microled scherm gaan.
    Wilde meteen een iWatch 4 aanschaffen maar die is inmiddels overal uitverkocht, beetje jammer na zo’n grote aankondiging.

  58. Origineel geplaatst door Kotter
    Ach ja allemaal zaken die je kan verwachten als je zo’n duur toestel koopt toch? :S O nee! Je mag niks over de prijs zeggen want dan moet je maar naar Android overstappen….

    Origineel geplaatst door Merdera

    Helemaal eens. En daarom overgestapt naar Android. Bevalt prima overigens.

    Gefeliciteerd, weg uit de gevangenis die Apple heet

  59. Mijn XS is meerdere keren onbruikbaar geworden doordat het beeldscherm spontaan een keer of 5 vergroot. Je kan dan niets meer met de telefoon, ook uitzetten niet want als je powerknop en een volumeknop tegelijk indrukt kan je niet kiezen om uit te zetten want de ‘zet uit’ knop zit boven het beeldscherm. Ook zijn er bij meerdere mensen waar ik regelmatig mee bel die mij niet kunnen verstaan, dat zijn altijd dezelfde personen, had daar nooit geen probleem mee met mijn vorige telefoon, dit was een SE. Ook heb ik regelmatig problemen met mijn Parrot carkit, 1 op de 10 keer krijg ik geen verbinding, dan moet ik de auto stilzitten en opnieuw starten want Bluetooth op XS aan/uit/aan/uit helpt ook niet.

  60. Ik had een iPhone 7+ en nu een iPhone XS met ios 12.
    De naam van mijn nieuwe iPhone staat in instellingen>info op iPhone XS en in schermtijd op iPhone 7+, ik kan de naam van mijn iPhone in schermtijd niet aanpassen.
    Na de update 12.0.1 nog steeds niet opgelost.

  61. (Red.) Oplaadprobleem op de iPhone XS opgelost in iOS 12.0.1.

  62. @IFreek: Dan krijg je wel het controlscherm maar zie je nog steeds niet dat je alarm aanstaat???

  63. Mijn XS wordt af en toe spontaan gelanceerd. Valt van tafel of nachtkastje, ik denk na een binnenkomst van melding op FB of een update in de appstore. Al een keer of 4 gebeurd sinds de introductie dat ik hem
    Ontving. Uitkijken dus waar ik hem neerleg. Wie ook?

  64. Probleem met overzetten van video’s en foto’s naar Windows via de verkenner, loopt namelijk steeds vast! Dit is op meerdere iphones xs getest en ook op meerdere laptops met windows 10. Iemand anders ook dit soort problemen? Of een oplossing? Apple weet het niet…
    Verder ook problemen met Instagram en Whatsapp met mp4 video’s versturen/uploaden. Werkt regelmatig niet.

  65. Ik vind het geluid bij bellen echt slecht ,alsof degene die je spreekt onder water zit.
    Alles klinkt doffer en moet me inspannen om alles goed te verstaan.
    Geluid is dan opzij al aangepast naar maximaal. Hoesje eraf of erom maakt ook niet uit. Ruisonderdrukking aan of uit maakt eveneens niet uit Als je vervolgens het gesprek op speaker zet zitten er vaak krakende geluiden bij.

    Verder ervaar ik iets raars met het doorscrollen in een rij filmpjes op FB b.v. , of bij het blad Postbussen in mail b.v., als ik die naar onder trek, dan geeft het toestel een inwendig klopje / schokje.

    Hebben meer mensen dit ? want het staat me niet aan !

  66. iPhone XS 256GB
    Ook hier jammer genoeg problemen met bereikbaarheid. Zowel WiFi die sneller buiten bereik valt, alsook proximus signaal zelf. Dus ook bellen lukt niet meer op bepaalde plaatsen, waar dit vroeger geen probleem was.
    Na het wegvellen van proximus signaal moet ik de iPhone zelfs opnieuw opstarten alvorens het signaal terugkomt.

  67. Twee weken geleden iPhone xs gekocht
    Na aantal dagen werd de bereikbaarheid van telefoon steeds slechter
    Mensen zijn bijna niet te verstaan,
    Terug naar  en andere xs gekregen, maar naar nu blijkt nog steeds zelfde probleem
    En dat voor zo’n duur toestel

  68. Heb net een XS 64 gb aangeschaft en kom tot de conclusie dat het bel geluid eerst hard afgaat en daarna heel zachtjes. Bij instelling staat deze voluit evenals in het begin scherm.

    De knoppen aan de zijkant werken ook niet om harder/zachter te zetten, als iemand belt.
    Zijn er meer mensen die hier last van hebben.

  69. Ik heb een nieuwe XsMax
    Mijn telefoon-app loopt vast. Je kunt niet meer schakelen tussen recent of favorieten. Ook de foto’s van de favorieten zijn weg.
    Opnieuw opstarten helpt maar het is erg wel irritant.
    Nummers bellen via Siri kan wel als de telefoon geblokkeerd is.

  70. Ik heb de iphone XS Max gekocht.
    En ik vind dat hij echt HELE slechte fotos maakt als je de timer van de selfiecamera gebruikt.
    De fotos zijn echt heel korrelig en wazig.
    Als je gewoon een selfie maakt is t al niet mooi maar met de timer is het echt verschrikkelijk!

    Ik heb het vergeleken met dezelfde foto maken met een iphone 7 van mijn nichtje en die maakt echt veel mooiere fotos in die stand.

    Ook heb ik regelmatig dat ie ineens vastloopt.

  71. Iphone XS 256.

    Bij bellen hoort de ontvanger dat het geluid vaak zachter wordt. Alsof ik mijn telefoon een meter van mijn mond hou soms, of alsof er een doek over de microfoon zit. Ik hou de telefoon op exact dezelfde manier vast en mijn vingers zitten bij geen enkel gaatje van bijv een microfoon of speakertjes.
    Als ik mijn bijgeleverde koptelefoon gebruik is het geluid perfect.
    Ik hoor de klachten bij meerdere mensen, en het geluid wordt om de 30 seconden even zachter.

    Op internet heb ik gelezen dat het aan de 4g bij gesprekken ligt wlelke ik heb uitgezet. Dit geeft geen verbetering.
    Heeft iemand andere tips?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.