Reacties voor: De iPhone XR winkelverkoop is begonnen!

De iPhone XR winkelverkoop is vrijdagochtend om 8:00 uur begonnen. Lange rijen werden niet verwacht, omdat dit toestel op een ander publiek is gericht dan de XS. Het regenachtige weer speelde vast ook niet mee. Je kunt voor de iPhone XR dan ook op veel meer plekken terecht.
Lees het complete artikel → De iPhone XR winkelverkoop is begonnen!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Zolang je met die enorme krediet bedragen blijft zitten, voor mij geen abbonement met telefoon meer.
    Dus gewoon weer sim only en verschil bedrag sparen voor als de iPhone 6s echt op is hier.

  2. Geef je groot gelijk !!
    Heb zelf de iPhone 7 bevalt me uitstekend

  3. Origineel geplaatst door Phantom
    Zolang je met die enorme krediet bedragen blijft zitten, voor mij geen abbonement met telefoon meer.

    Dus gewoon weer sim only en verschil bedrag sparen voor als de iPhone 6s echt op is hier.

    Los kopen dus!

  4. De mijne zou vandaag geleverd worden door DHL, maar er staat als sinds vanmorgen: Zending tijdelijk -on hold-.DHL onderneemt actie. Hebben nog meer mensen dit? Baal ervan.

  5. Geen wachtrijen? Had je dat dan verwacht? Mensen zijn een beetje klaar met oa Apple en hun waanzinige prijsstellingen. Ieder jaar duurder, men wil gewoon wel niet een toestel van dik 1100 euries of meer afschrijven in één jaar.

  6. Origineel geplaatst door Angelique
    De mijne zou vandaag geleverd worden door DHL, maar er staat als sinds vanmorgen: Zending tijdelijk -on hold-.DHL onderneemt actie. Hebben nog meer mensen dit? Baal ervan.

    Mijn XR zwart 128gb is gewoon netjes geleverd vandaag.

  7. @Biscuit: Nee dat komt omdat grootste groep voor de xs is gegaan, deze kwam eerder uit dan de xr

  8. @Biscuit: ja idd en iculture maar blijven volhouden dat dit de iPhone voor iedereen is tsssss.
    Er moet en iPhone van onder de 400€ verschijnen bij de iPad kan het ook!

  9. Ik heb de XR vandaag geprobeerd bij de Apple store. Het is een mooi ding alleen die kleurtjes doen het voor mij echt niet. Mijn favoriet is de zwarte. Dan valt de notch het minst op en het doet me terug denken aan mijn iphone 4 van vroeger. Praktisch gezien zou de redactie een apart artikel moeten maken voor reachability. Jammer dat dat default uit staat.

    Ik verwacht dat het een erg polulaire iPhone gaat zijn vanwege de goede accuduur en de prijs. Een hoop mensen die ik spreek geven niks om oled en dubbele camera’s (ik wel trouwens).
    Het scherm is heel vergelijkbaar met de 7/8. Maar als je terug kijkt naar een 8 in de store vallen meteen de enorme bezels op, vooral op de plus modellen. Een paar jaar geleden was dit al iets waar Apple mee achter liep. Nu je ook veel iPhones met dunne bezels hebt valt het des te meer op.

  10. Was vanmiddag bij mn zus en heb haar XR even geprobeerd. Naast mijn 7+ gehouden maar de resolutie van de XR ziet er niet uit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.