Reacties voor: Bekijk nu onze iPhone XR videoreview: dit is er nieuw

Volledig in kleur!
De afgelopen tijd hebben we de iPhone XR grondig getest. Onze uitgebreide iPhone XR review kon je eerder al op iCulture.nl lezen. Nu is het tijd voor onze videoreview, waar we deze keer iets bijzonders van hebben gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. Fantastisch toestel. Ben blij dat ik voor de XR heb gekozen. Vooral de batterij is super. Twee dagen haal ik met gemak.

  2. Leuk filmpje, goed bezig 👍🏻 Alleen jammer van dat kleine dyslexie puntje op 1:22. Er staat IP67 maar je zegt IP76 waterbestendig 😅.

  3. Scherm is mooi, alleen merk ik dat klantenkaarten zich lastiger laten scannen bij de kassa met de Xr dan met de X of Xs. Bij de X of Xs werkt het veel beter vanaf je lock screen. De Xr is soms net niet scherp genoeg, waardoor je moet inzoomen/inloggen in de app. Maar uiteindelijk lukt het wel.

  4. Vanaf morgen is de MacBook air (2018) beschikbaar. Zijn jullie van plan die ook snel te reviewen?

  5. Opzich wel happy met de xr. Maar als ik mezelf eerlijk vraag of de performance en beleving een groot verschil maakt met mijn vorige 6s dan niet echt. Dit maakt de 6s met terugwerkende kracht wel echt een toptoestel. Als ik de 6s weer in handen heb voelt het stijlvol, slank en compact en nagenoeg even snel. Ik gebruik de xr met mujjo wallet case en dan is ie toch best wel bulky. Al met al ben ik klaar voor de toekomst en de extra batterijduur is wel weer erg fijn!

  6. @Koentje: Viel mij ook al op 😉

  7. Heel leuk gemaakte review Gonny, er is echt veel werk van gemaakt.

  8. grappig en goed gemaakte video👍

  9. Complimenten! Erg leuke review👍 Wat zullen jullie gesleept hebben met al die verschillende kleurtjes 💪 😂

  10. Origineel geplaatst door Marc
    Scherm is mooi, alleen merk ik dat klantenkaarten zich lastiger laten scannen bij de kassa met de Xr dan met de X of Xs. Bij de X of Xs werkt het veel beter vanaf je lock screen. De Xr is soms net niet scherp genoeg, waardoor je moet inzoomen/inloggen in de app. Maar uiteindelijk lukt het wel.

    Zet je scherm wat feller dan ga het een stuk beter

  11. Jullie doen het hartstikke goed. Het filmpje is mooi gemaakt, als amateur camcorder- en iPhone filmer weet ik hoeveel tijd jullie in het maken en monteren hebben moeten steken.
    Heb zelf de XS Max en mn vrouw wilde een XR die deze week wordt geleverd. Kan ik de verschillen zien. Volgens mij was ik met een XR ook heel blij geweest. Wij hadden een iPhone 6 plus waar we erg tevreden over waren maar helaas is 16Gb erg weinig tegenwoordig én raakten we beiden enthousiast over de 2018 modellen met al die verbeteringen.
    Ga door met jullie werk, jullie zijn voor mij – en zeker veel andere lezers – een dagelijkse bron van lekkere informatie over alles wat met Apple producten te maken heeft. Complimenten !

  12. Ik heb mijn 5S met pensioen gestuurd en een witte Xr (128gb) gekocht en ik ben er heel blij mee!
    Heerlijk snel, mooi scherm en ik ben inmiddels ook een beetje gewend geraakt aan grootte en gewicht.

  13. Origineel geplaatst door Koentje
    Leuk filmpje, goed bezig 👍🏻 Alleen jammer van dat kleine dyslexie puntje op 1:22. Er staat IP67 maar je zegt IP76 waterbestendig 😅.

    Viel me ook al op,

    En de IP-rating zegt niet alleen iets over de “waterbestendigheid” (beschermingsgraad tegen vocht), maar ook over de beschermingsgraad tegen vaste, binnendringende voorwerpen.

    IP6x = stofvrij
    IPx7 = dompeldicht
    IP67 = stofvrij en dompeldicht.

  14. Schitterend Gonny, fantastisch met alle kleuren.
    Ik heb voor de koraal kleur gekozen.

  15. Een tip, investeren in een goede microfoon, deze gaf toch wel heel wat ruis bij het luisteren op mijn iPhone. Wel een flashy montage, blijven doen dit soort filmpjes, is de max hoor!
    Ik ben alvast verkocht voor de XR, alle kleuren zien er goed uit en de werking lijkt me goed. Dit wordt hopelijk mijn volgende toestel.

  16. Alhoewel ik eerst bedenkingen had over de resolutie en dergelijke toch mijn 7plus verkocht en de zwarte Xr 128 gb aangeschaft. Goede keus achteraf; een geweldig toestel, en wat is dat face id fantastisch.

  17. @Koentje:
    Dyscalculie*

  18. Zelf de XR zwart 64GB aangeschaft. en ben heel erg tevreden. Lang is twijfel gezeten XS of XR. de XS zou ik dan alleen voor OLED scherm kopen. Maar ik vindt het scherm van de XR voor mijn toepassingen uitstekend. Dus toch de XR gekozen. en geld bespaart. Apple heeft met de XR een mooi toestel neer gezet die voor veel iPhone 5,6, en 7 een goede opvolger is. de batterij duur is echt opvallend goed. gewoon 2 dagen waar ik bij de 7 net een dag redde.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.