Reacties voor: iPhone XR pre-order nu begonnen: 6 praktische tips!

De iPhone XR pre-order is gestart op vrijdag 19 oktober. Er is veel belangstelling voor dit nieuwe toestel; vandaar dat we alle info over de iPhone XR voor je hebben verzameld, zodat je weet waar je aan toe bent. Met de iPhone XR pre-order weet je zeker dat je als eerste aan de beurt bent!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Moet je er echt al rond 9:01 bij zijn om je xr de 26e door de bus te krijgen?

  2. Besteld! Was nog even spannend, want ik ben op vakantie en wist niet zeker of ik Rabo Scanner (die ik niet bij me heb) nodig zou hebben voor creditcardbetaling. Dat is kennelijk niet zo. *opgelucht*

  3. Geprobeerd bij 1 van de snelste webshops een pre-order te doen. Bij Coolblue kun je niks pre-orderen. Misschien even in het artikel aanpassen? Voor mensen kansen mislopen.

  4. Wel apart dat er geen Apple case is?

  5. Besteld! Zwarte XR 128gb🤙

  6. Ook tevergeefs via Coolblue geprobeerd. Nu Mediamarkt 128GB black gepre-ordered. Daar ook twee jaar garantie of is 2 jaar garantie standaard in nl?

  7. Besteld bij YourMacStore! de 5 euro korting trok me nog niet helemaal over de streep, maar de kans om een weekendje weg te winnen vond ik toch wel erg leuk!

  8. Inderdaad! Waarom zijn er geen Apple cases voor de iPhone Xr?

  9. Ik vraag me af of de Xr al in de Applestore (winkel) te bekijken is?

  10. Als ik nu zou bestellen(1430 uur) is het nog steeds 26 oktober dat ie leverbaar is. Toch niet zo’n knaller als was gedacht waarschijnlijk.

  11. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @loyd: Dat ligt aan je gekozen model. De 64GB is al vrijwel uitverkocht hoor. Alleen blauw is nog leverbaar voor levering 26 oktober, de andere kleuren zijn al op 16 november.

    Wit is ook volgende week op te halen of te laten bezorgen☺️ik heb een X zilver daar moest ik wel 2weken op wachten dus het valt nu reuze mee😉

  12. Rechtstreeks bij Apple besteld …
    Blijkbaar is de 64gb de populairste …
    Maar gelukkig op tijd eentje kunnen bestellen en die word volgende week vrijdag geleverd 🙂
    Heb zelf de iPhone XS Max en heb deze besteld voor mijn zoon…
    Ben benieuwd 🙂
    Denk wel dat hij aangenaam verrast zal zijn 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.