Reacties voor: Gerucht: ‘iPhone XR 2019 krijgt langste gebruiksduur ooit’

Zodra WWDC voorbij is komen de geruchten over de volgende iPhones alweer snel op gang. Deze keer kijken we naar de iPhone XR 2019, die volgens gelekte informatie de grootste accu ooit krijgt. Het moet een fenomenale batterijduur opleveren.

Reacties: 12 reacties

  1. Wauw, een 5% grotere accu. Dat is eerder Apple die de innovaties in de techindustrie behoudt dan een revolutionaire verbetering.

  2. Mooi, maar ik ben nog super blij met mijn SE ( een iPhone 8 als 2e toestel) en gebruik ik nog wel 2 a 3 jaar door denk ik, zeker gezien Apple pay werkt op de se en ook dark mode op de se komt, deze dingen wou ik graag.
    3D touch op de 8 is wel mooi trouwens! Maar dat fijne compacte se tje is fijn in t dagelijks gebruik je stopt m overal even weg.

    De X serie is te groot vind ik, hopelijk komt dat verhaal van een nieuwe iPhone 8 wel uit, de nieuwe se bleek helaas een fata morgana…..

    Mocht iOS 14 er niet meer op komen dan nog is hij eerst prima bruikbaar , de 5s en de 6 die gaan nu plots snel terug qua mogelijkheden , geen darkmode en de 5s ook geen Apple pay….

    Mooi Apple jaar!

  3. Groen! als dat zo is… Nou, dan weet ik wel welke iPhone de volgende wordt voor mijn vrouw.. 😂

  4. Moest dat waar zijn dan zal deze zeker mijn opvolger zijn 👍👌

  5. ‘Langste gebruiksduur ooit’. Wat is lang? En dit soort ‘geruchten’ zijn uiteraard koren op de molen van de fabrikant, gezien de reactie van bovenstaande scribent(en).

  6. Huidige XR in een dag nog niet leeg gekregen. Mooi dat ze er nog meer mAh in kunnen persen.
    Snel zijn alle toestellen toch al, niet na hoeven denken over opladen is echte vrijheid.
    Zie steeds minder reden waarom Je een XS zou moeten willen voor zoveel extra geld.

  7. En is dat voor ongeveer de zelfde prijs, ik zou hem dan willen want de batterij van mijn iPhone 7 is ondertussen wel wat minder.

  8. Het schiet ook echt niet op met die innovaties op batterij gebied…. tenenkrommend. Zal wel weer een vaag economisch belang achter zitten

  9. Dit is toch niet bijzonder? Huawai heeft een 4000ma accu en gaat makkelijk dagen mee…

  10. @Jasper: als je hem amper gebruikt ja. Zelfde als iphone xs max. Heb beiden. Bij weinig gebruik makkelijk 4 dagen batterij. Een Android heeft altijd zwaardere batterijen nodig omdat het besturingssysteem veel teveel background processen blijft draaien en continu data pakketten blijft versturen. Wat een onding. Zo lek als een zeef.

  11. @Jasper: Gaat niet om wie de 'langste' heeft, het gaat erom WAT je ermee KAN DOEN.

  12. @Aagje: 😂😂🙈👍🏼

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.