Reacties voor: Check deze unboxing video’s van de iPhone X [round-up]

De iPhone X verschijnt vrijdag pas in de winkel, maar de eerste unboxing video is al opgedoken. Het gaat om een demomodellen, bestemd voor in een winkel. Apple lijkt de eerste stappen te hebben ondernomen om dit soort video's te voorkomen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Ik vind dat dit lek tot de bodem uitgezocht moet worden.
    Het is in strijd met de regels.
    Het wordt nu een keer te gek. Ontslag !!

  2. De telecom medewerker houdt voor het eerst in zn leven een iPhone vast hoor… haha.. zo veel moeite met de flashlight uitzetten. Laat ook niet echt zien wat de phone kan… leuke video.. maar totaal niet interessanter dan de fotos die nu beschikbaar zijn.

  3. @JustinK: net wat ik ook dacht, die man was echt aan het sukkelen… 😅

  4. Deze is wel geactiveerd

  5. Ik gok dat ik nog wel even geduld kan hebben voor dat ik iets kan verwachten. 5 over 9. Besteld afgelopen vrijdag bij de Amac, maar kan niet geloven dat ik de aankomende vrijdag een mail krijg dat hij binnen is. Maar we wachten geduldig af.

  6. Het blijft echt vreemd dat de levertijden ofwel 3 november zijn ofwel de periode tussen 20 nov en 27 nov en daarna nog later….
    Maar er is niemand met levertijd van de periode tussen 4 nov tot 19 nov.

  7. @Marcl: vind ik ook!!

  8. Eerste artikel is ook verschenen.

  9. Origineel geplaatst door Marcl
    Het blijft echt vreemd dat de levertijden ofwel 3 november zijn ofwel de periode tussen 20 nov en 27 nov en daarna nog later….

    Maar er is niemand met levertijd van de periode tussen 4 nov tot 19 nov.

    Wellicht kont de volgende zending pas tegen 20 november in Nederland aan ?

  10. Ik was om 09.05 uur ook al klaar. En om 09.07 de bevestigingsmail van Apple binnen. Maar er vliegt niet elke dag een vrachtvliegtuig vanuit China naar Nederland vol met iPhone X-en.
    Geduld is een schone zaak!!

  11. Wat ook vreemd is dat de iPhone X op het eerste filmpje draait onder iOS 11.0.1 terwijl die iPhone bij het begin zou moeten draaien onder iOS 11.1

    Of niet?

  12. Kan niet wachten.
    Paar keer per dag controleren of het nog klopt. Blijft 3 november 🙂

  13. Origineel geplaatst door Ruud
    Ik gok dat ik nog wel even geduld kan hebben voor dat ik iets kan verwachten. 5 over 9. Besteld afgelopen vrijdag bij de Amac, maar kan niet geloven dat ik de aankomende vrijdag een mail krijg dat hij binnen is. Maar we wachten geduldig af.

    Amac had om 08.00 uur de pre-order al open staan. Ik heb 08.05 uur besteld en betaald en hoorde later die ochtend dat ik 20ste op de lijst sta. Heb m’n broer getipt en die bestelde 5 minuten na ik en hij staat 39ste op de lijst.. ging best snel dus.

  14. Ik heb hem via KPN om 9:15 bestelt. En ontving een mail dat ik hem als een van de eerste ontvang, heeft iedereen deze mail gehad die hem via KPN bestelt heeft?

  15. Ik vraag me al een tijdje af of de “swipe up to unlock” functie na het herkennen van Face ID uitgeschakeld kan worden net zoals dit kan bij huidige toestellen met ‘plaats vinger om te openen’.
    Iemand die dit toevallig weet?

    Ook ik kan niet wachten tot ik hem binnen heb!
    Helaas wel tussen 20-27 nov dus even geduld. 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.