Reacties voor: Zo kan de opvolger van de iPhone X met kleinere notch eruit zien

Nieuwe zenders laten zien hoe de opvolger van de iPhone X eruit kan zien. De iPhone X-opvolger in dit concept heeft onder andere een kleinere notch en dunnere schermranden, waardoor het scherm nog een stukje groter is dan bij de huidige iPhone X.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Voor deze zou ik in de rij kunnen staan😍

  2. Ik begrijp de ophef over de “notch” niet, als je kijk naar het afgrijselijke camera formaat aan de achterkant (met name de plaatsing).

  3. Dus, niks nieuw en spectaculair, maar hoeft ook niet. Ik heb nu de huidige iPhone x en die blijft wel een paar jaar Up-to-date. Blijf altijd wel Apple fan , maar ga nu niet meer steeds voor het laatste model omdat er weinig verschil zal zijn denk ik.

  4. Ik heb de iPhone X en de notch is even wennen, maar na een week is het prima en is het voordeel van het enorme scherm iets waar je constant van kan genieten.

    Ook heeft de vorm van de iPhone X nu een echt herkenbaar silhouet. Past goed bij Apple: Think Different!

  5. @erik: Ik heb de 8 plus en ga nu ook niet meer voor jaarlijks een nieuwe, ik ga lekker een aantal jaar hiermee door.
    Ik vind het zonde van mijn geld steeds nieuwste kopen, terwijl huidige prima minimaal 3 jaar sowieso mee kan.

    Goedkoop simonly abbo van Simpel ofzo heerlijke lage kosten een paar jaar.

  6. Ik zeg: weg met die notch. Te belachelijk om een stuk uit je scherm te laten.

  7. Ik vond de iPhone X al persoonlijk niet “bezelless” genoeg. De randen waren toch nog zichtbaar aanwezig. Dit nieuw concept is echter meer naar mijn smaak, en rechtvaardigt de term “truly bezelless” buiten de notch na natuurlijk. Die notch is nu eenmaal noodzakelijk, en ik vind dat mensen dit stilaan moeten accepteren. Als men geen notch wil, kan men ook Face ID, de front-facing camera, de speaker, en andere sensoren ook gedag zeggen.

  8. @Vvendetta: Je kunt de notch ook ‘recht trekken’, dus net als oude modellen.
    Bij de Tv’s en macbooks/laptops zie je ook geen notch.

  9. Ik denk niet dat Apple een dual Sim gaat uitbrengen. Dan wordt het eerder een nano en een esim

  10. Het enige wat ik wel zou willen is dualsim (zakelijk en prive in een). De bezel en notch kan ik nog wel een jaar of 2 a 3 mee leven, soot me er totaal niet aan.

  11. Die notch ziet er toch ook niet uit.. irritant als je full screen video’s wilt kijken bijv… rare “oplossing” van Apple.
    Verder een mooi toestel

  12. @Vvendetta: Eens! Minder bezels zou de opvolger van de X echt sieren. Verder een enorm mooi concept. Ik vind veel van die concepten vaak maar niks maar deze is erg mooi en past ook bij het design van Apple.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.