Reacties voor: ‘iPhone X beschikbaar vanaf 64GB, iPhone 7s vanaf 32GB’

Er zijn wederom geruchten over de opslagcapaciteit van de nieuwe iPhones. Volgens bronnen komt de iPhone X/8 beschikbaar vanaf 64GB, terwijl de verbeterde iPhone 7s te koop zou zijn vanaf 32GB.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 35 reacties

  1. Zolang nog 😞😞 kan niet wachten op de iphone X

  2. Het lijkt mij logischer dat de iPhone X /Edition/Pro vanaf 128GB gaat. 64GB is echt te weinig. Ook de huidige Jet black iPhone 7 Plus is er vanaf 128GB

  3. @Macaanzee: nog genoeg hoor icm icloud

  4. Ik hoop dat ze een daling zien in de verkoop met de belachelijke prijzen die ze er voor vragen. 850€ is echt de max voor een telefoon met een gemiddelde afschrijving van 250€ p/jaar.

  5. Tja, dat nieuwe gebouw moet worden bekostigd. Ik vind de prijzen ook idioot hoog. Wou dat er naast heel geavanceerde, ook eenvoudiger en dus ook goedkopere iphones te krijgen waren, met minder functies. Maar dat zal Apple niet doen.

  6. Jammer dat er geen 1 TB versie komt. Zo kun je bezig blijven als je 4K kan filmen op 60fps. Binnen een dag is je telefoon vol.

  7. @Klaas: Hebben ze eerder gedaan met ‘n iPhone 5c. Zouden ze inderdaad weer opnieuw mogen doen.

  8. Verwachte prijs is dus €1149 in Nederland 😕

  9. Origineel geplaatst door Klaas
    Tja, dat nieuwe gebouw moet worden bekostigd. Ik vind de prijzen ook idioot hoog. Wou dat er naast heel geavanceerde, ook eenvoudiger en dus ook goedkopere iphones te krijgen waren, met minder functies. Maar dat zal Apple niet doen.

    Hierboven genoemde 5C en ook een beetje met de SE.
    Heb zelf nu bijna 2 jaar een SE en ben nog steeds ontzettend blij ermee. De iPhone 8 moet wel écht heel leuk zijn wil ik overstappen en dus inleveren op compactheid.

  10. Origineel geplaatst door Klaas
    Tja, dat nieuwe gebouw moet worden bekostigd. Ik vind de prijzen ook idioot hoog. Wou dat er naast heel geavanceerde, ook eenvoudiger en dus ook goedkopere iphones te krijgen waren, met minder functies. Maar dat zal Apple niet doen.

    Ze hoeven zich denk niet druk te maken over de kosten van het nieuwe complex met 250+ mld aan tegoeden.

  11. Origineel geplaatst door Klaas
    Tja, dat nieuwe gebouw moet worden bekostigd. Ik vind de prijzen ook idioot hoog. Wou dat er naast heel geavanceerde, ook eenvoudiger en dus ook goedkopere iphones te krijgen waren, met minder functies. Maar dat zal Apple niet doen.

    iPhone 6s is een erg goede telefoon en voor een erg leuke prijs te krijgen nu!

  12. 32gb, wat een grap voor een nieuw toestel in 2017.

  13. Ik denk toch echt dat ze het ” instap” model qua prijs onder de note 8 gaan neerzetten. Als ik de ” geruchten” mag geloven willen ze toch behoorlijke aantallen wegzetten en dat houd toch een x op met die hoge prijzen

  14. Ik hoop dat ik het laatst lach als ik zeg dat de iphone X helemaal niet de juiste benaming zal worden.

    Uit alle bronnen van jullie artikelen is te halen dat apple moeite heeft met vernieuwingen uit te brengen binnen de telefoon scene. Daar hebben ze bij de ipad een oplossing voor gevonden. De pro. De ipad pro wordt namelijk eens in de 2-3 jaar dacht ik geupdate. Dit zal met de iphone pro ook het geval zijn. Buiten een processor upgrade natuurlijk. Dit hebben we al gezien bij de apple watch.

    Het is onlogisch voor apple om dit de iphone X te noemen. Dat zeggen mijn bronnen ook. Zeker als er nagedacht wordt dat apple OSX ook al in de ban heeft gedaan. Tuurlijk is dit een apple en een peer vergelijken(pun intended) maar ze willen het liefst af van nummering. Dit zie je nu al gebeuren met de apple watch. Omdat de nummering is weg gevallen kunnen ze in series verder gaan. Waardoor het ook niet gek is dat ze de processor van de series 1 ook hebben vernieuwd.

    De line up?

    Iphone
    Iphone plus
    Iphone pro

    Ipad
    Ipad pro

    Imac
    Imac pro

    Macbook
    Macbook pro

    De Iphone pro zal dan beschkbaar zijn met 128gb 256gb 512gb

    Dit zeggen mijn betrouwbare bronnen

  15. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Het lijkt mij logischer dat de iPhone X /Edition/Pro vanaf 128GB gaat. 64GB is echt te weinig. Ook de huidige Jet black iPhone 7 Plus is er vanaf 128GB

    Te weinig? Hoeveel apps gebruik je wel niet? Maak je elke dag 100 foto’s?

  16. @Y: Als je bv een gamer bent; zware games neme zelfs al meer dan 2GB in en dan nog eens uwen andere bazaar derop.
    Ik ken er die meer dan 2000 foto’s hebben opstaan, meer dan 2000 muzieknummers en noem maar op ;-).

    Ik kom met 64GB ook niet toe en ik wil ruimte openhouden voor als ik in 4K wil filmen of nog eens toch een zware app moet op installeren.

  17. @Klaas: iPhone SE

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. Origineel geplaatst door Sem schilder
    @Macaanzee: nog genoeg hoor icm icloud

    Niet met een 4k camera

  20. @pherkan: Vind ik ook: iPhone SE voldoet prima.

  21. De iPhone 7S zou toch de 8 worden?

  22. Deze iPhone X zal sowieso boven de €1000 liggen alleen al om het feit dat er een aanbodtekort en een vraagoverschot zal zijn wegens OLED tekort . Ze kunnen niet genoeg produceren, wat ik anno 2017 beschamend vind. De rijkste & machtigste bedrijf volgens Forbes kan niet eens (jaar na jaar) voor een degelijk aanbod zorgen… Het is alsof ze niet vooruitdenken. Ze hadden al jaren geleden moeten investeren in OLED-fabrieken want ze wisten dat dit de toekomst was

  23. Origineel geplaatst door Macaanzee
    Het lijkt mij logischer dat de iPhone X /Edition/Pro vanaf 128GB gaat. 64GB is echt te weinig. Ook de huidige Jet black iPhone 7 Plus is er vanaf 128GB

    Ik heb nu zelf de 256gb staat voor de helft vol. Vooral series/muziek/foto ook wat spellen van >1gb. Persoonlijk vind ik 64gb ook te weinig.
    Muziek staat gewoon op mijn tel zodat ik niet hoef te streamen, films ideaal voor in de pauze ofzo. Ook met apps, heb ik er veel van die ik zelden gebruik maar toch fijn dat je ze niet opnieuw hoeft te downloaden.
    Prijs ach ik doe er alles mee, gebruik mijn desktop al niet meer en voor op de bank nog een iPad. Dus vond de 7+ toen wel Okay kwa prijs, doe er 2 jaar mee en dan kun je hem nog. Makkelijk voor een aardig bedrag verkopen.

    Dus voor mij dan de Xs maar😉

  24. Vorig jaar heb ik expres een verlenging genomen van mijn huidige abbo om er nog een jaartje mee door te gaan (mag nu al verlengen maar verloopt in november). Ik bezit nu een 6 Plus 128GB die het nog meer dan prima doet. Nu we de afgelopen maanden de prijzen horen over de iPhone 8/X, krijg ik meer de neiging om te gaan kijken voor een iPhone 7s/8s (wat het ook gaat worden).

    Ten eerste maakt het me eigenlijk ook niet eens veel meer uit om dit keer niet voor de plus versie te gaan. Zou fijn zijn als ze de resolutie van de normale versie ook opschroeven namelijk. Terug naar 64GB heb ik ook niet echt moeite mee omdat ik die 128GB niet eens vol krijg. Snap niet echt dat mensen 64GB weinig vinden? Ik haal mijn foto’s 1x in de maand eraf of eerder als het echt belangrijk is. Icloud gebruik ik niet voor mijn foto’s. Ik heb 81 apps op het moment, 16 video’s en 201 foto’s. Nog beschikbaar “102,72”GB. Ik heb 1x gehad dat ik nog 60GB over had bv maar toen had ik ook ontzettend veel foto’s en filmpjes erop staan.

    Als ik het zo lees hier en op tweakers bv, denk ik sowieso dat de meeste voor de 7s gaan. Ben wel ontzettend benieuwd naar de iPhone X en er moet wel veel gebeuren wil het mij overhalen om die 1000 euro neer te leggen :P.

  25. Origineel geplaatst door Jordy
    De iPhone 7S zou toch de 8 worden?

    Klopt (althans volgens de laatste geruchten), maar de iPhone 8 staat al maanden bekend als het OLED vlaggenschip. Vandaar dat iCulture denk ik maar even de naam 7s blijft aanhouden tot de release.

  26. Net even liggen rekenen. En als je de US prijzen vergelijkt met de prijzen die wij hier betalen zullen de prijzen voor de iPhone X ongeveer de volgende zijn:
    iPhone X 64gb: 1178€
    iPhone X 256gb: 1296€
    iPhone X 512gb: 1414€

    Als je de grootste apple forums er op nagaat wil minstens 50 naar de iPhone X upgraden. Maar met deze prijzen geloof ik daar weinig van.

  27. Heb net even liggen rekenen met de prijzen van de iPhones die nu in de US en bij ons te koop zijn. De iphone X met 64, 256 en 512gb kosten respectievelijk 1179€, 1296€ en 1414€.

  28. ik heb vernomen dat de school waar mijn zoon op zit de iphone x als lesmateriaal gaan aanbieden in den haag 🙂

  29. @Macaanzee: Mijn 32gb iPhone 7 nog meer dan genoeg ruimte over.
    1 keer per jaar als er nieuwe iOS komt dus straks 11 gaat hele telefoon gereset worden, dus ios11 er schoon op alle oude troep eraf.

    Gaat mini iCloud backup terug zonder foto’s en video’s, deze bewaar ik standaard elke dag als ik thuis op mijn Nas.
    Dus ik hoef ze ook niet jaren op mijn telefoon te bewaren.

  30. Ik snap dat geklaag over die opslagcapaciteiten nooit zo goed op deze website. Koop er dan gewoon een met meer opslag.

    Voor degene die het nog niet wisten, Apple is een bedrijf. Bedrijven zijn er op uit om geld te verdienen. Als Apple een 128GB iPhone als instap model zou maken, kan iemand met wat verstand bedenken dat niemand nog een andere variant zou kopen.

    Take it or leave it.

  31. @Y: Iedereen gebruikt zijn iPhone weer anders. Ik gebruik geen iCloud, daar hou ik niet van en bij muziek is het vreselijk: alle bijzondere versies van nummers worden direct vervangen door gewone versies met dezelfde titel.
    Ik heb zo’n 1500 muziek songs op mijn iPhone staan, waarvan veel in Apple Lossless bestand (ongeveer 30MB per liedje ipv 3MB) omdat dit veel beter klinkt in je koptelefoon/oortelefoon of op speaker. Ik download ze van mijn eigen CD’s, veel bijzondere versies die niet in Apple Music enzo staan. Daarnaast heb ik ook wel Apple Music in een groep.

    Verder heb ik veel foto’s erop staan. Wel een paar duizend. Moet ik hoognodig opruimen. En 140 apps. Sociale media apps lopen gauw op in opslag, tot wel 1GB per stuk.
    Totaal gebruik ik van mijn 119GB opslag, die je overhoudt van 128GB geheugen (9GB dus door systeem iOS) ongeveer 65GB op dit moment. Dat wordt dus krap.
    Met 128GB hoef ik nooit aan ruimte te denken en dat is lekker!

  32. Zal hier ook een verschil in snelheid tussen het geheugen zitten? Bij de iPhone 7 blijkt dat de 32gb versies veeeel minder snel zijn dan de 128-256gb versies…

  33. @Rotte appel: Dit was juist omgekeerd.
    En ik vermoed dat dat dit jaar ook hetzelfde zal zijn.

  34. @Macaanzee: Voor mij is 64GB meer dan genoeg. Ik had moeite met 32GB destijds maar met 64 als de ondergrens ben ik tevreden. Ik heb al m’n muziek in iTunes Match staan, heb voldoende ruimte voor alle apps en hou genoeg ruimte over om foto’s te nemen. En ook die foto’s gaan weer naar iCloud toe, overigens.

  35. Lachwekkend eigenlijk, concurrent telefoons al jaren OLED, en apple komt met OLED en ze maken de telefoons doodleuk ff €200 duurder dan de concurrentie OLED telefoons.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.