Reacties voor: iPhone X waarschuwt als de TrueDepth-camera niet goed functioneert

Wat gebeurt er als de TrueDepth-camera van de iPhone X niet goed werkt? De iPhone X geeft dan vanzelf een melding en Face ID en andere functies worden uitgeschakeld. Maar wat moe je doen als je deze melding krijgt?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Problemen met iOS 11. En ook weer andere problemen met de X nu.👎🤔 ik ga lekker tot volgend jaar wachten. En koop dan wel een X versie 2. Maar wel een plus.

  2. Ik heb het ook gehad, en toen ik de Apple Support belde, willekeurig verwees naar KPN waar ik het toestel had gekocht. Die wisten ook niet wat ze ermee aan moesten. En ze verwees me naar de KPN winkel. Daar zou iemand kijken wat er precies aan schilder. Ik heb het toestel weer uit en weer aangezet en toen functioneert alles weer als vanouds‘s. Ik heb wel een ander probleem: ik heb een origineel Apple hoesje gekocht voor mijn iPhone X en dat zorgt dat mijn microfoon niet goed functioneert.

    Iedere keer als ik iemand bel of als ik gebeld wordt dan lijkt het alsof ik mijn hand voor mijn mond houdt. Ik heb dit inmiddels bij Apple support gebeld en zoeken het voor me uit. Iemand anders er ervaring mee?

  3. Bij mij werkt FaceID ook als de batterij lager is dan 10%

  4. Face ID werkt bij mij enkel niet op 1%. Telefoon heeft dan ook animaties die erg traag zijn… heel vreemd

  5. Ik ben echt spinnend tevreden met mijn X

  6. @Peter Wijnants: Het probleem ligt niet aan je KPN provider!
    Het probleem ligt aan het microfoontje in je X. Plus de software.!
    Heb dit met meerdere toestellen gehad van Apple.

    Dus zoek het in die 2 punten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.