Reacties voor: iPhone X levertijd: welke winkels en providers hebben voorraad?

De levertijd van de iPhone X is verbeterd bij de Apple Store naar 1-2 weken. Maar hoe zit het met de iPhone X levertijden bij providers en webwinkels? In dit artikel vind je informatie waar je de iPhone X nog op voorraad is en waar je de kortste levertijden kunt verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 166 reacties

  1. Is het nu mogelijk om een toestel online te bestellen (en betalen) en het af te halen in de Apple Store in Brussel?
    Zie dit ook niet voor bv een Apple Watch als optie in de online store?

  2. Ik verwacht geen lange rijen. We gaan het zien.

  3. @Kenneth: Toen ik mijn Apple watch bestelde en ik mijn waybill nummer kreeg van DHL. Belde ik naar de klantendienst zodat ik hem on hold kon laten plaatsen bij het service center dicht bij mij. Zodat ik hem zelf kon afhalen. Zo moest ik niet wachten op de koerier. Die ik kon missen of tot 20 uur moest wachten.

    Toen kon ik hem om 15 uur afhalen en zo had ik hem direct. Ik weet niet van waar in België je bent.

  4. Ik sla over, heb in het verleden een paar keer in de rij gestaan, super gezellig 🙂

    maar ik hoop dat ze voor deze wachtende goede security hebben, de laatste keer, dat ik er stond, was er een bepaalde doelgroep die zich voor aan de rij opdrongen en agressief werden.

    Ik ga voor afhalen op afspraak 🙂

  5. @Johnnydebelg: Goed idee! Ben van Hasselt, dan houden ze die wrsch in Ham bij.

  6. @Iculture redactie

    Niet helemaal het juiste topic maar hebben jullie al van winkelketens de bevestiging gehad dat ze pre-order vanaf vrijdag 27 oktober gaan doen?

    Vandaag contact gehad met Coolblue ze gaven het volgende aan:

    Zo te merken, kun jij haast niet wachten op de iPhone X. Wij zijn zelf ook zeer benieuwd. We weten op dit moment nog niet of wij voor dit model een pre-order gaan doen, of hem pas aanbieden op het moment dat we voorraad geleverd krijgen.

  7. Natuurlijk wil Apple dat je in de rij gaat staan.
    Wat is er nu betere reclame .. lege winkels of een ellenlange rij voor de deur 😜

  8. Ik sla dit jaar over. Te overhyped priced

  9. @Xeno: Hoe laat Moet je er ongeveer staan

  10. Zal allemaal wel mee vallen, voor zo’n prijs is de doelgroep niet groot denk ik. Iedereen op ic roept wel ik koop hem, ik ga hem halen maar blijft een overpriced device.

  11. Maakt het nog uit of je je bestelling plaatst via de Apple store app of Apple website ivm snelheid?

  12. Kun je dan op 03-11 ook toestel reserveren en later op de dag ophalen?

  13. Origineel geplaatst door Ruud
    Kun je dan op 03-11 ook toestel reserveren en later op de dag ophalen?

    Dan ben je te laat denk ik, sterker nog, om 0930 pre orderen as vrijdag mag je al uitgaan van lange levertijd…. Het is de algehele verwachting.

    NB Coolblue gaat inderdaad niet meedoen aan de pre order. En voor iedereen die hype.. overpriced en dat soort kreten roept….. Smartphones worden allemaal duurder, niet alleen bij Apple…

  14. @Maikel: Klopt maar dan moet het ook het geld waard zijn. bij Samsung is een volledig scherm nu al de standaard voor 6-800 euro.

  15. Origineel geplaatst door Swen
    @Maikel: Klopt maar dan moet het ook het geld waard zijn. bij Samsung is een volledig scherm nu al de standaard voor 6-800 euro.

    Maar Samsung heeft geen eigen OS! Of denk je dat iOS gratis is? Daarbij sorry maar Samsung is ruk. Ik heb een telefoonwinkel, klachten zijn niet bij te houden!

  16. Voor het eerst ga ik direct bij lancering een iPhone bestellen. Maar er is mij een ding onduidelijk.. kan ik hem beter ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen? Bij welke optie heb ik meer kans dat ik de iPhone X in mijn handen heb op 3 november?

  17. Origineel geplaatst door Daphne
    Voor het eerst ga ik direct bij lancering een iPhone bestellen. Maar er is mij een ding onduidelijk.. kan ik hem beter ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen? Bij welke optie heb ik meer kans dat ik de iPhone X in mijn handen heb op 3 november?

    Als ik hem kan bestellen dan ga ik hem zeker halen in Den Haag. Normaal zou ik wel vertrouwen op Coolblue, echter ik verwacht daar ( zoals altijd ) weinig tot geen voorraad. Dus als je hem, net als ik, graag snel in handen wilt hebben, zou ik kiezen voor ophalen….:)

  18. Origineel geplaatst door Ruud
    Kun je dan op 03-11 ook toestel reserveren en later op de dag ophalen?

    27 okt begint om 0901 uur online het preorder bij applestore.nl

  19. Origineel geplaatst door Swen
    @Maikel: Klopt maar dan moet het ook het geld waard zijn. bij Samsung is een volledig scherm nu al de standaard voor 6-800 euro.

    Origineel geplaatst door Maikel

    Maar Samsung heeft geen eigen OS! Of denk je dat iOS gratis is? Daarbij sorry maar Samsung is ruk. Ik heb een telefoonwinkel, klachten zijn niet bij te houden!

    Nee Maikel, het iOS moet inderdaad ook terugverdiend worden. Maar dat is al sinds iOS 1.0. Daarbij: datzelfde iOS draait ook op de iPhone 8 en 8 Plus. Dat verklaart dus nog steeds niet de exorbitante prijs (in mijn ogen) van de iPhone X.
    En als jij zelf een telefoonwinkel hebt, zou ik verwachten dat jij de markt daarvan goed kent en weet hoe deze in elkaar zit. Jouw opmerking dat de hoge prijs van de iPhone X kan worden verklaard door iOS is dan wel een beetje simpel gedacht, niet?

  20. Gewoon lekker bestellen hopa.! Ik ga Niet moeilijk staan doen in de rij of voor de deur. Langlevende het internet. 1 knop en me toestel word geleverd.

    Dus mensen die gaan. Good luck. Maar ik blijf lekker in me nest en bestel hem lekker vanuit me bed. Met een lekker bakkie erbij.

  21. Hoelang van te voren bij de deur staan zal je kans vergroten om vrij vooraan in de rij te staan?

  22. Origineel geplaatst door Lokker
    Ik sla dit jaar over. Te overhyped priced

    👍👍👍

  23. Ik sla hem over toevallig 3 weken geleden met me iPhone 7 probleem met de front speaker
    Kreeg een nieuwe mee dus eigenlijk weer nieuw toestel sla over !!

  24. Welke winkel heeft de beste garantievoorwaarden?

  25. Origineel geplaatst door StevieyH
    Hoelang van te voren bij de deur staan zal je kans vergroten om vrij vooraan in de rij te staan?

    Da’s heel simpel: hoe vroeger je d’r bent, des te meer sta je vooraan in de rij.
    Iets zinnigers kan ik op deze onzinnige vraag niet verzinnen.

  26. We hebben dit artikel bijgewerkt aan de hand van de actuele levertijden en opnieuw gepubliceerd.

  27. Origineel geplaatst door Swen
    @Maikel: Klopt maar dan moet het ook het geld waard zijn. bij Samsung is een volledig scherm nu al de standaard voor 6-800 euro.

    Origineel geplaatst door Maikel
    Maar Samsung heeft geen eigen OS! Of denk je dat iOS gratis is? Daarbij sorry maar Samsung is ruk. Ik heb een telefoonwinkel, klachten zijn niet bij te houden!

    Misschien moet je ze dan niet meer verkopen???

    “Ik heb een kapperszaak maar ik hou eigenlijk niet scharen. Of haren.”

  28. Gelijk bij Apple online besteld om 9:05. De levertijd stond toen al op twee tot drie weken. De site was luttele seconden daarvoor online gegaan. Gekozen voor 64GB Wit. Nu 256GB iPhone 7 en maximaal 30GB in gebruik.

  29. Ik zit gelukkig bij de eerste levering. 3 november word hij mooi bij mijn werk afgeleverd en ga ik daarna direct naar huis om het weekend met de X te beginnen 😀

  30. De site was eerder in de lucht na 09:01 dan de app. Toen ik met bestellen begon stond hij op 3 november, na de betaling op 20-27 november…..
    Ook nog een reservering bij een winkel gedaan, daar was ik de eerste voor die uitvoering. Nu maar afwachten wat er gaat komen.

  31. Ik heb om 09:05 de X besteld. Ik heb meteen met iDeal betaald, maar de betaling is nog steeds niet geregistreerd als geslaagd. Heb dus ook nog geen leverdatum. Iemand anders die dit ook heeft?

    Update:

    Ik heb net naar Apple gebeld. En volgens de persoon die ik aan de lijn hoefde ik me geen zorgen te maken. Maar was er gewoon een probleem met mailtjes en dingen. In ieder geval een bevestigingsbrief gehad vanochtend, dus ik heb er wel vertrouwen in. Volgens telefoniste krijg ik m waarschijnlijk 3 november of tussen 20 en 27 november.

  32. @Daan: Ja, ik heb precies hetzelfde!

  33. Ja ik ben al heel de dag aan het wachten dat mijn betaling is gelukt dan kunnen ze zeggen wanneer die wordt geleverd 9;11 heb ik hem via apple store online gekocht

  34. @Daan: bij mij precies hetzelfde. Levertijd was bij bestellen 2-3 weken. Wacht nog steeds op een bevestiging.

  35. Vanmorgen vroeg besteld, mail ontvangen met levering met 6 dagen, betaald met iDeal. Overal staat nu klaar voor levering en wachten op betaling. Om 09:15 alles al betaald en afgerond 🙁

  36. @Daan: Jep , 9:04 besteld met de lever datum op 3 november , 2,5 uur later mail gehad waar heel fijn in stond dat ik toch nog een maand extra mag wachten , levering 20 – 27 november … gggrrrrr

  37. @Daan: Ik heb hetzelfde Daan! Ik heb ook net met Apple gebeld, maar ik kreeg een veel zorgwekkendere reactie! Tegen mij zei de lieftallige assistente dat ze helemaal niks zeker weet, en in principe de levertijd wordt bepaald op het moment dat de betaling door Apple wordt ontvangen. Met iDeal gaat het vandaag volgens haar door het hoge aantal bestellingen blijkbaar erg langzaam, dus de boodschap was dat ik beter met credit card had kunnen betalen.

    Nu dus maar gewoon afwachten tot ik een mailtje krijg, en hopen dat er gewoon 3 november in de bevestiging staat. Zo niet, dan zal Apple zeker nog van mij horen…

  38. Vanmorgen besteld om 9:09, enkel is de betaling nog steeds niet verwerkt (iDeal)
    Ik wacht het wel rustig af allemaal, als ik em maar voor de kerst heb 😉

  39. Vanmorgen direct besteld, echter was bij mij de Apple Store toch echt pas na 9:10 uur online. Heb vanaf 8:59 iedere 30 sec opnieuw geladen maar helaas… Heb de iPhone 64 gb besteld. Nu nog een 7plus 128 gb waarvan ik nog heel veel gb niet gebruik.
    Levering volgens Apple 20-27 november

  40. @Rick: Zelfde hier.. betaling nog niet verwerkt..

  41. Om 8:30 kreeg ik een mail van Amac, dat de pre order begonnen was.
    Heb meteen daar besteld, ging best langzaam maar lukte wel ruim voor negenen.
    Net over negenen kreeg ik mijn bevestiging van hun, maar geen leverdatum vermeld.
    De Applestore was toen nog steeds niet online…
    Maar ook daar hem ik hem besteld.
    Kijken welke nu eerst is.
    Spannend weer.

  42. @WimN: Had zelfde probleem als jij

  43. Om 09:02 bestelling betaald en mail gehad. Betaald via Bunq Mastercard, welke ook gelijk per mail bevestigd werd. Inmiddels staat ook onder mijn bestellingen in de Apple Store App netjes dat hij 3 november wordt geleverd.

  44. Geloof dat ik one of the fortunate ben. Vrijdag ochtend tussen 8:00-8:30 kunnen we de spacegrey 256 ophalen in Amsterdam. Ik neem mij. Lunchpakketje, ontbijtje mee en dan lekker wachten in de rij. Heb er zin in.

  45. Overal hetzelfde 9.07 besteld ook
    met ideal; gelukkig wel bevestiging ontvangen
    Idd eerst 6 dgn;later mailtje 20-27
    nov Dus nog ff geduld met de 256 spacegrijs X……

  46. 2 tot 3 miljoen!!!
    Vind ik toch best een ruim begrip!

  47. Dan maar lekker zoals vanouds voor de deur van de Apple store zitten.
    Zou donderdag middag vroeg genoeg zijn?

  48. Om 9.05 uur besteld via de Apple Store app, 3 minuten later de bevestigingmail. Betaald via creditcard, maar vreemd genoeg geen bedrag gereserveerd door Apple. Maakt verder niet uit, ik kan de iPhone ophalen op vrijdag 3 november in de middag.

  49. 9.07u besteld online, met cc, 9.08u bevestigingsmail, lekker 3 nov halen in Amsterdam om 10.00-10.30u. Silver 64 GB

  50. @Harm: Update: Net mail ontvangen. Betaling is verwerkt en levering over 2-3 weken.

  51. 0901 ios store besteld 256 Gb binnen de 3e:)

  52. Voor de ongeduldigen onder ons, op Ebay worden ze bij bosjes aangeboden voor prijzen uiteenlopend van 1100 dollar tot 3500 dollar.

  53. @Veder: Bij mij precies hetzelfde verhaal!!

  54. Ik wacht wel een maandje, en ik hoef maar 64Gb als de silver mooi is koop ik die wel.

  55. 9.03 besteld via app, 256Gb, spacegrey, betaald via credit card. 9.07 email bevestiging gekregen, levering 3 nov.

  56. Update: Ik inmiddels ook de mail ontvangen van Apple, gelukkig wordt de levertijd aangehouden van toen ik hem bestelde (2-3 weken) en niet van toen ik de laatste bevestigings mail ontving. Daar was ik wel even bang voor na belletje met Apple. Het valt gelukkig mee!

  57. @Daan: ik ook zo

  58. Ik voorspel net zoals met de 8, dat er totaal geen lange wachttijden zijn om de X aan te schaffen.
    Denk dat de extreem hoge verkoopprijzen deze keer een grens hebben overschreden en dan nog het feit dat je een BKR notering krijgt mocht je er voor kiezen om het toestel bij een abonnement te nemen.

  59. @Schmia: Ik denk dat je er helemaaaaal naast zit!! Als er binnen 20 min levertijden oplopen naar 4-6 weken…. Prijs is gevalletje “ in the eye of the beholder “… Er zijn al biedingen van meer als 2000.- op diverse sites….

  60. @Jaap: ik heb uiteindelijk ook de bevestiging gekregen. 3 november wordt ie bij mij geleverd. Ik had al gerekend op 27 november.

    Gelukkig dus wel het moment van bestellen dat telt, en niet het moment van dat tweede bevestigingsmailtje. Zou niet best zijn.

  61. Vanaf 9u beginne refreshen met 2 toestellen, aparte account&locatie. Alletwee pas om 9u10 de store open gekregen. Direct besteld en betaald met mastercard. EN het was direct 20-27nov. Echt wel raar dat de tijdstippen van bestellen zo verschillen. En we zien wel wanneer hij komt.

  62. Helaas, geen succes bij de Apple store. Bij media markt besteld maar zojuist mail gehad dat ze 3 november niet meer kunnen garanderen itt vanmorgen. Dat wordt volgende week donderdagavond naar A’dam rijden en een nachtje doorhalen. Wat je er wel niet allemaal voor moet over hebben. Wordt de eerste keer, ben benieuwd of ik dan op tijd bij als ik rond 00:00 in A’dam ben.

  63. Ik ben afgehaakt. Mijn space grey 256 GB zat al om 9:05 in het winkelmandje. Verwachte wachttijd was 2-3 weken. Maar verwachte levering 20-27 november. Dat zijn dus 4-5 weken. Toen ik vervolgens in de kleine lettertjes las dat de verzending nog eens zes dagen extra neemt, heb ik de bestelling geannuleerd. Dat wordt vast weer januari voordat hij eindelijk wordt geleverd. Heb ik al eens eerder meegemaakt, dat doe ik niet meer. Tegen die tijd barsten de geruchten al weer los over de 8Xs. Dan kan ik net zo goed daar op wachten. Mijn 6 Plus doet het nog prima. En dan kan ik kiezen voor de 8Xs Plus. Nog meer scherm. Dat is tenminste een upgrade die je echt merkt.

  64. Was niet te doen vandaag. Toen de store na eindeloos refreshen vanaf 2 locaties eindelijk online kwam stond hij al op 3 weken. Ben geen fanboy geworden voor een wachttijd van 3 weken. Dan wil ik ook als eerste shinen en aan iedereen laten zien dat ik hem als eerste heb. Daar doen we toch ook een beetje voor. Vandaag de 7 – 128GB redelijk kunnen verkopen dus er is geen weg meer terug.

    Gereserveerd bij MM, maar toch maar op naar het warme onthaal van de Apple medewerkers in Den Haag.

  65. Ik was er gelijk bij via vodafone vanmorgen om 9 uur, omdat ik kon verlengen en met de Watch 2 al maanden op moeten wachten.. Dus vanavond nog even gebeld, met de weet dat het het toestel binnen drie minuten uit was verkocht, voor een mondiale bevestiging. Erg blij dat ik hem gewoon heb over een week! 🙂

  66. Vanmorgen om 8:45 besteld bij Amac. Wilde het eerst bij Apple bestellen maar gezien de garantie jaar is bij Amac, toch maar daar besteld. Space Grey 256 gb

  67. Teleurstelling :/ Snel pre orderen via App ging dus niet volgens plan. Ik twijfel dus zeer aan volume “voorraad” bestemd voor NL markt.

    Ik had dus via AppStore App om 09:01 uur geprobeerd (Store was 09:06 uur pas live gegaan!). Vooraf alles klaar, model 256 GB als favo 🖤 opgeslagen, adres, cc gegevens account waren automatisch gekoppeld dus gedachte was Chackaaa bestel knop drukken en buit is binnen. Wat blijkt “verzendtijd” voor verzenden stond direct op 2-3 wkn 20 nov, voor 03 nov enkel beschikbaar Amsterdam/Haarlem bij fysieke bezoek aan AppStore! Door deze afhaal Chinees ben ik afgehaakt. Als ik bedrag van 1400,- aftik wil geen weken op mijn bestelling afwachten of reizen om een telefoon in ontvangst te nemen.

  68. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  69. Om 9:05 een 256 space grey besteld en betaald met ideal. Om 10:30 werd de betaling bevestigd. Levertijd 20-27 nov.

    Mijn broer heeft om 9:10 ook een 256 space besteld. Betaald met credit card. Levering 3 november.

    Volgende keer ga ik met credit card betalen.

  70. Naar dat ik alle reacties heb gelezen waarvan sommigen gewoon verkeer informatie bevatten wil ik meer duidelijkheid geven aan iedereen. Ik heb gebeld met Apple Nederland en hun zeggen het volgende’ diegene die bij de eerste groep horen zijn van 20 november tot 27 november 2017” die de iphone x als eerste geleverd krijgen. Ik heb besteld om 9:07 mensen die met praatjes komen ik heb besteld om 9:01 hiervan geloof ik niks van en ook diegene die beweren 3 november het op te halen inde apples stores of geleverd krijgen deze kunnen dromen ik weet zeker dat deze de 64gb wit hebben besteld de spacgrey 256gb Is onmogelijk om op te halen in de stores van Apple door heel het land en ook zal de eerste geleverd worden vanaf 20 november.

  71. Naar dat ik alle reacties heb gelezen waarvan sommigen gewoon verkeer informatie bevatten wil ik meer duidelijkheid geven aan iedereen. Ik heb gebeld met Apple Nederland en hun zeggen het volgende’ diegene die bij de eerste groep horen zijn van 20 november tot 27 november 2017” die de iphone x als eerste geleverd krijgen. Ik heb besteld om 9:07 mensen die met praatjes komen ik heb besteld om 9:01 hiervan geloof ik niks van en ook diegene die beweren 3 november het op te halen in de apples stores of geleverd krijgen’ deze kunnen dromen, ik weet zeker dat deze de 64gb wit hebben besteld de spacgrey 256gb Is onmogelijk om op te halen in de stores van Apple door heel het land en ook zal de eerste geleverd worden vanaf 20 november.

  72. Aha, dan is het dat dus geweest. Je had moeten kiezen voor ophalen in de Applestore. Heb op 3 apparaten (iMac, iPad en iPhone) zitten refreshen vanaf 9:01u en kon om 9:06u op iPhone orderen. Kan hem vrijdag ophalen in A’dam. Wilde deze keer niet in de rij staan (wordt slecht weer) en laten bezorgen ook niet (want moet je thuis zijn). Misschien wil Apple Amsterdam wel traffic (kijk eens hoe populair de X is) generen en iedereen z’n iPhone juist laten ophalen. Maar dat is mijn idee… 😉

  73. Toch zou ik nooit een nacht doorhalen voor een iPhone. Het is volgens mij niet veilig. Vlak voor openingstijd arriveren er vaak groepen mensen die voordringen en het zou me bij deze speciale editie niets verbazen als het vechten wordt. Of nog erger.

  74. Origineel geplaatst door Teameaux
    Toch zou ik nooit een nacht doorhalen voor een iPhone. Het is volgens mij niet veilig. Vlak voor openingstijd arriveren er vaak groepen mensen die voordringen en het zou me bij deze speciale editie niets verbazen als het vechten wordt. Of nog erger.

    Dan kan ik je geruststellen. Apple zorgt altijd voor goede beveiliging. En je bent met meerderen én ‘t is altijd heel gezellig. Heb er 3x gestaan. Moet je een keer meegemaakt hebben, toch? 😎

  75. Origineel geplaatst door Teameaux
    Toch zou ik nooit een nacht doorhalen voor een iPhone. Het is volgens mij niet veilig. Vlak voor openingstijd arriveren er vaak groepen mensen die voordringen en het zou me bij deze speciale editie niets verbazen als het vechten wordt. Of nog erger.

    Origineel geplaatst door UtregCity
    Dan kan ik je geruststellen. Apple zorgt altijd voor goede beveiliging. En je bent met meerderen én ‘t is altijd heel gezellig. Heb er 3x gestaan. Moet je een keer meegemaakt hebben, toch? 😎

    Gaat voor mij de eerste keer worden, ben benieuwd. Heb alleen geen idee hoe laat ik daar nu moet gaan staan. Denk dat ik 04:00 ga aanhouden.

  76. @Jeffrey: Heb hetzelfde!
    Denk dat ik 12 uur ga.

    Welke store ga je?

  77. Origineel geplaatst door Flatiner
    @Jeffrey: Heb hetzelfde!

    Denk dat ik 12 uur ga.

    Welke store ga je?

    A’dam, ik denk dat ik misschien dan ook 00:00 ga.

  78. Origineel geplaatst door Flatiner
    @Jeffrey: Heb hetzelfde!
    Denk dat ik 12 uur ga.
    Welke store ga je?

    Origineel geplaatst door Jeffrey
    A’dam, ik denk dat ik misschien dan ook 00:00 ga.

    Veel plezier! Wil het ook nog eens meemaken, een nachtje doorhalen daar. Lijkt mij wel wat. Maar het slechte weer, de kou, of te laat daar aankomen weerhield mij er steeds van. Gelukkig mag ik hem de 3e ophalen dus hoop nog iets van de beleving mee te kunnen maken.

  79. @Jeffrey: Denk dat ik ook rond die tijd ga, misschien 10 uur..
    Acht de kans klein, maar is het proberen waard.

  80. Hoe lang zou het duren voordat je hem eenmaal hebt, als je in de rij hebt gestaan? Vind het prima om een nachtje door te halen, maar dan moet ik uiterlijk 09:00 alweer door naar mijn werk. Misschien een beetje krap.

  81. @EL Patron: Ik ontvang vrijdag 3 nov. een spacegrey iPhone x 256 GB.
    Ik was er om 9:05 uur doorheen, hele bestelling compleet en betaald.

  82. Het nadeel van de wijze waarop providers werken door geen exacte levertijd op te geven is dat je ze gaat bellen. Ik belde vandaag Vodafone omdat er op mijn orderbevestiging voor de X geen levertermijn staat. (Ik heb op vrijdag 27-10 voor 9:30 besteld.) Via hun site (status opvragen) kreeg ik geen duidelijkheid. Op het forum werd ik weer verwezen naar de pagina Status Opvragen en zo draaide ik in een kringetje rond. Toen ik belde kreeg ik te horen dat ik wel heel vroeg belde en dat mijn pre-order in back-order staat. Dan weet je dus nog niks.
    Volgens de Vodafonemedewerker krijgen ze zelf morgen de telefoon pas binnen en beginnen dan met versturen. Zet dat gewoon op je forum en op je site, dan bellen er een stuk minder mensen.

  83. Belsimpel op 30-10 besteld zilver 256gb en maandag wordt ie al geleverd. 😃

  84. Hier op 27 oktober voor half 10 besteld en betaald in de Apple Store te Amsterdam maar nog steeds geen reactie!! Terwijl er mensen waren die hem op 3 november gewoon konden ophalen! Vreemde situatie!

  85. Ik kreeg pas om 9:07 contact met de Apple store, afgelopen vrijdag had ik de iPhone X dus nog niet. De levering zou plaatsvinden tussen 20 en 27 november. Dat was voor het eerst, vanaf de iPhone 1 die ik in Amerika heb gekocht, heb ik elk jaar de nieuwe iPhone op de eerste dag in huis gehad. Ik had vreselijk de pest hierover in en heb het weekend elke dag om 6:00 uur getracht via Brussel een iPhone te bemachtigen. Niet gelukt!
    Gisteravond zag ik echter tot m’n grote verbazing dat ik een iPhone kon bestellen en die vandaag (8-11) in Amsterdam kan afhalen. Vanmiddag reis ik dan ook af naar onze hoofdstad en heb, weliswaar met enige vertraging, toch nog voor het eind van de maand de iPhone X in m’n bezit.

  86. @Ingrid: Wat top Ingrid! Ik zit ook te wachten, ga jou techniek ook maar proberen ;-)! Rond hoe laat keek jij op de site?

  87. Verzending wordt voorbereid , zal het dan toch voor 20-27 worden?

  88. @Henk: en verzonden

  89. Origineel geplaatst door Henk
    @Henk: en verzonden

    15 nov levering

  90. @Henk: Zo zo, dat is mooi! Wanneer krijg je hem? Ik neem aan dat je bij Apple hebt besteld? Ik zie bij meerdere personen dat de status gewijzigd is, maar die van mij blijft maar staan op ;’Bestelling in behandeling’. Ik begin mijn hoop nu wel te verliezen

  91. @Jay: 15 november via UPS staat nu

  92. Bij mij ook wijziging en nu staat levertijd op 23 November (bij mij weer via DHL Express) en als status verzonden. 13 dagen onderweg is wel lang lijkt me of zouden ze alvast het administratief klaar hebben staan voor als de grote bulk straks (1-2 dagen voor uitleveren) binnen komt?

  93. @Roel: dat staat in de mail 23e maar als je doorklikt zie je een andere datum, in mijn geval 15e

  94. @Henk: Dat zou mooi zijn, voor nu zie ik alleen dit: Status Bestelling verzonden 10 november 2017
    Gesch. levering 23 november 2017 wellicht dat dit na 24 uur wordt bijgewerkt…..we wachten rustig af 😉

  95. @Roel: @Henk: In de mail staat inderdaad een leveringsdatum genoemd, maar wanneer je naar je bestellingsoverzicht gaat op Apple.nl zie je een ander datum. In mijn geval staat er in de mail een leveringsdatum op 24 nov, maar op de bestelpagina van Apple en UPC, 16 nov.

  96. Mijn bestelling staat al sinds vrijdag op ‘verzending wordt voorbereid’… Duurt lang haha

  97. De mijne is verzonden en komt donderdag de 16de. Was eerst verzenden tussen 20-27 november. Toch een week eerder dus👍👌

  98. vandaag wordt hij dan eindelijk bezorgd . Ik heb collega’s die via Coolblue veel later hebbeb besteld en reeds al aantal dagen een telefoon hebben. Was ook zo met iPhone 7. Volgende keer wacht ik ook gewoon paar dagen en bestel dan via een andere weg dan via Apple

  99. Bij mij aanstaande vrijdag de levering! Een week eerder dan de planning was!

  100. Ik heb mijn space grey X 64g besteld met abonnement bij Belsimpel. Toestel was (en is) gewoon op voorraad.
    De handige truc is dat mijne een model voor UK is en dat belsimpel er dus een originele NL stekker bij doet. Met 3 dagen dus in huis door weekend en levertijd nu is 1 dag bij Belsimpel.

  101. Bij mij zou hij tussen 20-27 november geleverd worden. Heb hem vandaag al binnen. Lekker hoor!

  102. Mijn iPhone X is verzonden op 13 nov ,verwachtte levering door DHL 24 nov ,snap er niets van een zending 11 dagen onderweg

  103. Mijn stond gepland voor 20-27 nov maar komt morgen al met UPS. Vriend van mij heeft hem op het zelfde moment besteld en krijgt hem via DHL. Maar die schijnt onderweg te zijn maar krijgt hem ook pas de 24ste geleverd. Zit ook 11 dagen tussen. Gebeld met apple en die gaf aan dat er iets mis was in de communicatie en ze konden hem niet vertellen wanneer het toestel wel komt.

  104. @Ruud: Hier hetzelfde!! Hopelijk gaat het wat sneller . . ..

  105. Off topic, maar waar ik me al jaren mateloos aan irriteer is het perspectief van de renders die Apple gebruikt. Kijk nu eens naar dat doosje, daar klopt geen fuck van. De korte zijden lopen parallel aan elkaar ipv naar elkaar toe richting een vanishing point (linksboven). En dat is bij heel veel product renders zo. Komt erg kneuterig over en het verbaast me dat niemand het daar ooit over heeft…

  106. Mijn was gepland voor levering 20-27 november maar gisteren avond al ontvangen met DHL Expres

  107. Origineel geplaatst door Ruud
    Mijn iPhone X is verzonden op 13 nov ,verwachtte levering door DHL 24 nov ,snap er niets van een zending 11 dagen onderweg

    Ja! mijn vriendje heeft dat ook , vreemd dat hij dan pas volgende week vrijdag geleverd gaat worden door DHL 🙁

  108. De wachttijden van Vodafone kloppen niet. Deze lijst is al twee weken niet bijgewerkt.
    Gister gebeld en het duurt nu 7 tot 9 weken.

  109. Mijne was gepland voor 22 november en gisteren ‘s ochtends ontvangen door DHL 👍🏻

  110. Origineel geplaatst door Artax
    Off topic, maar waar ik me al jaren mateloos aan irriteer is het perspectief van de renders die Apple gebruikt. Kijk nu eens naar dat doosje, daar klopt geen fuck van. De korte zijden lopen parallel aan elkaar ipv naar elkaar toe richting een vanishing point (linksboven). En dat is bij heel veel product renders zo. Komt erg kneuterig over en het verbaast me dat niemand het daar ooit over heeft…

    Misschien omdat de verticale lijnen altijd parallel aan elkaar lopen?
    De lengte verschilt wel, daar gaan ze de mist in.

  111. Ik zie allemaal berichten voorbij komen dat de toestellen al geleverd zijn óf een dezer dagen wordt bezorgd. Hebben jullie online via Apple besteld? En zo ja, wanneer?

  112. @Marjolijntju: bij mij was ook de planning 23 nov levering, maar hij wordt vanavond geleverd door DHL. wel gek dat toestel vrijdag al in Eindhoven was en vandaag -6 dagen later met express levering van DHL geleverd wordt

  113. @Joey: ja via Apple en zojuist eindelijk ontvangen 😋. Direct toen de site online was besteld 09:15 uiteindelijk gelukt

  114. Besteld op de 27e om 9:13. Levering eerst op 20-27. Vanmiddag met UPS hier afgeleverd. Beetje heisa om niks. Leuk toestel maar overhyped.

  115. 6 dagen geleden besteld bij KPN. Dit worden zware 4 weken. Iemand een gerust stellend woordje voor mij? Zit nu met een iphone 6: traag, batterij slecht, geluid slecht, scherm gebroken, traag traaaaag

    Trouwens bedankt iCulture voor de update Haha stelt mij toch weer een beetje gerust 😉

  116. Na dit artikel gelezen te hebben gebeld met vodafone.
    Volgens hun klopt de info over een fout bij hun waardoor bestellingen geplaatst op 27 okt verschoven zijn naar 30 okt niet.

  117. Gisteren mijn X binnengekregen via DHL. Ga niet uit van hun T&T, want daar klopt niks van. Meer dan een week eerder in huis dan wat Apple zei.
    Wat een toestel joh. Geweldig.
    FaceID, helemaal top!!!!! En Snel.

  118. @Joey: hier 27 oktober om 9:15 uur besteld.
    Levering zou plaats vinden tussen 20 en 27 november! Wordt nu aanstaande vrijdag 17 november geleverd door UPS!👍😉

  119. @Patrik: fijn om te horen maar jammer dat de T&T niet werkt want zo weet je niet wanneer ze komen! Werk zo maar even verzetten is ook niet mogelijk!

  120. Op 27 oktober om 08:58 bij MediaMarkt de iPhone X besteld en gewoon op 3 november opgehaald in Den Bosch. Geen enkel probleem dus. Heb zelfs nog een bestelling openstaan voor de iPhone X bij MediaMarkt. Ook deze is van 27 oktober maar nog niet geleverd.

  121. Origineel geplaatst door William
    @Patrik: fijn om te horen maar jammer dat de T&T niet werkt want zo weet je niet wanneer ze komen! Werk zo maar even verzetten is ook niet mogelijk!

    DHL gaat van Eindhoven naar Amsterdam (duurde ong 5dagen) en vanuit Amsterdam is hij in 2 dagen thuis. Zo was het bij mij.

    Tip bij DHL, meld je aan voor mail/SMS bij verandering status.
    Krijg je dag van te voren bericht dat hij onderweg is.
    Hopelijk jullie wat verder geholpen. 😃

  122. @Patrik: ok. Dat is een helder in kijkje! Ja al sinds maandag aangemeld voor status wijziging! Dus als je afgelopen maandag verzendbevestiging per email van Apple hebt gekregen en bij DHL eea ziet dan komt hij pas volgende week! 😫 uitgaande van je proces beschrijving!

  123. Bij mij hetzelfde geval als bij velen. Staat al sinds maandag bij DHL: “Shipment info received” (Eindhoven). Voorlopig weinig beweging in. Bij een maat van mij die tegelijk heeft besteld wordt hij morgen geleverd via UPS. Beide bestellingen via Online Apple Store. Vage bedoeling…

  124. Meestal wordt om 6:00 uur ’s ochtends bekend hoeveel toestellen er voor die dag in de verkoop gaan.

    Waar dan??

  125. @Daan: Handige site is: http://i.whos.nl
    Vriend heeft vanmorgen 06:00 besteld, en kan hem straks ophalen in amsterdam

  126. @Boekel: Dat zegt ie toch ook, de korte zijden van het doosje richting linksboven. Hij heeft het niet over verticale lijnen. Die BTW ook altijd een vluchtpunt hebben maar uiterst subtiel omdat deze niet op ooghoogte valt en slechts zichtbaar is zoals bij bv gebouwen

  127. Origineel geplaatst door Bastiaan
    Besteld op de 27e om 9:13. Levering eerst op 20-27. Vanmiddag met UPS hier afgeleverd. Beetje heisa om niks. Leuk toestel maar overhyped.

    Zo hee. En daar kom je dan 1250 euro later pas achter…. 🤔🤣

  128. @ACTA Est fabula: €1329,- kostte de mijne. Leuk ding, geld is het probleem niet, lange wachten wel. Dat is overhyped.

  129. Ik heb hem ook besteld bij apple.nl op 27 okt. 08.58 erachter gezeten.. 21.21 uiteindelijk betaald etc.

    Levering 20-27 nov.

    Maar als het goed is krijg ik hem morgen van UPS!

    Zal relax zijn!

    Ps.

    Naar aanleiding van de berichten boven, heb ik het idee als je bij de 2de lichting zit (20-27 nov.) je iphone of gister, vandaag of morgen in huis komt!🙌🏾

  130. Origineel geplaatst door Maurice
    Bij mij hetzelfde geval als bij velen. Staat al sinds maandag bij DHL: “Shipment info received” (Eindhoven). Voorlopig weinig beweging in. Bij een maat van mij die tegelijk heeft besteld wordt hij morgen geleverd via UPS. Beide bestellingen via Online Apple Store. Vage bedoeling…

    Er komt beweging in de pakketjes bij dhl @Maurice

  131. @Chris: Ja die van mij ligt al sinds gistermiddag in Amsterdam. Apple moet hier een vinger in de pap hebben. Normaal is DHL Express super snel, in 1 dag door heel de eu. Snap niet waarom het nu zo langzaam gaat

  132. Vandaag 64GB zilver besteld bij Belsimpel
    Morgen wordt hij geleverd 🙂

  133. Ik heb mijn iPhone X vanmorgen binnen gekregen. Dus denk dat dit weekend de meeste zullen binnenkomen voor de mensen in de levertijd 20-27 november

  134. Toch geleverd vandaag!

  135. Benieuwd naar de leveringen van BelSimpel. Worden ze allemaal uitgeleverd met UK stekkers?

  136. KPN levertijden bijgewerkt naar 3 weken. Ben benieuwd of ze het waar kunnen maken..

  137. 27 oktober besteld bij Vodafone. Gek genoeg staat mijn besteldatum op 28 oktober, wat volgens de verwachte levertijd betekend dat het 3-5 week gaat duren. Ik hoop toch dat ik hem deze week ga krijgen wat de verwachte levertijd is bij bestelling op 27 oktober. Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?

  138. Origineel geplaatst door Ruben
    27 oktober besteld bij Vodafone. Gek genoeg staat mijn besteldatum op 28 oktober, wat volgens de verwachte levertijd betekend dat het 3-5 week gaat duren. Ik hoop toch dat ik hem deze week ga krijgen wat de verwachte levertijd is bij bestelling op 27 oktober. Zijn er meer mensen met hetzelfde probleem?

    Precies hetzelfde probleem. Er is een storing geweest bij Vodafone waardoor per ongeluk de bestellingen van 27 oktober geannuleerd zijn en in de dagen erna opnieuw geplaatst.

    Ik hen op 27 oktober om 9.15 besteld en belde de helpdesk waar m’n iPhone 10 bleef. Er werd doodleuk meegedeeld dat m’n bestelling door een foutje op 30 oktober staat en dus bij de groep van na 27 oktober hoort en dat de levertijd dus 3-5 weken vanaf 3 november is..

    Ontzettend frustrerend en ongelofelijk dat ze er niets pro-actief over communiceren. Heb een officiële klacht ingediend bij Vodafone, maar mocht niets baten.


  139. Origineel geplaatst door Bob
    KPN levertijden bijgewerkt naar 3 weken. Ben benieuwd of ze het waar kunnen maken..

    Ik heb mijn iPhone 2 weken geleden bij KPN besteld. Toen stond de levertijd op 3 weken. In die twee weken is de levertijd meerdere malen aangepast van 3 naar 4 weken, en weet terug.

    Ik heb er niet echt vertrouwen in dat mijn iPhone volgende week wordt geleverd. Ik doe wel even een berichtje als hij toch wordt geleverd 😄

  140. @APlasmeijer: Top! Hoop snel op een berichtje 👍🏻

  141. Origineel geplaatst door Justin
    @Daan: Handige site is: http://i.whos.nl
    Vriend heeft vanmorgen 06:00 besteld, en kan hem straks ophalen in amsterdam

    Klopt niet. Heb het ook geprobeerd maar elke keer lege voorraad en stiekem in de winkel zelf wel voorraad.

    @Zeb: @Justin: nee man klopt helemaal niets van

  142. Op 4 november besteld bij apple. Stond de hele tijd op 1-8 dec., maar nu net is hij veranderd naar 24 nov!

  143. @Sven: Maandagavond rond 21.30 uur besteld, Dinsdagmorgen 10.30 uur in huis. Inderdaad met Engelse stekker, echter er zat een originele Apple NL stekker bij ter vervanging. Prima service dus van BelSimpel.

  144. Ik heb de 64gb grey 7 nov besteld bij Apple. De afleverdatum staat nog steeds op 29nov-6 dec.

    Snelheidswinst heeft het dus nergens opgeleverd…

  145. Bij AMac gaat het echt ongelooflijk traag. Zit nog steeds op de levering na de pre-order te wachten. Filiaal in Bergen op Zoom heeft pas 4 toestellen uitgeleverd en de 64gb Spacegrey hebben ze nog nooit binnengekregen…

  146. 6 tot 8 weken levertijd!

  147. @Niels: exact het zelfde probleem bij mij maar dan in Den Haag. krijg al 1,5 week te horen dat ik op nummer 1 sta in Den Haag. Tevens als je gaat bellen met Amac sta je altijd minimaal 12 min in de wachtrij

  148. Altijd tevreden geweest over Tele2, ook meteen met de preorder daar Mn abbo verlengt, met als resultaat nog steeds GEEN iPhone. Dat ik daar ben ingetrapt, kan helaas niet meer annuleren, bij belsimpel krijgt de een na de ander zn iPhone… En dan zetten ze op de site 2 weken levertijd, schande…

  149. 3 november besteld bij Apple Store. IPhone X 64GB sg is nu in Seoul. Wordt maandag afgeleverd.

  150. De Lifeproof case heb ik al, nu de Phone nog 🤣

  151. Met apple gebeld om 10.00 vandaag. Ze hadden een aantal X 64gb modellen binne gehad. Daarheen gegaan als de donder en het was al inmiddels verkocht. Amsterdam apple store.

    Haarlem gebeld en die vertelden dat geen enkele apple store de x geleverd heeft gekregen na de release datum.

    Ik snap er helemaal niks van meer.

  152. Op 27 oktober om 9:27 bevestiging van KPN gehad en nog steeds geen iPhone X.

    Waanzin. Nooit meer bij KPN bestellen. Als je informeert krijg je geen antwoord. Slechte service. Schuiven alles af op Apple.

  153. Marktplaats, 1 uurtje levertijd.

  154. @Ger: waar heb je die info vandaan? Ik heb ook op 3 november besteld, DHL info blijft staan op informatie ontvangen (sinds woensdagmorgen)

  155. @Ger: 2 November besteld en zou in eerste instantie a.s maandag geleverd worden. Levering is inmiddels verschoven naar 5 december.

  156. De iPhone X besteld en al betaald met iDeal bij gsmwijzer.nl omdat er op jullie site én idd op die van gsmwijzer.nl staat dat ze op voorraad hebben. Uiteraard NIET het geval. Wat een waardeloze vals informerende boel daar. Na contact gewoon keihard zeggen dat ze NOG geen voorraad hebben en deze volgende week verwachten.
    Dus… we zijn gewaarschuwd.

  157. Origineel geplaatst door Patrik
    Gisteren mijn X binnengekregen via DHL. Ga niet uit van hun T&T, want daar klopt niks van. Meer dan een week eerder in huis dan wat Apple zei.
    Wat een toestel joh. Geweldig.
    FaceID, helemaal top!!!!! En Snel.

    Ja het is zeker top telefoon en ik snap heel goed dat de iPhone x geweldig is ik wou hem ook kopen alleen ik moet nog even sparen

  158. Inmiddels opnieuw bericht gehad van Vodafone. Ik krijg komende 2 jaar 5€ pm korting op m’n abonnement ter compensatie. Nog niet duidelijk wanneer m’n iPhone X nu komt.

  159. Zojuist mijn verlenging bij KPN geannuleerd en bij belsimpel.nl weer verlengd. Toestel wordt morgen geleverd 😃!

  160. Ik heb zelfs de X op 3 november besteld bij KPN, nadat ik hem eerst in de winkel ben gaan bekijken. Na bijna vier weken nog geen vooruitgang in de bestelling en had ook niet het idee dat dit op korte termijn ging veranderen. Vanmiddag mijn bestelling geannuleerd en daarna bij Belsimpel hetzelfde KPN abonnement besteld. Morgen de X in huis, kan niet wachten!

  161. Vanmiddag besteld bij Coolblue en met 5,- euro verzendkosten dezelfde avond nog geleverd 👌🏻

  162. 7 nov besteld bij Apple en nog niets ontvangen…

  163. Ik heb hem 1 nov. besteld bij KPN omdat ik toen mocht verlengen. Net een mailtje gekregen dat hij morgen (1 dec.) bezorgd wordt incl. track&trace. Heeft dus precies een maand geduurd.

  164. @Paul: leuk verhaaltje van vodafone.. als je de reclame op tv hebt gezien krijgt iedereen die €5😂

  165. @Paul: Ja hier ook exact hetzelfde… daarna niets meer vernomen van Vodafone… het is triest gesteld… we houden goede moed, we zitten immers in de 5e week.(zie levertijden Vodafone 3-5weken) Of heb jij inmiddels al wel een X?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.