Reacties voor: iPhone X klachten: krakende luidspreker, groene lijn en meer

Apple gaat in een software-update zorgen dat de iPhone X bij winterse temperaturen sneller reageert. Gebruikers melden nu bij snelle overgang naar kou dat het scherm een paar seconden 'bevriest'.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Je kunt je iPhone X dan wel ontgrendelen met face-id, maar om het scherm omhoog te schuiven zul je alsnog je handschoenen uit moeten doen…

  2. Aaaah, dat verklaart het, had er zelf ook een paar keer last van.

  3. Een iphone kan het dus ook koud hebben😄

  4. Als het scherm tijdelijk bevriest wil Apple ons vertellen dat het koud is buiten. 😉

  5. @Marianne: je kan tegenwoordig van die mooie ‘touchhandschoentjes’ kopen. Kosten geen drol bij de action ofzo. Zijn de vingertoppen van een ander soort stof waardoor je gewoon kan typen:)

  6. Sjonge jonge jonge wat een onzin van Apple… zo’n duur apparaat en na het OLED inbrand verhaal nu dit…
    Wat voor nieuws krijgen we volgende week?

    Nee ik heb geen iPhone X want ik vis telkens achter het net.. moet het doen met een 7 plus 😊
    Maar als ik dit weer lees begin ik echt te twijfelen of het de vele EUR wel waard is…

  7. @Dani: Voor jou blijkbaar niet. Als ik jou was zou ik hem ook zeker niet halen, want de negativiteit straalt er vanaf. Waarom kunnen mensen toch altijd zo zeuren en klagen? Als je tevreden bent met je 7, wat zeker prima is, laat het daar dan lekker bij en laat de anderen die wél kunnen genieten van een X gewoon in hun waarde.

  8. @Dani: Verkeerde been uit bed? Apple lost zaken tenminste op!

  9. Ik heb het inderdaad ook gemerkt. Eergisteren avond ging ik met de hond wandelen. Dan zet ik altijd wat muziek op. Maar het ingeven van titels in het zoekveld in Apple Music ging niet vlot. Letters werden overgeslaan en het haperde. Dacht al dat het lag aan het feit dat de AirPods gekoppeld waren ofzo. Niks dramatisch, maar blij om te horen dat het opgelost wordt!

  10. Origineel geplaatst door Maikel
    @Dani: Verkeerde been uit bed? Apple lost zaken tenminste op!

    Nee hoor

  11. Origineel geplaatst door Richard
    @Dani: Voor jou blijkbaar niet. Als ik jou was zou ik hem ook zeker niet halen, want de negativiteit straalt er vanaf. Waarom kunnen mensen toch altijd zo zeuren en klagen? Als je tevreden bent met je 7, wat zeker prima is, laat het daar dan lekker bij en laat de anderen die wél kunnen genieten van een X gewoon in hun waarde.

    Prima

  12. @Richard: De negativiteit straalt er vanaf? Sorry, maar dit is toch ronduit belachelijk? True tone werkt **** (veel te geel) Face ID is leuk, maar in gebruik nauwelijks een vooruitgang te noemen. En nu kan het ding niet tegen een beetje kou. Zit je dan met je goeie gedrag en een toestel van € 1100,00 (laag uitgedrukt nog).

  13. Sorry maar ik heb het toestel gezien en het is een prachtig apparaat.

    Ik weet nog dat iedereen klaagde over de eerste iPhone da er te langzaam mobiel internet op zat en zo is het elk jaar weer het geval dat mensen klagen. Als je het toestel niet wil hoef je het niet aan iedereen te laten weten hoor…😉

  14. Origineel geplaatst door Dani
    Sjonge jonge jonge wat een onzin van Apple… zo’n duur apparaat en na het OLED inbrand verhaal nu dit…
    Wat voor nieuws krijgen we volgende week?
    Nee ik heb geen iPhone X want ik vis telkens achter het net.. moet het doen met een 7 plus 😊
    Maar als ik dit weer lees begin ik echt te twijfelen of het de vele EUR wel waard is…

    Je moet je afvragen:
    – Een op de hoeveel gebeurt dit?
    – Heb jij ook dezelfde omstandigheden als de mensen die dit hebben?

    Ik denk dat het zo weinig voorkomt dat je als consument hier geen zorgen om hoeft te maken. Als jij je hierover al op kan winden, weet ik niet hoe je dit volhoudt met grote mensen problemen 😂

  15. @Bram1: Jij hebt dus een X neem ik aan?

  16. Whats next? We hebben nu: klikkende schermhoekjes, groene verticale strepen, rode tint, niet uniform, face id welke niet werkt in donkere ruimtes op feesten/kroeg, toestel reageert niet beneden 7graden…en het inbrand probleem (zeker voor de navigeerders) Gister in MM de eerste inbrandsporen gezien in het scherm, notities app pictogram. Vraag me af hoe dit gaat in de applestores waar ze continue volluit branden, switchen ze de toestellen om de 2 weken? Of elke week een inburn check 😉 Verders mooi toestel.

  17. Origineel geplaatst door Rick
    Whats next? We hebben nu: klikkende schermhoekjes, groene verticale strepen, rode tint, niet uniform, face id welke niet werkt in donkere ruimtes op feesten/kroeg, toestel reageert niet beneden 7graden…en het inbrand probleem (zeker voor de navigeerders) Gister in MM de eerste inbrandsporen gezien in het scherm, notities app pictogram. Vraag me af hoe dit gaat in de applestores waar ze continue volluit branden, switchen ze de toestellen om de 2 weken? Of elke week een inburn check 😉 Verders mooi toestel.

    Over dat inbranden dat kan ik me voorstellen als je je iPhone uren achtereen aan heb staan met een bv een onbewogen foto of zo iets, hebt je dat bij tv’s ook niet.. en waarom zo je dat laten gebeuren. Als je je iPhone als klok wilt gebruiken en de hele nacht aan wilt hebben voor de tijd dan kan je die klok app zo instellen dat die klok om de paar minuten van plaats verplaatst.
    Zo ook met navigatie, als je een navigatie op een iPhone gebruikt dan veranderd het navigatie beeld toch ook constant terwijl je rijd ..
    Maar oké met elke nieuwe iPhone is er wel iets te verzinnen.
    Ik ben super blij met mijn iPhone X zilver! fijne dag nog : )

  18. Dat ze ook even de batterij percentage terug invoeren, en dan het batterij symbool weg dus alleen de percentages

  19. Kijk zie je maar weer het nieuwste van het nieuwste nemen is nergens voor nodig, zeker niet om bij de 1ste reeks toestellen te zitten.
    Deze toestellen zijn in een hoge productie heel snel gemaakt voor de release, zag je vorig jaar ook schermen los raakte ofzo.
    Gewoon half jaartje ongeveer wachten en je heb vaak een beter toestel.

  20. Ik heb tot nu toe geen van de benoemde problemen ondervonden en ben zeer tevreden. Wel even de Reddit post (met YouTube link) erbij gepakt waar naar gelinkt wordt. Heb ik dus tóch last van een krakende speaker, ook niet alleen in de bovenste, maar ook in de onderste speaker. Mij lijkt het eerlijk gezegd een hardware probleem, wat softwarematig te verhelpen is door het output volume terug te schroeven, wat natuurlijk niet een echte fix is.
    Edit: toch maar even heel kritisch naar de telefoon gekeken en nog wat ontdekt, wanneer ik de telefoon bij de vier hoeken pak en m zachtjes begin te “twisten” kraakt mijn telefoon, lijkt bij de cameralens vandaan te komen. Al met al niks heel bijzonders, maar wel iets wat ik in de gaten blijf houden.

  21. Ik verwacht er deze week ook eentje…. Maar (zoals al eerder gezegd) heb ik er helemaal geen goed gevoel over. Ik heb nog nooit zoveel slechte verhalen/ervaringen gelezen over een iPhone. En dit is ook nog eens de duurste ooit!

    Ik heb trouwens twee Iphone X gezien met een ingebrand scherm. Waarschijnlijk ligt het aan het feit dat het showmodellen waren. Maar toch geeft het weinig vertrouwen voor de toekomst.

  22. Ik weet het nu zeker… ik wacht wel op een volgende versie.. want deze X heeft teveel kinderziektes! En dat voor zo’n absurd hoge prijs!!

    Apple Apple Apple…

  23. Ik heb geen enkel van de genoemde problemen. Ook laatste van de speaker niet. Toestel werkt als een zonnetje.

  24. Mag je helemaal zelf weten Dani! Niemand dwingt je!

    Overigens ben ik helemaal blij met mijn prachtige X!

  25. @Bram1: Fijn toch dat jij geen iPhone X hebt? of heb je geen iPhone X?
    Ik heb een iPhone X Zilver het enigste wat ik erg jammer vind dat mensen zo zeuren om niks ik bedoel vaak hebben ze niet eens zo’n mooi iPhone terwijl ze wel de mooie iPhone tot op het bot afkraken, was zoiets ook niet met de iPhone 6 of 7 die in je broek omboog.. tja het is eenmaal zo als je iPhone’s slecht behandeld gaan ze stuk. ik ben heel lief voor mijn X en de X voor mij : )

  26. Ik lees heel veel opmerkingen in de trend van “zeuren om niks”, “jaloers”etc. Natuurlijk zijn er mierenn**k*rs. Die heb je overal…gewoon niet op in gaan.

    Maar de mate waarin zowel de klachten over de laatste iOs als de iPhone X verschijnen, geeft mijn inziens toch wel iets aan.

  27. Hier ook een vooralsnog probleemloze X. En in mijn omgeving ook nog niemand met 1 van de genoemde problemen. De gebruikelijke (terecht!) klagende minderheid denk ik.

  28. Amehoela..systeemfout Vodafone!! Het is gewoon vooropgezet spel. 27 okt. 09:06u besteld, dat erna gebeld om contract door te nemen, in de middag een sms dat de X in wk 44 bezorgd gaat worden en een dag later idd die melding dat het een ‘fout’ was en er een nieuwe bezorgdatum komt. Dagenlang hoor je niks meer alsof het de normaalste zaak vd wereld is. Dan bel je met Vodafone en ze doen er totaal niets aan, zeggen alleen dat er iets fout is gegaan waardoor de order pas 1nov. is ingegaan en sturen je chocola als goedmakertje. Nu inmiddels ruim een week verder en 13 nov., en wat denk je… NO IPHONE X … NO CHOCOLA..!! Het is triest gesteld met Vodafone! 😢

  29. Als je schermopname start en vervolgens een filmpje start dan neemt hij niet altijd met geluid op (staat wel aan bij de instelling voor schemopname). Maar weet niet of dit probleem iPhone X gerelateerd is.
    Meerdere dit probleem?

  30. Heb tijdens het bellen mijn telefoon op handsfree gezet en kon toen het volume niet regelen.
    Moest hem van handsfree afhalen om het volume aan te passen en vervolgens weer op handsfree om dan een zachter of harder geluid te hebben. In mijn geval moest het geluid zachter worden gezet.
    Iemand nog meer hier last van gehad? Heb met Apple gebeld en geven mij aan om hiermee naar een service center te gaan omdat zijn niet weten wat dit kan zijn.
    Hebben een analyse uitgevoerd terwijl ik een medewerker van Apple aan de lijn had maar hij kon niets uitlezen.

  31. Voor wie twijfelt:
    – Ik had een 6s, die was 2 jaar oud en redelijk aan vervanging toe, zeker de batterij!
    – Dus had ik besloten om voor een nieuwe Iphone te gaan en de X te kiezen.

    Super veel spijt heb ik nu! Had ik maar voor een 8 of nieuwe batterij gekozen!!

    – zwarte balk boven super irritant en batterij-percentage is niet meer te lezen
    – App van bijv KPN doet het niet meer, ik kan dus geen opnames meer terugkijken
    – Hij loopt regelmatig vast en gooit mij weer naar het beginscherm
    – Ik mis toch serieus in sommige gevallen een home-knop
    – Wanneer hij in stand-by staat en het scherm is gedraaid kan ik hem met het ontgrendelen niet meer naar de staande stand zetten!

    Zeker geen verbetering buiten de scherpe foto’s!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.