Reacties voor: Klein aantal iPhone X-gebruikers kan geen telefoontjes opnemen

Een klein aantal bezitters van de iPhone X kan geen telefoontjes opnemen, omdat het scherm niet oplicht. Apple is bezig met een onderzoek, maar heeft nog geen oorzaak of oplossing bekendgemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 26 reacties

  1. Ikzelf heb er ook soms last van… ik krijg dan een sms dat er iemand in mijn voicemail ingesproken heeft maar niemand dat er mij gebeld heeft 🤷🏼‍♂️

  2. Origineel geplaatst door Jamin
    Ikzelf heb er ook soms last van… ik krijg dan een sms dat er iemand in mijn voicemail ingesproken heeft maar niemand dat er mij gebeld heeft 🤷🏼‍♂️

    Heb je T-Mobile?

  3. Nergens last van op mijn X
    En heb t mobile

  4. Erg vaak last van, heel erg irritant want soms kan red je het echt niet om op te nemen, provider tmobile..

  5. Ik heb andere iPhone X gebruikers gevraagd, maar allemaal hebben ze net als ik geen last van deze ‘bug’. (geen van allen T-Mobile als dat al relevant is)

  6. Ik had gisteren last van het touchscreen, ik kon daardoor niet opnemen omdat het touchscreeen niet werkt.

  7. Mijn X doet het bijzonder goed. Ben er zeer tevreden over maar problemen op kleine schaal zijn natuurlijk altijd mogelijk. Hopelijk vinden ze vlug een oplossing .

  8. Heb een iPhone X op KPN netwerk en nergens last van. Is dit toestel of provider gerelateerd?

  9. Heb je tmobile en de iPhone X gekocht via tmobile. Dan kan je contact opnemen met klantenservice.
    Blijkt een bekend probleem te zijn.

  10. Ik heb hier ook af en toe last van, heel irritant dat je swiped om op te nemen en dat er niks gebeurt. Vodafone trouwens.

  11. Misschien heb ik daarom afgelopen week 2x een telefoon oproep gemist. Ik vond t al raar. Oplossing zal snel komen neem ik aan.
    Het is dan tevens de eerste keer dat ik een probleem heb wat in de media altijd breed uitgemeten word sinds mn Iphone 4(waar ik bv ook geen problemen met “antenne-gate” gehad heb)

  12. Herkenbaar. Soms ook het omgekeerde. Dan wil ik ophangen, en dan reageert het scherm niet. Super fijn als je niet iemands voicemail wilt inspreken en hij door blijft lopen…..🙈

  13. Toevallig vandaag voor het eerst het probleem ervaren!
    Ik zit bij Vodafone.

  14. Vandaar dus dat ik inderdaad soms gesprekken mis. (KPN) terwijl hij recht voor mn neus ligt op mijn bureau Overigens is de trilfunctie ook heel zacht.

  15. Geen last van op mijn X.
    Ik heb de X nu 2 weken en heb vaak last van dat ik mijn scherm niet kan ontgrendelen omdat het scherm niet reageert op aanrakingen.

  16. Origineel geplaatst door Ranney
    Herkenbaar. Soms ook het omgekeerde. Dan wil ik ophangen, en dan reageert het scherm niet. Super fijn als je niet iemands voicemail wilt inspreken en hij door blijft lopen…..🙈

    Dan druk je 1x op de aan/uit knop en wordt de verbinding verbroken

  17. Vorige week mijn broertjes iphone x hersteld door deze eerst in DFU-mode te zetten en daarna terug te zetten naar iOS11.2.2. Daarna opnieuw te updaten (NIET via OTA) naar iOS11.2.5 door de x aan zijn MBP te hangen. Het probleem met het niet-reageren van het scherm was opgelost. Hij heeft nog wel af en toe problemen met de proximity sensor van zijn x. Wanneer je de iphone van je oor afhaald wordt het scherm niet geactiveerd.
    Ik heb ergens gelezen dat het genoemde probleem ook opgelost kan worden door de netwerkinstellingen opnieuw in te stellen. Ik heb zelf het vermoeden dat het een probleem is met de drivers van het touchscreen.

  18. Vanmorgen het probleem dat ik swipe om de telefoon op te nemen maar dan schuift hij weer terug. iPhone X met als provider KPN.

  19. Ze houden ‘m gewoon verkeerd vast. /s

  20. Hier reageert het scherm sinds kort soms niet als ik erop tik. Ook 10 sec vertraging dan. Lijkt enkel als mijn Airpods uit hun case zijn, zelfs niets aan het luisteren. Airpods in de case en geen probleem meer. Sinds vandaag pas.

  21. Helaas, heb ik ook sinds enkele dagen deze bug geconstateerd. De telefoon op willen nemen en een touchscreen dat niet werkt. Provider T-mobile.

  22. Ik heb er ook last van! Ik heb een iPhone X en T-Mobile als provider, mocht dat relevant zijn. Bij mij is het ook nog zo dat mijn scherm niet op licht als ik wil ophangen en dus de telefoon van mijn oor haal.

  23. Nergens last van top toestel! Mensen die klagen dat zijn Samsung typjes!

  24. Bij mij gisteren een dood scherm, alsof accu leeg was. Oplader erin werkte niet. Uiteindelijk totale reset (dus via volumekoppen hoog en laag, gevolgd door 10 seconden aan-uit knop).

  25. Origineel geplaatst door Jamin
    Ikzelf heb er ook soms last van… ik krijg dan een sms dat er iemand in mijn voicemail ingesproken heeft maar niemand dat er mij gebeld heeft 🤷🏼‍♂️

    Origineel geplaatst door G.B.
    Heb je T-Mobile?

    Neen Telenet (België)

  26. @Jamin: Dat is het probleem dat het bereik niet voldoende is waardoor de gsm bij een inkomende call niet snel genoeg van 4G naar 2G of 3G kan schakelen waardoor de call gemist wordt. Gsm op 3G of 2G zetten lost dat op bij slecht bereik. Bellen op 4G lukt nog niet bij Telenet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.