Reacties voor: iPhone X in het wild gespot met nieuwe dynamische wallpaper [video]

Er duiken steeds meer foto's op van de iPhone X in het wild. Apple-medewerkers en anderen laten hun testexemplaren zien op foto's en in video's.

Reacties: 11 reacties

  1. Hmm.. moet eerlijk zeggen dat ik het geen mooi toestel vind, ziet er echt heel erg plastic uit. Zal vast anders zijn als je hem in het echt ziet!

  2. Origineel geplaatst door Clifford
    Hmm.. moet eerlijk zeggen dat ik het geen mooi toestel vind, ziet er echt heel erg plastic uit. Zal vast anders zijn als je hem in het echt ziet!

    Ik dacht precies hetzelfde. Op plaatjes zag de iPhone X er fantastisch uit. Nu ziet het er bijna uit als een goedkoop plastic telefoontje. Vooral het zwarte camera gedeelte in contrast met de witte achterkant oogt goedkoop.

  3. Het oogt allemaal vrij goedkoop en design is ook niet om over naar huis te schrijven.

  4. @Brian: @Joep: Ik probeer het even los van de prijs te bezien.
    Puur op basis van uitstraling / gebruikte materialen vind ik het beginnende logische evolutie (als je die woorden mag gebruiken, heeft J. Ive daar geen patent op…?) zoals ik die al veel eerder verwacht had qua vormgeving met smallere stijlen.
    Alleen de randen vind ik niet fraai. Die hoeven van mij niet zoveel bling te hebben en ik had graag iets meer grip gehad (zoals de iPhone 4 en de 5)

    Dan de achterkant. Waarom nou toch glas ?
    Ik bedoel, dat is met afstand het meest breekbare aan bestaande iPhones en dat ga je dan herhalen.
    Zelfs als je het rustig op tafel legt, voelt dat al tricky aan (en hoeveel tafels zijn zelf al van glas, maar dan wel breekvrij…)
    En hoeveel rijen mensen staan er nu al in de AppleStores, wat steeds weer een (halve) dag kost. Of zijn ze daar juist op uit ?

    Er waren natuurlijk ook andere materialen mogelijk geweest, ze hebben zoveel patenten (carbon fiber lijkt zeer geschikt) Voorbeeldje
    Kortom: een evolutie qua vormgeving, maar qua gebruikte materialen een herhaling van zetten (incl. de minder geslaagde)

  5. Op de site van Lifeproof staat de case voor mij al afgebeeld, wacht geduldig af en zie dan wel wat m’n nieuwe Phone word.
    Ga toch echt eerst in een store kijken oid voor ik ‘m bestel

  6. Toch raar dat de meerderheid al aan het klagen is dat de iphone x er niet mooi uit ziet.
    Dus als ik dat geklaag hier zo lees, dan ga ik mijn iphone x snel hebben, want de meerderheid gaat hem dan blijkbaar toch niet kopen en dan gaan er in het begin al zeker geen tekorten zijn. 🙂🙂🙂🙂

  7. Jammer dat de prijs zo hoog ligt voor dit schitterende apparaat, maar ja als je ziet wat je allemaal mee kan.

  8. Origineel geplaatst door Marc
    Toch raar dat de meerderheid al aan het klagen is dat de iphone x er niet mooi uit ziet.
    Dus als ik dat geklaag hier zo lees, dan ga ik mijn iphone x snel hebben, want de meerderheid gaat hem dan blijkbaar toch niet kopen en dan gaan er in het begin al zeker geen tekorten zijn. 🙂🙂🙂🙂

    Ik snap je punt. Maar toch twijfel ik nog steeds of ik een 8 of een X neem. Even los van het grotere scherm en Face ID bij de X, heb ik het gevoel dat de prijs-kwaliteit garantie bij een 8 beter is. Maar tegelijkertijd vind ik het design van de X helemaal zo verkeerd niet en is het design van een 8 volgend jaar natuurlijk echt verouderd.

  9. Wat een gedrocht die iphone X

  10. Origineel geplaatst door Iemand
    Jammer dat de prijs zo hoog ligt voor dit schitterende apparaat, maar ja als je ziet wat je allemaal mee kan.

    Wat je er allemaal mee kan? Mjah. Voor 90% kan je datzelfde met een iPhone 6S of een 7. Draadloos opladen verandert mijn leven niet echt, en een groter scherm met een betere camera ook niet. Mooi toestel hoor, maar wat doe je er in praktijk, alledag, nu écht meer mee dan je iPhone 6S of 7? Zelfde iconen en apps, heeft ook al een steengoede camera, beveiliging met fingerprint werkt perfect. Het is maar net wat “allemaal” is, en hoeveel je van dat allemaal na een paar maanden nog doet. O wacht. Dan is de opvolger er al, een S versie. Zou wel leuk zijn besef ik me net, de iPhone XS. 🙂

  11. Zoals hier al vermeld. Dit toestel is een eerste aanzet tot veranderingen, vol met compromissen. De volgende versie zal veel zaken verbeteren. Misschien dan zelfs de touch id terug…. de galaxy s9 zal het eerste toestel zijn met touch is onder de oled. Is volgend jaar technisch haalbaar. Verbaast mij niks als Apple (hopelijk) meegaat. Was dit jaar nog niet mogelijk. De X is voor die hard fans. Evolutie van de X wordt interessant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.