Reacties voor: iPhone X was wereldwijd #1 bestverkochte smartphone tijdens feestdagen

Met 29 miljoen stuks is de iPhone X de bestverkochte smartphone tijdens het feestdagenkwartaal. Wereldwijd werden er meer van verkocht dan van de iPhone 8 en toestellen van andere merken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Ben blij met mijn iPhone X. Alleen iOS 11 laat nog wat steken achter qua vloeiendheid. iOS 12 kan niet snel genoeg komen om dit allemaal op te lossen.

  2. Blijf het altijd leuk vinden, analisten die in de Apple wereld een negatieve prognose afgeven worden met digitale pek en veren overladen. Analisten met positieve prognose “spreken de waarheid”. Apple geeft geen verkoopcijfers uitgesplitst naar model. (het gaat me hierbij niet specifiek om dit artikel)

  3. Ik heb hem ook aangeschaft in de feestperiode, wel met abbo. Ik vond hem eerst ook te duur, maar eens je er eentje hebt, raak je wel overtuigd dat dit echt wel een knap stukje techniek is. En je wil er zeker niet meer terug vanaf!

  4. Blijf het altijd leuk vinden, analisten die buiten de Apple wereld een positieve prognose afgeven worden met digitale pek en veren overladen. Analisten met negatieve prognose “spreken de waarheid”.

  5. Welke telefoons waren er nog meer op de markt gebracht in diezelfde periode?

    Beetje makkelijk een eerste plaats halen als en geen of geen gelijkwaardige andere telefoon gekanceerd is in dezelfde periode.

  6. @Joost: Waren alle andere merken/modellen dan uit de schappen tijdens de feestdagen? Beetje vreemde reactie geef je.

  7. Origineel geplaatst door Marco
    @Joost: Waren alle andere merken/modellen dan uit de schappen tijdens de feestdagen? Beetje vreemde reactie geef je.

    Helemaal geen vreemde reactie. Het is toch logisch dat bijv. een iPhone X met allerlei nieuwe snufjes bij de release populairder is dan een mobiel wat al een jaar in de schappen ligt?

  8. ik heb vandaag vernomen dat apple de productie van de iphone x gaat stoppen iemand enige info hierover?

  9. Nou ik vind het logisch dat Apple de 1e plek
    Hebben gehaald met het meest verkochte telefoon de iPhone x is wel echt een pronkstuk ik zal hem wel
    Willen hebben maat Apple maakt gewoon fantastische telefoons!

  10. Sorry maar ik dacht dat ze er veel meer hadden verkocht vind het eigelijk niet veel gezien hoeveel mensen er rond lopen op deze met een telefoon.

  11. De iPhone X vind ik persoonlijk een mooi smartphone, maar ik ben niet van plan om hem te kopen. Vind het zijn hoge vraagprijs niet waard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.