Reacties voor: iPhone wordt spyphone bij Nederlandse aanbieder

Spywebshop.nl levert een dienst waarbij je van een iPhone een spy-phone kunt laten maken. Je kunt dan sms-berichten bekijken, meeluisteren met gesprekken en de gps-locatie opvragen.
Lees het complete artikel โ†’ iPhone wordt spyphone bij Nederlandse aanbieder
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. Nou, dat klinkt erg betrouwbaar…

  2. Ik denk dat het illegaal is.

  3. Als je iemand niet vertrouwt, waarom ben je dan nog bij die persoon?

  4. Ik ga plots snappen waarom er ouders zijn die hun kind een iPhone kado doen… ๐Ÿ™‚

  5. @ib0w

    omdat je nieuwschierig ben? of het gevoel heb dat ze/hij liegt?
    je kan het ook makkelijk uitmaken en er later achterkomen dat het helemaal niet waar was.

  6. Ik denk dat bij het wisselen van een taal de springboard reset en dat het het daar eigenlijk in zit ๐Ÿ˜› (Weet het niet zeker) Ik zelf snap het spy gebeuren ook niet. Misschien om je baas te bespioneren en hem er later mee te chanteren? xD

  7. @Thomas11NL:

    Dan lijkt me dit toch niet helemaal de juiste manier om erachter te komen of iemand je bedriegt. De locatie van een persoon zegt namelijk niet direct dat iemand een spelletje met je speelt lijkt mij zo.

  8. Wat een onzin haha.

  9. Of je baas geef hem jou als mobiel van de zaak en kan je gangen na gaan… ๐Ÿ™

  10. Hoe moet dit werken zonder jailbreak?
    Denk dat er wel gehailbreaked wordt, maar je ziet t niet, geen cydia, geen overige sporen

  11. Voortaan als ik een iPhone krijg van iemand doe ik maar even de taal veranderen. Je weet natuurlijk nooit.

  12. Dit kan op de PC al veel langer door bijv. een usb Snoopstick enkele minuten aan te sluiten, op afstand kan dan internet gebruik worden gezien en welke websites bezocht zijn, t/m inhoud van chatsessies e.d. Dit wordt gebruikt door bedrijven en thuis om te zien of je kinderen wel veilig surfen. Je kunt het internet zelfs tijdelijk stopzetten. Telefoongesprekken afluisteren is illegaal, maar registreren van info over inkomende gesprekken e.d. is denk ik nog een grijs gebied. Iets anders wordt het natuurlijk als inhoud van emails en smsjes zichtbaar is, dat lijkt me illegaal. Ik neem aan dat het plaatsen van informatie over deze methoden door de iPC dan ook een goede waarschuwing moet zijn voor iedereen om een kado-iPhone te wissen en opnieuw firmware te installeren. Het waarschuwende karakter kan wat mij betreft in het artikel wat meer benadrukt worden.

  13. Heel leuk, maar als er een restore gedaan wordt zal waarschijnlijk alles ongedaan zijn. Buiten dat vind ik dit soort praktijken walgelijk.

  14. Lol…een HARD reset heb ik toch wel eens een keer toegepast dus ik ben spy free..:P..Beetje flauwekul om er zoveel geld voor neer te leggen als de kans groot is dat het ergens een keer teniet wordt gedaan door een simpele hard reset of als iemand met zijn nieuwe telefoon gaat klooie (gezien hij het nieuw kado krijgt) en ook een kijkje neemt bij de verschillende talen haha..

    Tja.. ze zien overal brood in tegenwoordig..^_^

  15. Niet netjes en ik vraag me af of iPhoneclub dit moet promoten. Waarschijnlijk is het zelfs illegaal.

  16. @Dick:

    Hoeveel Iphones heb je al gekregen?

  17. Prima toepassing.
    Normale mensen hebben niks te verbergen.
    Ondertussen worden er honderden miljoenen besteed aan de vervolging van witte boordencriminelen, Oostenrijkse kelderopa’s, Dutrouxen, Holleeders enz. enz.
    Allemaal aan de spyfone die gasten, dat maakt de samenleving alleen maar veiliger !!!

  18. Als je iemand niet vertrouwt, waarom ben je dan nog bij die persoon?

    Idd ik deel die mening ook. Wat een onzin.

  19. Tja, als ik een 16 jarige dochter heb en ik dr uit laat gaan vind ik het misschien wel fijn als ik weet of ze echt bij die discotheek is. Het is ter bescherming van je kind zeer practisch? Jijbalsbouderbhebt het in handen, als je je kind vertrouwt kun je het laten en niet checken, ligt dat anders dan kun je ingrijpen zodra je denkt dat er wat fout gaat. Als ik later kinderen heb laat ik dit misschien wel toepassen.

  20. Maar er zijn toch andere manieren om iemand te volgen.

  21. En dit is allemaal wettelijk toegestaan? Je zou bijvoorbeeld geen aanspraak kunnen doen op Stalking, privacy-wet, etc ?? Vaag

  22. Origineel geplaatst door SissyGurl
    Tja, als ik een 16 jarige dochter heb en ik dr uit laat gaan vind ik het misschien wel fijn als ik weet of ze echt bij die discotheek is. Het is ter bescherming van je kind zeer practisch? Jijbalsbouderbhebt het in handen, als je je kind vertrouwt kun je het laten en niet checken, ligt dat anders dan kun je ingrijpen zodra je denkt dat er wat fout gaat. Als ik later kinderen heb laat ik dit misschien wel toepassen.

    Als je denkt dat je dochter foute dingen uitspookt moet je even naar jezelf als ouder kijken… Het is toch te gek voor woorden dat je je eigen dochter moet traceren?

    Ik vindt het trouwens spijtig dat zo’n toepassingen bestaan. Eerlijkheid kan soms duur zijn…

  23. @Christophe F. Het was te verwachten dat er een opmerking als die van jou zou komen. Zo gaat het altijd in dit soort discussies. Laat iedereen in zijn waarde en denk niet dat jij de wijsheid in pacht hebt.

  24. @SissyGurl: zal je dochter fijn vinden als ze dr achter komt..

  25. Euh… Volgens mij kan dit met zo’n beetje alle toestellen al. Snap alleen de software niet, kan ook heel eenvoudig via hardware dmv chipruil.

    Ik weet wel dat het lezen van smsjes welke niet aan jou gezonden zijn strafbaar is zonder toestemming. Zelfde als email, briefgeheim!

  26. Het is Sten, niet Sven. Danku:)

  27. Lol, check de youtube link op die site waar je een uitzending van hart van nederland ziet, waarin Connie Breukhoven spwebshop inschakelt xD
    Ze zeiden niks over overtredingen of dergelijk, dus is het denk ik wel gwn legaal ๐Ÿ™‚
    De aankoop moet minimaal 15 euro zijn (0 euro gaat niet :p) en de verlenging kost 500 euro… wel heeeel raar :S
    Ook nog deze: `U levert ons een telefoon aan welke wij minimaal 1 dag in bezit moeten hebben`.
    Je krijgt dus eerst de software thuis die je moet installeren, waarna je de iphone naar spywebshop moet sturen voor 1 dag om het klusje af te maken.. ๐Ÿ˜ฎ

  28. Be benieuwd hoe ze het doen als je aankomt met de nieuwe 3GS’s (MC serie?). Daar is nog geen jailbreak voor. Of zouden ze toch iets anders gebruiken? ๐Ÿ™‚

  29. Oeps, ik was mijn iPhone wel even kwijt. Na een tijdje zoeken vond ik hem gewoon op mijn buro.

    *voert een harde reset uit*

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.