Reacties voor: iPhone werkt toch zonder verplicht abonnement

Het blijkt mogelijk om de iPhone te activeren, zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Door slim gegevens in te vullen kom je onder een duur contract uit, waarna je de iPhone kunt gebruiken als breedbeeld iPod met Wi-Fi.
Lees het complete artikel → iPhone werkt toch zonder verplicht abonnement
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Waneer ga je weer naar de US Gonny, Om er wat op te halen.
    Op die manier als luxe ipod, wil ik hem wel hebben.

  2. Met Andere Woorden, er komt geen prepaid iphone op de (nederlandse/europese)markt??

  3. Ik heb uit Amerikaanse bron vernomen dat, als je het contract opzegt, de iPhone door AT&T weer gelocked wordt. Wellicht dat het verwijderen van de SIM dat tegenhoudt, maar dan kun je er niet mee bellen.

    Voor de prepay versie geldt hetzelfde. Niet opwaarderen betekent zoveel als opzeggen en ook dan valt de iPhone weer terug in de gelockte positie.

    Bovendien moet je in beide gevallen ook beschikken over een Amerikaans Sofi- en credit card nummer. Als laatste wordt ook gesproken over het feit dat AT&T / Apple het IP-adres controleren. Geen Amerikaanse oorsprong betekent dat je ook geen activering van een iPhone kunt opstarten. Activeren vanuit Nederland wordt dus lastig.

    Ik ben zelf momenteel met een Amerikaans familielid bezig. Zij koopt een iPhone met prepay-kaart, activeert ‘m en stuurt het pakketje vervolgens per UPS koerier naar Nederland. Zij zorgt ook ervoor dat de prepay kaart elke maand opgewaardeerd wordt (verplicht in de VS) tot het moment dat de iPhone in Nederland uitkomt. Tegen die tijd ga ik proberen hem hier (opnieuw) te activeren. Daar heb ik een maand of 4 de tijd voor 😉
    In totaal kost deze iPhone mij dus 650+150+250=1050 dollar, inclusief koerierskosten en 5 maanden bel- en datategoed (dat wel snel op zal zijn iedere maand met de international roaming tarieven ;-)))

  4. Hoi Ron,

    Bovenstaande heb ik gedaan. Werkt als een trein. Echter is International Roaming niet beschikbaar voor pre-paid bellers. Helaas niet bellen dus!

  5. Geachte Heer/Mevrouw,

    Ik doe mee aan een TV programma.
    En ik moet voor zo min mogelijk geld een IPhone hebben.
    Kunt U dat voor mij regelen?
    Dat zou heel fijn zijn.
    alvast bedankt.
    Groet Simone van den Hurk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.