Reacties voor: iPhone-websites in Canada organiseren petitie

Een groep Canadese iPhone-websites is een petitie gestart, om Apple en mobiele operator Rogers duidelijk te maken dat de belangstelling voor de iPhone in Canada overweldigend is.
Lees het complete artikel → iPhone-websites in Canada organiseren petitie

Reacties: 4 reacties

  1. Rogers de enige mobiele aanbieder? Ook Bell heeft een landelijk dekkend mobiel netwerk in Canada hoor!

  2. Tijd voor een Nederlandse petitie?

  3. @M. de Leeuw: Je opmerking klopt niet. Rogers heeft het enige GSM-netwerk in Canada (zo staat het ook in het artikel). Het netwerk van Bell is gebaseerd op CDMA en dus niet geschikt voor de huidige iPhone:

    “Bell Mobility operates on a network protocol called CDMA, or Code Division Multiple Access. This is one of the oldest digital network types in use in North America. Though many providers have switched or are switching to GSM (Global System for Mobile), Bell Mobility is improving their network while maintaining their coverage areas which are superior at this point to GSM.”

  4. Mijn opmerking klopt dus wel! Bell heeft ook gewoon een landelijk dekkend MOBIEL netwerk. Dat de iPhone op hun (verouderde) netwerk niet zou werken wist ik echter niet.
    Ik bel ook altijd via Rogers als ik daar ben, maar dat is puur omdat al mijn vrienden en kennissen daar dat ook doen eigenlijk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.