Reacties voor: iPhone Wallet: een portemonnee met iPhone-opbergvak

De iPhone Wallet is een hoesje voor de iPhone, waarbij je je iPhone samen met pasjes en wat geld kunt opbergen. De iPhone Wallet is gemaakt van bruin of zwart leder, met een tussenstuk om iPhone en andere spullen te scheiden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 48 reacties

  1. Da’s lekker onhandig… Moet je elke keer je portemonnee tevoorschijn toveren als je wilt sms’en of wat dan ook. En mensen om je heen maar denken dat je een of andere kernt bent die de hele tijd z’n geld telt!

  2. Niet van leer, maar ik heb inderdaad al sinds jaar en dag een hoesje waarin ik naast mijn iPhone al mijn plastic opberg en bij me draag. Standaard geen contant geld, die tijd is volgens mij voorbij.

    Toevallig vandaag nog een nieuwe gekocht. Dezelfde als de vorige drie, maar weer eens tijd voor een opfrisser.

    http://cdn-store.tipb.com/images/product_images/accessories/additional_images/5337/large/3.jpg

  3. Wordt het een nog duurder grapje als je portomonee gerold wordt.

  4. Kan dat? Je iPhone bij je pas?

  5. Is dat niet meer dan dat je mobieltelefoon de magneetstrippen van de pasjes kapot maakt? Ik hou ze nog steeds gescheiden van elkaar.

  6. Geen muntgeld meenemen kan inderdaad. Maar probleem is dat je het vaak wel terugkrijgt als je met briefgeld betaald. En daar heb je dan geen plaats voor..

  7. Volgens mij gaan de magneetstrips van je pasjes eraan en werken ze niet meer.. Dacht ik, maar misschien is dan niet (meer) zo?

  8. Lelijk ding ook nog eens.

  9. @lex Het ‘Nieuwe Pinnen’ gebruikt geen magneetstripjes meer, maar inderdaad, soms worden ze nog wel gebruikt.

  10. Origineel geplaatst door Melvin
    Niet van leer, maar ik heb inderdaad al sinds jaar en dag een hoesje waarin ik naast mijn iPhone al mijn plastic opberg en bij me draag. Standaard geen contant geld, die tijd is volgens mij voorbij.Toevallig vandaag nog een nieuwe gekocht. Dezelfde als de vorige drie, maar weer eens tijd voor een opfrisser.http://cdn-store.tipb.com/images/product_images/accessories/additional_images/5337/large/3.jpg

    Welk type is dit? Bij Bol gekocht?

  11. Wat jammer dat ze niet iets gemaakt hebben voor je headphones. Ik heb zo’n rechte plug dus dat gaat gewoon niet lukken.

    Ik ben al een tijdje op zoek naar een iPhone wallet, maar het is het steeds net niet. :/

  12. Ik heb nu al 3 keer meegemaakt dat mijn pasjes onklaar zijn gemaakt door mijn telefoon, 2 keer door de iPhone. Volgens de bank gaat de magneetstrip eraan als de telefoon gebeld wordt. De meest voorkomende reden van beschadigde passen volgens hun. Ik hou ze nu angstvallig gescheiden. Voordeel van deze portemonnee is wel dat niemand je telefoon zal stelen, want allejezus, wat is hij lelijk…

  13. Stop al jaren m’n pasjes (zonder hoesje) naast m’n iPhone (zonder hoesje) in m’n broekzak. Past zo mooi op elkaar en breken m’n pasjes niet. En ze doen het nog steeds perfect!

  14. @n1ber ja dat kan. Gebruik zelf de book book van twelvesouth. Kunnen paar pasjes rijbewijs in en geld. Verder wel alle functionaliteit van je telefoon ter beschikking

  15. Ik vind de BookBook er vele malen beter uitzien.. Overigens kan je zeggen “Dat wordt een duur grapje als hij wordt gerold” maar gelukkig hebben we daar “Find my iPhone” voor.

  16. @Otvem
    Mooi ding, vind em alleen wel duur, €60 en qua dikte? Is ff wennen zeker?

  17. Als je normaal je portemonnee in je kontzak heb ga je de hele tijd op je iPhone zitten.

  18. Je zou ook een case kunnen maken met dubbele bodem, waarbij de bodem onder de case een rits heeft zodat je deze dingen erin kan doen. Makkelijker, dunner, mooier

  19. Dat is leuk als je zakken gerold worden dan wordt het een duur grapje

  20. Toevallig legde ik van de week even m’n iPhone op m’n portefmonne, zodat hij niet zou krassen. Sindsdien werkt m’n OV-chipkaart niet meer.

    Geen idee of het met elkaar verband houdt hoor. Maar ik neem geen risico meer!

  21. Ik vind deze een stuk mooier, helaas ook een stuk duurder :p

    http://twelvesouth.com/products/bookbook_iphone/

  22. Volgens mij is het nadeel van de bookbook dat er niet zo heel veel pasjes in kunnen? Ik kan trouwens ook niet echt een Europese distributeur vinden voor de bookbook, en om nou bijna net zoveel verzendkosten als voor het product zelf te betalen zit me gewoon niet lekker :p

  23. Sorry, maar wat is ‘ie lelijk!!!

  24. Zojuist besteld. Kost €46,- @kokkie44:

  25. Ik zoek al een tijdje naar een stijlvolle portemonnee/iPhone case. Ik raak hoe dan ook altijd mijn portemonnee kwijt, terwijl ik altijd mijn iPhone bij de hand heb. Maar of ik deze case wel mooi vind… Ik zoek naar een iets dunnere, misschien alleen voor pasjes?

  26. Ik heb zelf een case van Piel Frama, zijn wel wat prijzig maar dan heb je wel wat leuks 🙂 pasjes, papiergeld en iPhone bij elkaar 🙂

  27. Ik heb een iPhone broekzak. Past prima en altijd snel bij de hand.

  28. Handig, kan je je geld en je telefoon afgeven wanneer je beroofd wordt.

  29. Handig, is dat zodat je op je telefoon kan zitten als je hem zat ben? Of is het om een excuus te hebben als je een belletje mist?

    Pure piggy-back-riding op het succes van Apple(die overigens eens beboet moeten worden voor hun monopoly positie in bepaalde gedeeltes van de markt).

  30. Bij appelhoes.nl is de bookbook te bestellen! Heb hem nu weekje, bevalt prima. Zou allen wilen dat ik een pasje als rijbewijs had maar ach!

  31. Ik heb altijd mijn pin pas achter in mijn case=) werkt goed, altijd bij !

  32. Origineel geplaatst door Crippless
    Ik vind de BookBook er vele malen beter uitzien.. Overigens kan je zeggen “Dat wordt een duur grapje als hij wordt gerold” maar gelukkig hebben we daar “Find my iPhone” voor.

    Jailbreakers hebben meer aan Find my iPhone aangezien zij uitzetten kunnen blokkeren op het lockscreen. Iedere dief anno 2011 met een beetje verstand zet dat ding namelijk gewoon uit. Maar als je een dief hebt die weet hoe je een harde reboot, DFU, enz. uitvoert.. Heb je alsnog pech gehad 🙂

  33. @Rudi:

    lataza.nl en de bookbook voor iphone is voor mij een schot in de roos.

  34. Voor de dief: 2 vliegen in 1 klap

  35. lekker handig, ben je bij diefstal tenminste alles tegelijk kwijt 🙁

  36. Thanks Mark en Henry! 😀

    Over het feit dat je bij zakkenrollen gelijk beide kwijt bent:
    Je hoeft nu maar 1 zak in de gaten te houden, waar ik nu m’n telefoon heb (rechtsvoor) zal ik dan ook m’n geld hebben. Nu heb ik m’n portomonee vaak in m’n kontzak en daar is hij een stuk minder veilig (en nee hij kan linksvoor, want dan zou ik op m’n sleutels moeten zitten :p).

    Daarbij denk ik dat de meeste iPhone bezitters zich bijna altijd bewust zijn van waar hun iPhone is…. 😉

  37. Bekijk het andersom. Stop je portemonee in je iPhone/smartphone. Daar moeten ze echt snel mee gaan komen. NFC, Bluetooth 4.0, het maakt me niet uit, als het maar bij de eerst volgende iPhone komt.

  38. Bedankt! Net op eBay een nieuwe BookBook-case gekocht met een bieding voor maar 33,72 euro. Ju kunt ze er ook ‘Nu kopen’ voor maar 40 euro. Scheelt toch een stuk met appelhoes.nl e.d.

  39. Leuk bedacht alleen jammer dat je pinpas demagnetiseert naast je iPhone. Ik kan t weten, heb minstens 25 passen versleten daardoor

  40. Best leuk idee. Maar waar moet je je portemonnee kwijt? In je achterzak?

    “Als je de deur uitgaat hoef je alleen het hoesje mee te nemen.”

    Sleutels anyone?
    Verwacht niet dat dit een succes wordt. Snap ook niet dat de makers dat wel doen…

  41. Maar hij is best lelijk, eigenlijk. En voor het doel wat pompeus. Zal ook lekker in je kontzak zitten.

  42. Handiger is Pielframa uit Italie. Wel duurder, maar wel zelf te designen. Ik gebruik hem al 2 jaar met veel plezier en complimenten. Tip, niet de magneet nemen maar de normale drukknop. Passen gaan dan niet kapot

  43. @Andreas: Heb je een linkje naar eBay? Thanks!

  44. Dit heeft voor mij alleen maar nadelen, ik heb mn portemonnee meestal achter in mn broekzak, ik denk de meeste mannen hier wel, ga je dus mooi op je iphone zitten en krak. 🙂

  45. Niet direct op zitten maar er komt behoorlijk veel spanning op je iphone te staan als je gaat zitten, ik vind het niks, onhandig en slecht voor je iphone mits je het achter in je broekzak draagt.

  46. BookBook lijkt me handiger dan dit ding. Klapt snel open (geen sluiting), geen moeite om te bellen en ook qua formaat ideaal, maar een fractie groter dan de iphone zelf en past dan ook prima in broekzak of jaszak.
    Ben er zelf in ieder geval erg content mee, die portemonnee waar veel meer inzit dan je meestal nodig hebt kan lekker thuis blijven.
    En wat betreft pasjes icm iphone, nog geen hinder van ondervonden. Heb wel rijbewijs als pasje dat het dichtst tegen de telefoon aan zit.

  47. @mevr. zeurpiet: 25 passen???
    Had je het probleem na 2 of 3 passen nog niet door dan??

    OT: Ik heb de Griffin Elan wallet case lang en graag gebruikt. Alleen jammer dat je hem moet openplooien om een oproep te beantwoorden. Niet erg handig als je je beide handen niet vrij hebt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.