Reacties voor: iPhone vooral populair in noordoosten van VS

iPhone- en Android-gebruikers zijn verschillende verdeeld over de VS. Staten in het westen van de VS zijn gek op Android, terwijl in het oosten iPhone een grotere rol speelt.
Lees het complete artikel → iPhone vooral populair in noordoosten van VS
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Android is more popular everywhere even in holland , people want a choice of phones and looks , something apple never give , with its one model idea

  2. @jer:ik denk dat android populairder is omdat ze goedkopere telefoons hebben als apple goedkopere telefoons op de markt zou brengen zou de iphone de populairste telefoon ter wereld kunnen worden maar ik denk dat de iphone dat al is

  3. @jer: Come again ? Apple is currently the largest mobile phone manufacturer, with only 1 phone. Apparently your “arguments” don’t mean a thing.
    The main reason why it is “popular” is because you get them at the bakery together with a piece of bread and some chocolates.

    In the mean time you and your fellow fandroids can continue to whine about all these great iOS apps that you’re missing, not to mention the terrible app UI’s and its fragmentation.

    A good read for you:

    “I’d go as far as to say that a polished, high quality product is more likely to be embraced on Android than on iOS because the quality bar on the android market is so pathetically low”

  4. Hier moet ik toch even tegen spreken.

    Wij zijn met ons gezin een maand geleden 3 weken op vakantie geweest in het westen ( California en omliggende staten ) we hebben daar zo’n 5700km afgelegd op 3weken tijd en dus heel wat gezien van het westen.

    We konden onze ogen bijna niet geloven, zowat iedereen heeft daar een iPhone! niet normaal!

  5. Mja, nja, het zal ook wel voor een deel aan de providers liggen. Slechte dekking betekent ook minder dataverbruik.

  6. Dus wat bewijst dit? Dat Android een dataslurpende browser bevat?

  7. Californië and LA de meeste denk ik

  8. Ik wilde inderdaad maar zeggen, San Fransisco is dé iPhone stad bij uitstek. Er zitten veel devs en de iPhone is er niet te vergeten voor het eerst onthuld. Een stad vol hipsters en Apple-geeks.

  9. Dit onderzoek is erg getekend door het feit dat in de VS er tot een paar maanden terug maar 1 provider was die de Iphone in zijn assortiment had. Nu is daar verizon bij gekomen. Plus een feit dat ATT 1 van de duurdere providers is in de VS, goedkopere providers zoals T mobile mogen de Iphone niet verkopen. ATT heeft nu eenmaal in het oosten een groter markt aandeel dan in het westen. Volgend jaar als de overname van T mobile door ATT door gevoerd gaat worden zal de overstap naar de IPhone voor velen werkelijkheid gaan worden zonder dat ze daarbij hun verworven perks verliezen als vaste klant.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.