Reacties voor: iPhone voor thuis: OpenFrame is klaar voor productie

De OpenFrame van OpenPeak is klaar voor productie. De thuistelefoon in iPhone-stijl is door derde ontwikkelaars uitbreidbaar met extra applicaties.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Ziet er wel netjes uit..

  2. Dit heeft een hoog “hebben” gehalte! Compatibiliteit met Apple/iPhone zou wel prettig zijn trouwens. En wat domotica functies (afstandsbediening, inbraakalarmaktivering, gordijntjes dicht, licht aan/uit etc). Of ben ik nu weer te veeleisend 🙂

  3. Rip-off…? mjaa toch niets voor mij :p

  4. Die telefoons doen me niets, maar dat basis station is wel weer grappig. (idd zoals als iPieter al aangeeft, als er bijv domotica opties ondersteund zouden worden, via bestaande protocollen als X10 etc)

  5. “Achtergebleven” technologie…….roflol
    In ondergrondse programmeurcircuit heet hitech ook wel hacktech!
    Ziet er leuk uit, maar als het niks anders doet dan een telefoon wezen en geen domotica mogelijkheden heeft, “mot ik um nie”!

  6. Wat die achtergebleven technologie betreft: ik was wel geschokt toen ik laatst een DECT-set voor thuis wilde kopen. Wat er in de winkel ligt is goedkope rommel met rammelende knoppen, zelfs als je voor het populairste A-merk (Siemens) kiest. Uiteindelijk hebben we de duurste set van Siemens gekocht die al na een maandje of drie kapot ging. Qua design en technologie vraag ik me af waarom de DECT-toestelmakers niets hebben meegekregen van de ontwikkelingen in de mobiele telefoonmarkt.

  7. @ iPhoneclub (G): Ga eens rondneuzen bij B&O. Design, technologie én kwaliteit ! (maar wel duur)

  8. plaats je dit op een plek in huis of kun je er meerdere gebruiken?

  9. mooi…

  10. ik heb laatst een siemens c470ip gekocht: met voip/analoog en het weer asl screensaver op het display. Werkt prima met 3 basis sets en 2 verschillende voip accounts ! alle CPS werkt niet echt makkelijk…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.