Reacties voor: iPhone verslaat HTC Touch, LG Prada en Nokia N95

Ondanks kritische geluiden over de verkoop in Europa blijkt de iPhone toch concurrenten zoals de Nokie N95, LG Prada en HTC Touch te verslaan.
Lees het complete artikel → iPhone verslaat HTC Touch, LG Prada en Nokia N95
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. hoelang moeten wij dan nog wel niet wachten

  2. Gek toch hoor, want het scheelt zoveel geld … Ben zelf een Apple promoter maar heb toch een htc Touch: inderdaad moeten de gebruikservaring prettiger en de interface gemakkelijker zijn op een iPhone maar het feit dat je een htc touch gratis en voor niks kunt krijgen bij een abonnement voor maar 9,95 per maand, en er meer praktische zaken mee kunt doen dan met een iPhone (afgezien van iTunes) – je zou verwachten dat ze niet aan te slepen zouden zijn … Maar pet af voor de durf en markt-inzichten van Apple.

  3. heb zelf een HTC Touch wasabi Green NL gehad. Mooi stijlvol ding maar erg klein,
    dat bleek dus een nadeel te zijn, erg priegelig allemaal.
    Nu ik de iPhone een paar dagen in bezit heb, ben ik helemaal om!
    en dat terwijl ik al jaren een fanatiek windows mobile gebruiker ben…

  4. *zucht* Nederland najaar 2008 ? *zucht*

  5. Ik wacht inmiddels al maanden op de Iphone (eerlijk gezegd vanaf november 2007 al intensief aan het zoeken wanneer hij nou daadwerkelijk komt), ik vind het allemaal leuk en aardig van apple, maar word er helemaal niet goed van. Iedere keer word het uitgesteld en dan klagen (apple) dat mensen hem uit de VS over laten komen. Ik zit er ook over na te denken om die stap maar eens te wagen of gewoon lekker voor een HTC te gaan ofzo, want de Iphone laat mij wat te lang op zich wachten. Dramatisch. Ik schat dat hij er pas half mei is en dan kost hij €399,- en dan moet je waarschijnlijk ook nog eens minimaal €50,- per maand voor 2jarig- abonnement afsluiten, zie steeds meer nadelen om nog te wachten.
    Zonde

  6. wat nou zonde? je hoeft toch niet te wachten? koop er gewoon een op ebay!!!

  7. HTC Touch is gratis en kan meer – ik geniet er elke dag van. Apple is fraaier met groter scherm en bijzondere interactie, maar de beperkingen van de browser zijn veelal dezelfde. iPhone is vooral ook een iPod, misschien speelt dat ook mee? GPRS is prima genoeg wat internetgebruik en GoogleMaps onderweg betreft, en dat werkt weer niet op een iPhone, toch (want te goedkoop 😉

  8. Nou dat ben ik niet met je eens heb de HTC touch lang gebruikt maar de iPhone vind ik stukken beter internetten. De sites komen zo honderd keer beter tot zijn recht en alles isveel beter leesbaar. lekker groot scherm. over wifi helemaal top als je snel wat wil opzoeken. ik mis helemaal niets van de Touch wat die kón wat ik nu zou willen. (of niet getweaked heb zodat het nu toch kan)

  9. O.k., ik geef me gewonnen 😉 Ik vermoedde wel zoiets. Blijft over dat mij dat niet dat bedrag waard is (op dit moment 😉
    Wifi op HTC lijkt me even snel als op de iPhone, toch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.