Reacties voor: iPhone-verkoopcijfers: de schatting van 37 Apple-analisten

Hoeveel iPhones heeft Apple het voorgaande kwartaal verkocht? Schattingen van analisten lopen uiteen van 25 tot 35 miljoen stuks.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Het hijgerige analistenvolkje werkt polariserend. Verwachtingen worden de nieuwe werkelijkheid. Doet Apple het beter, dan wordt de koers opgepompt. Doet Apple het slechter dan zakt die weer extra.
    Ik zeg: Apple doet wattet moet.
    En een doos aspirines voor die gasten dan kan iedereen weer lekker slapen…

  2. De blauwe analisten hebben het meestal bij het foute eind, omdat ze graag iets onder het werkelijk gehaalde getal willen zitten. Dit doet de koersen meet stijgen, wanneer de resultaten beter zijn dan de voorspellingen.

    De onafhankelijke analisten in het groen zijn wat mij betreft dus de analisten waar naar gekeken moet worden voor een voorspelling die in de buurt komt bij de realiteit. Ik ga met Horace Dediu’s voorspelling mee. 🙂

  3. Apple analist…….
    Is dat echt iets waar je je brood mee kan verdienen?
    Vreemde wereld.

  4. Er staat zelfs een uitspraak in de toekomst bij. De verwachting van Andy Zaky is gedateerd 19 oktober 2012! Wat een wetenschap!

  5. Origineel geplaatst door Hans Steeman
    Er staat zelfs een uitspraak in de toekomst bij. De verwachting van Andy Zaky is gedateerd 19 oktober 2012! Wat een wetenschap!

    Dat zal dan wel 19 oktober 2011 zijn geweest. Het roept wel vragen op over hoe betrouwbaar deze specifieke lijst is? Schijnbaar is een typfoutje snel gemaakt en dan krijg je hele andere cijfers… en data.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.