Reacties voor: iPhone vanaf vrijdag in Oostenrijk?

Minstens twee Oostenrijkse kranten berichten dat Apple de iPhone vanaf vrijdag in Oostenrijk gaat verkopen. Als Oostenrijk het vijfde iPhone-land wil zijn, moeten ze dat echter wel voor Ierland doen, dat een officieel bevestigde lancering op vrijdag 14 maart heeft staan.
Lees het complete artikel → iPhone vanaf vrijdag in Oostenrijk?

Reacties: 5 reacties

  1. Fantastisch dat ze in elk land waar de iPhone uitkomt/wordt verwacht er zo’n heisa van maken,lol. Ik heb dit fenomeen nog nooit zo meegemaakt.

  2. Dat is een knap duur abonnement wat ze er bij moeten nemen. Data bundel even mee gerekend.

  3. Als ik de reactie van onze Nederlandse bloggers zo eens bekijk, is het blijkbaar VEEEEL goedkoper om mobiel te bellen/surfen in Nederland dan in België.
    Stom voorbeeldje: 1000 SMS, 600 minuten ATAN bellen en 7,5 Mb data kosten hier 99€/maand. Dit lijkt mij wel heel veel als ik de reacties van de Nederlanders onder ons lees. Of heb ik het mis?
    en @Geodriehoek: JAAA, ik weet het! Mijn reactie is niet helemaal on-topic! Sorry hoor… NOT!

  4. Vrijdag, vrijdag.. Ik zit nog steeds met dat Veronica-verhaal in mijn maag. Vrijdag is ook de dag waarop die actie afloopt en ik kan me echt niet voorstellen dat Veronica gehackte iPhones weggeeft. Hm.

  5. Die kerel bij veronica claimde er al een te hebben liggen… maar via de radio kan je alles zeggen.

    Verder lijkt het me ook onwaarschijnlijk dat ze gehackte iPhones uitgeven, de winnaar zou hem maar updaten. Natuurlijk kunnen ze hem ook leveren als die uit is, wanneer dat ook is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.